ای کاش از سال بعد قیافشو تغییر بدهند شیک ترش کنند......
Printable View
ای کاش از سال بعد قیافشو تغییر بدهند شیک ترش کنند......
دوست من هر چه قدر هم قیافشو تغییر بدهند باز هم اینه که اینه!نقل قول:
خود فرانسه این قیافه رو زده انتظار داری ایران بهترش کنه؟!
عزیزم شما ایرانو دست کم گرفتی ؟؟نقل قول:
یک نگاهی به پراید مروارید بنداز که چطور سایپا دست فورد رو از پشت بسته ! رنو که چیزی نیس
مطمئنم اگه ايران دست به قيافه تندر بزنه از ايني كه هست بد ترش ميكنه !!!
چون اينا ميخوان كاري كنن كه از اين حالت كاميون وار در بياد . كه اونم غير ممكنه !!!
عزیز من من نمیدونم این قیافه تندر چه بدی به شما کرده اینقدر گیر میدید بهش؟بخدا از پرایدو سمند و پژوه از نوع 405 خیلی بهتره که تکنولوژیشون مال حداقل 20 سال پیشه.یعنی بنده و جنابعالیان که اینجاییم از فرانسویها بهتر می فهمیم چی خوبه چی بده؟؟؟
نگران نباشید مدل جدید اسپرت ال 90که سفارشیه از سال دیگه به بازار میاد اون دیگه از این بترکون تره
چه ربطي داشت دوست من !!! من گفتم قيافه نگفتم تكنولوژي !!!نقل قول:
عزیز من من نمیدونم این قیافه تندر چه بدی به شما کرده اینقدر گیر میدید بهش؟بخدا از پرایدو سمند و پژوه از نوع 405 خیلی بهتره که تکنولوژیشون مال حداقل 20 سال پیشه.یعنی بنده و جنابعالیان که اینجاییم از فرانسویها بهتر می فهمیم چی خوبه چی بده؟؟؟
درضمن همين تندر كه تكنولوژيش به قول شما خيلي جديده از يه ماشين 20 سال پيش توي بعضي از زمينه ها كم مياره !!
چه ربطي داشت دوست من !!! من گفتم قيافه نگفتم تكنولوژي !!!نقل قول:
درضمن همين تندر كه تكنولوژيش به قول شما خيلي جديده از يه ماشين 20 سال پيش توي بعضي از زمينه ها كم مياره !!
میشه بگین در چه زمینه ای کم میاره؟:13:
ببینید من که هنوز گواهی نامه نگرفتم اما بیشتر از3 سال پشت 206 تیپ 2 و ال90 نشستم.(الان ال90داریم)
از لحاظ سرعت و شتاب و راحتی رانندگی من با ال90 خیلی خیلی راحتترم
یه مثال فرضا توی یه جا گیر که میکردم بین چند تا ماشین 206 یه هو شتاب اصلا نمی گرفت و ضعیف بود و میخواستم دربرم نمیشد ،، اما این ال90 شتابش واقعا فوق العادس و سه سوته شتاب میگیره(برای لایی کشیدن عالیه:31:)
داخل 206 بسیار کوچیکه. یعنی ما 4 نفری که میخواستیم بیرون بریم همیشه دردسر داشتیم امابا ال90 اصلا هیچ مشکلی نیست.
از لحاظ رینگ و لاستیک انداختن و اسپرت کردن هر دوشون خوبن. اما ال90 معمولی اسپرت نشده خیلی زشته....مخصوصا ارتفاع فابریکش که واقعا خیلی بالاس.
اما در کل به نظرمن برای 2 نفر 206 مناسبه اگه این تیپهاش باشه که موتور 1600 داره. در غیر اینصورت ال90 خیلی خیلی از 206 چه با صندوق چه بی صندوق سرتره.
موفق باشید