[QUOTE=amir 777;4773911]نقل قول:
قبل از همه چیز سال نو و این عید باستانی را به کلیه اعضای سایت به ویژه بخش صوتی و تصویری تبریک می گویم و برای همه آرزوی سلامتی دارم.
با کسب اجازه از اساتید محترم به ویژه آقا مهدی عزیز :
دوست عزیز در پست های اخیر آقا مهدی زحمت کشیدن و به طور کامل در مورد این مدل توضیح دادن که ازشون تشکر میکنم
1- اشاره شده بود که این مدل قابلیت ضبط برنامه ها رو داره که هدفم از پست اول نمایش تصویری امکانات این tv بود برای آنهایی که احتمالا با اصطلاحات فعلا آشنایی کامل ندارن .
2- البته به طور صد در صد قسمت --- یعنی ماهواره را برای ایران حذف خواهند کرد(عکس سوم از پایین )
3- usb ها را در ال سی دی های پاناسونیک برای ایران حذف کرده اند اما چون امکان ضبط برنامه ها رو این مدل وجود داره احتمالا این بار این امکاناتو من به شخصه حدس میزنم برای جذب بازار فروش حذف نکنند.
4- البته فکر میکنم نوع سوکت av رو آسیا تغییر بدن ( اینو اساتید باید نظر بدن ) من این بخش رو از مقایسه samsung b690 با مدل اروپایی اون حدس میزنم
5- پست دوم هم بیشتر در تایید پست آقا مهدی بود که مشکل افت بازتولید رنگ مشکی رو بیشتر در مدلهای 2009 بخش ایالات متحده دونسته و گفته که در اروپا و انگلستان این مشکل رد شده .
6- با عرض معذرت از آقا مهدی ، چون بخش آخر این متن نگرانی افت باز تولید رنگ مشکی رو به g20 ربط داده به این دلیل در این بخش آوردم . در جمله آخر این متن آورده که شاید خریداران مدلهای 2010 از این مشکل نگران باشند چون میگه فرض کنید مشکل g10 که آن هم انگشت شماره بعد از کارکرد 1500 ساعت باعث افت بازتولید رنگ مشکی از 0.02cd/m2 اولیه به سه برابر یعنی 0.06cd/m2 بشه باز هم این مقدار برای تولید مشکی عمیق کافیه یا به عبارتی مانع از تولید رنگ مشکی عمیق نمیشه ( یعنی با زبان بی زبانی میخاد بگه که از مدلهای مشابه سایر برندها باز هم مشکی عمیقتری خواهد داشت ). البته در یک جمله از این متن نیز اشاره به این داره که مشکل فوق یکی از دلایلش مربوط به تنظیمات اتوماتیک ولتاژ پنلهای پلاسما در طول زمان روشن بودن اونهاست که پاناسونیک ، الگوریتم مربوط به این تنظیمات رو در مدلهای 2010 بهبود بخشیده و تقریبا نگرانی در خرید مدلهای 2010 بیمورده. با تشکر