نقل قول:
خود شرکت سازنده در مشخصات فنی دستگاه ، MKV رو هم ذکر کرده. شما میتونی قبل از خرید تو فروشگاه تست کنی.
روی صحبتهای فروشنده نمیشه حساب کرد.
Printable View
نقل قول:
خود شرکت سازنده در مشخصات فنی دستگاه ، MKV رو هم ذکر کرده. شما میتونی قبل از خرید تو فروشگاه تست کنی.
روی صحبتهای فروشنده نمیشه حساب کرد.
با سلام به همه دوستان
من خودم به شخصه دنبال LG BD-390 ميگردم
هر كسي سراغ داره من سريعا يك مدل ميخواهم به شرط ساپورت MKV چون مدل 370 توي كرج هست ولي فروشي نيست.
دوستان سريعا شماره يا محل فروش رو معرفي كنن
ممنون
شرکت پاناسونیک مدل BT205 که سینمای خانگی هم هست وارد کرده و قیمتش هم نسبت به یه ماه پیش 100 تومن ارزونتر شده.کسی میدونه قابلیت پخش mkv هم داره یا نه؟من یه تست از صداش گرفتم.بیس خوبی نداشت ولی صدای ریزش خوب بود.حالا کسی اطلاعات داره که خود دستگاهش چه امکاناتی داره؟خود فروشنده زیاد وارد نبود.
تو سایتش که چیزی ننوشته . سر فرصت تو فرومها بررسی میکنم :نقل قول:
کد:http://www.panasonic.co.uk/html/en_GB/Products/Blu-ray+Recorders+%26+Players/Blu-ray+Home+Cinema/SC-BT205/Specification/2373857/index.html;jsessionid=0a6d28ef30d890043902a053418688f294d19267ca96.e34NaN4Rb3aPbO0Lbx4Oc30RaxiMe6fznA5Pp7ftolbGmkTy?trackInfo=true
کسی در مورد Blu-ray player Philips BDP3000 اطلاعاتی داره ؟ درسته که میشه با هاش زیرنویس رو بالا و پائین برد؟ یا این قابلیت فقط مختصBDP7500 هستش؟
سلام به همه دوستان
لطفا هر نوع اطلاعات تکمیلی فراتر از لینک زیر در مورد دستگاه پخش بلوری سونی مدل
BDP-S373
دارند اعلام نمایند
مخصوصا فرمت های قابل پخش از پورت usb
http://www.sony.co.uk/product/blu-ray-disc-player/bdp-s373#pageType=TechnicalSpecs
نقل قول:
برادر کمک
من یه پخش بلوری سونی مدل
BDP-S373 خریدم ظاهرا mkvرو ساپورت نمی کند راهنمایی کنید
سلام دوستان
من سينماي خانگي مدلLG LH-W1085دارم ميخوام پلير رو با بلوري عوض كنم فقط يك سوال؟
ايا بلوري جديد مي تونه بانداي 5به1 بهش وصل كرد.مارك LGباشه
امروز نمایندگی سامسونگ بودم خواستم یه مدل dvdplayer بخرم گفت که صبر کنم قراره سامسونگ یه سری BlueRay player با قیمت 150 تومن!:18:اگه راست باشه عالیه
بلوری ای که مثل پلیر قبلیتون ورودی 5.1 آنالوگ داشته باشه میتونه اینکار رو براتون انجام بده که بعید میدونم چنین چیزی به راحتی گیرتون بیاد ونقل قول:
یا
اگر پلیرتون ورودی صدای اپتیکال داره می تونید یه بلوری تهیه کنید که خروجی صدای اپتیکال داشته باشه(اکثر بلوری ها چنین قابلیتی دارند)و بلوری رو به دی وی دی پلیرتون وصل کنید و استفاده نمایید.
---------- Post added at 11:52 PM ---------- Previous post was at 11:52 PM ----------
150؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18::18::18:نقل قول: