کاملا با امیر جان موافقم اگه بفمن تو ایران چطوری حقشون ضایع میشه سکته می کنن:31:
بازی سازی برات آب و نون نمی شه!:31:
هنرمندزیادی تو بازی 2 بعدی فعالیت می کنه مثل مهدی فنایی و محمد شباهنگ که کارشون واقعا خوبه
Printable View
کاملا با امیر جان موافقم اگه بفمن تو ایران چطوری حقشون ضایع میشه سکته می کنن:31:
بازی سازی برات آب و نون نمی شه!:31:
هنرمندزیادی تو بازی 2 بعدی فعالیت می کنه مثل مهدی فنایی و محمد شباهنگ که کارشون واقعا خوبه
مثل اینکه اینجا من شدم ضایع کننده ی حقوق دوبعدی سازها من اصلا چنین قصدی نداشتم .نقل قول:
ضمنا اگر من به خاطر پول میخواستم بازی ساز شوم که خودم رو اینقدر به دردسر نمی انداختم که بازی سازی یاد بگیرم چون خودتون هم میدونید که یکی از چیزهایی که تو ایران درآمد کمی داره بازی سازیه پس بخاطر پول نیست:41:
نه داداش من تو ايران پول ساز ترين شغل اول بازي سازي بعد سينما بعديشو نميدونمنقل قول:
مثل اینکه اینجا من شدم ضایع کننده ی حقوق دوبعدی سازها من اصلا چنین قصدی نداشتم .
ضمنا اگر من به خاطر پول میخواستم بازی ساز شوم که خودم رو اینقدر به دردسر نمی انداختم که بازی سازی یاد بگیرم چون خودتون هم میدونید که یکی از چیزهایی که تو ایران درآمد کمی داره بازی سازیه پس بخاطر پول نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما كار فرما هاي ايراني چون فقط پول در اوردن براشون مهمه نه كيفيت بازي براي همين بازي ها خيلي تخ.. ساخته ميشن
یعنی به نظر شما پول سازترین کار تو ایران بازی سازیه اما مدیریت گروههای بازی ساز مشکل داره . ولی من خیلی از بازی سازها رو میشناسم که از کم درآمدی گله مندند.نقل قول:
من خودم بازي سازم اگه وسط كار جا نميزدم ( بنا به دلايل شخصي ) بعد از يك ماه كار 14 مليون من فقط در مياوردم بگذريم كه خود شركت بازي ساز بالاي 800 مليون در مياورد
ببینبد شرکت هنرهای پویا که یکی از بهترینها تو ایرانه به خاطر ساخت بازیه شمشیر نادر فقط 350میلیون تومان درآمد داشت که میشه حدود20هزار تا فروخته تازه اگر ما به این شرکتها هم برسیم ، حساب کنید چه مقدار به یک عضو این گروه میرسه؟؟نقل قول:
خيلي ساده اي ............نقل قول:
ببینبد شرکت هنرهای پویا که یکی از بهترینها تو ایرانه به خاطر ساخت بازیه شمشیر نادر فقط 350میلیون تومان درآمد داشت که میشه حدود20هزار تا فروخته تازه اگر ما به این شرکتها هم برسیم ، حساب کنید چه مقدار به یک عضو این گروه میرسه؟؟
جا داره تا گرگاي مملكتو بشناسي
بعد شمشير نادر بنظرت بازي خفني بود كه ميگي يكي از بهترين
امیر رضا جان ، تو هدفت رو بذار روی نهایت کیفیت و ....
هیچوقتم خودت ( فعلا بدرد تو نمیخوره ، واسه ماهایی که داریم کار میکنیم ) رو به کم قانع نکن که میشی مثل آقای......!!! ( ریش قشنگ :دی --> راهنماییش بود :دی :دی )
تو درست کار کن ، ببین چجووری پول در میاری !
شمشیر نادر واقعا پیشرفت خوبی بود ! اما یکم گرون بود! و فقط 5 نصب کردنش خیلی ذوق می زد البته حقم دارند
آخه من به غیر از اون رو که به بازار بیاد رو ندیدم ، اگر بازی هایی هم هست که بهتر از شمشیر نادر و نظایر اون هاست پس چرا به بازار نمی یاد؟؟؟نقل قول: