من نگفتم دروغ ميگي عزيزم :31:
با توجه به تجربه هاي خودم و اطرافيانم تقريبا مشاور امور مهاجرت هم هستم . چون خودم دو بار اقدام كردم و فقط بخاطر نداشتن نمره مناسب در آزمون آيلتس نتونستم مهاجرت كنم . اين مشاوراي مهاجرت هم كه تحصيلات آكادميك ندارن كه ؛ همينجوري از روي تجربه شدن مشاور و خيلي هاشون هم اسم وكيل رو گذاشتن رو خودشون !!
به هر حال اين چيزي كه شما ميگين تو هيچ جاي دنيا ممكن نيست و تو همون استراليا پرستاري كردن با مدرك پزشكي اصلا قانوني نيست . حالا شايد مدرك اون دوستاتون كه ميگين چيزي شبيه پزشكيه يا كارشون چيزي شبيه پرستاريه :31: در ضمن بسياري از امور پزشكي استراليا تقليد يافته از انگليس هست و تو همون انگليس هم پزشكان ايراني راحت كار ميكنن . به راحتي مدركشون پذيرفته ميشه و طول دوره هاي توجيهي و علمي كه براون گذاشته ميشه در استراليا خيلي كوتاه تر هم هست .
استراليا براي اجراي برنامه هايي كه براي توسعه خدمات مختلف در كشورش داره الان مواجه با كمبود پزشك مواجه هست و در آينده با كمبود شديد مواجه خواهد شد .
همينطور بايد عرض كنم كه بيشتر دكتر و مهندس هاي درست و حسابي استراليا خارجي هستند و اگه استراليا بخواد اينطوري به خارجي ها و مدرك تحصيليشون گير بده هيچوقت نميتونه به اهدافش برسه و همه چيز كشورش عقب ميمونه .