وقتی از ظاهر یک برد میشه پی به بی کیفیتش برد و در این فروم من و چند نفر دیگه چندین نوع مختلف از این مادر برد خریدیم و دیدیم که چقدر اشغلال بوده و بی کیفیتنقل قول:
فروم جای بحث علمی هست و تمام حرفها و ادعاهایی که در هر زمینه میشه باید دلیل و پشتوانه علمی داشته باشه!
نخیر مثل اینکه شما خودت فروشنده البته فکر کنم وارد کننده هستید ( چون از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیاد بگه ماست من ترشه ) ان ها که معلوم شد فروشنده نبودندنقل قول:
من فقط این جمله رو از اکثر فروشنده ها که قریب به اتفاق هیچ تخصصی در زمینه سخت افزار ندارند شنیدم! (منظورتون از همه اینا هستند؟!)
باز هم میگم-کیفیت یک خازن در دمای 100 درجه باید به مرور زمان و زیر فشار بدست بیاد که ازراک حتی به زیر 40 هم دوام نمیاره
وقتی شما که با یک برد ایسوز
کار نکردی که پی به کیفیتش ببری و حتی با یک برد ازراک که ببینی چقدر :2:چطوری وجدانت اجازه میده بیای بگی ازراک بهترینه
بقول یکی از دوستان( کسی که خواب رو میشه بیدار کرد اما کسی که خودشو به خواب زده رو نمیشه بیدار کرد )
از همینجا از جناب sadegh571 ,انتی وsasan816 (که برای ثابت کردن صحبت هاش به بد وبیرا متوصل شد)
که زحمات دلسوزانه و بیدریغی و شبانه روزی برای امثال بنده خریدار میکشند و این پول کثیف سبب نمیشه که واقعیت رو کتمان کنند نهایت تشکر و قدر دانی را دارم