دوستان نگفتيد مارك BAFOخوبه ما خريديم يا نه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوستان نگفتيد مارك BAFOخوبه ما خريديم يا نه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ظاهرا که برند خوبیه. تایوانیه و سایتش هم ابرومنده.
اینکه فکر کنی فرق نداره درست نیست،بلکه فرق داره،البته کابلهای توی رنج قیمت 20 یا 40 یا 50 حرفه ای محسوب نمیشن و همه تقریبا توی یه سطح هستن و شاید به قول شما توی تصاویر sd فرقی مشاهده نشه ولی توی تصاویر hd کاملا فرقش معلومه.نقل قول:
سلام .نقل قول:
من هم همین مدل رو خریدم 30 تومن ( 1.2 متر ) .
کابل خیلی خوبیه .
مخلصیم .
سلام دوستان
نظرتون راجبه مارك سوني چيه؟!
واين ف*يلتردارهاش چجوريه؟!
آخه من يه 2متري ديدم كه فروشنده ميگفت ف*يلترداره!
ويه مدل هست كه فلت هستند نظرتون راجبه اونا چيه؟!
سلام. همون طور که می بینید ، روی بسته بندی سبز رنگ ، silverplatet نوشته شده که نشون دهنده ی استفاده ز فلز نقره دز این محصول هست که کیفیت و سرعت انتقال اطلاعات رو بالا می بره (الته نمی دونم که کل کابل از نقره هست و یا فقط پرت ها)نقل قول:
در مورد قیمت ها بگم که اگه ورژن 1.3 تهیه کنید ، تفاوت چندانی در کیفیت مشاهده نمی شه .
و مارک سونی هم بسیار معتبر هست و محصولات اصل رو می شه در فروشگاه های صوتی و تصویری سونی پیدا کرد (البته قیمت بسیار بالاست ، مثلأ من یک 1.2 متری رو دیدم ، 25000 تومان)
در ضمن ، هر چه طول بیشتر بشه ، احتمال کاهش کیفیت هست و طول بیش از 5 متر توصیه نمی شه!:20:
شما خودتون امتحان کردید و اختلافی دیدید؟نقل قول:
این سایت نسبتا معتبر میگه که انواع کابلا رو با فیلمهای 1080 امتحان کرده و نتیجه یکسانی گرفته. حتی گفته که کابلهای 1.3 با کابلای نسخه قبلی تو عمل فرقی ندارن. چون از چیزای جدیدی پشتیبانی میکنن که فعلا تو هیچ دستگاهی ارائه نشده. پیشنهادش اینه که مدل ارزون رو بگیرید اگر دستگاههای جدیدتر اومد باز نسخه جدید کابلای ارزونو بگیرید ضرری نخواهید کرد.
لطفا مقاله رو یه بار مرور کنید ونظرتونو بگید.
در مورد متراژ گفته که تا 10 متر مشکل نداشته و حتی متراژهای بالاتر هم اگه مشکلی مشاهده میشه بیشتر به خروجی دستگاه مربوطه وابسته اس تا خود کابل.
بله فرقش مشخصه.من امتحان کردم،یه کابل زیر 10 تومن با یه کابل 30 تومنی،البته توی تصویر hd ،تصویری که کابل ارزونتر میداد نسبت به گرونتر، تصویر توی نشون دادن جزئیات تفاوت داشت.(البته خیلی کم و باید حتما دقت می کردید و شاید با نگاه اول متوجه نشید.نقل قول:
حتی من دو مدل کابل کامپوننت هم امتحان کردم که بازم فرقش مشخص بود.البته توی تصاویر sd.(ولی خیلی جزئی)
بازم میگم که باید تصاویرتون hd و یا full hd باشه که فرق مشخص بشه وگرنه توی تصاویر sd فرقی نمیبینید.
در کل حرف شما هم از یه جهت درسته،به این دلیل که تفاوت اونقدر نیست که بخواد کسی رو نگران بکنه.
کلا عرضه این کابل ها با قیمت های متفاوت یه سری بازی تبلیغاتی کمپانی هاس گرون بودن دلیل بر بهتر بودن و ارزون بودن دلیل بر بی کیفیت بودن نیست.
کابل hdmi که در سطح عالی و درجه یک باشه باید از آلیاژ طلا درش استفاده شده باشه تا درصد نویز به صفر برسه اطلاعات از طریق طلا سریع تر و درصدنویز به صفر میرسه. قیمت این نوع کابل ها از 80 90 هزار تومان به بالاس و در راس اون سونی سازنده پیشتاز این نوع کابل هاس .
کابل کامپونت هم کابلی درجه یک و با کیفیت عالی هستش که در اون از خلاء استفاده شده باشه منظور از خلاء محفظه اي كه محتوي هيچ جسم مادي حتي هوا نباشه خلاء نامیده میشه .
نبود كسي جواب بده؟؟نقل قول: