افرين حميد خيلي عالي شده حرف نداره :)
Printable View
افرين حميد خيلي عالي شده حرف نداره :)
Wow...
آفرین حمید خیلی عالی شده تا اینجاش...
ادامه بده کار خیلی خوبی در میاد
Emin3m كه ساخته شد بفرستش يه عكس باهاش بندازيم :40: مثل بقيه كارات تركيده و خوشكل شده
مرسی بابی جوننقل قول:
نظر لطفته رفیق:10:
ممنان فراوان:40:نقل قول:
قطعا تا پایان:31:
آره یه هدف این کار هم همینه. عکس انداختن باهاش. هرجوری بخام ژس میگیره :31::31::31:نقل قول:
حالا دو تا چیز رو گفتی ترکیده :41:/ خوشکل شده :20: کدومشه؟ :31:
---------- Post added at 06:15 PM ---------- Previous post was at 06:13 PM ----------
خوب یه کم به لطف عکسهای این Ian Joyner تکسچرینگ کار رو پیش بردم
یو وی مشکل داشت ---- > مردم تا راش بندازم:41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم مپش که Scale شده اصلش 4096 *x هست:20: :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیشاپیش تشکر از نظراتتون:31:
---------- Post added at 06:16 PM ---------- Previous post was at 06:15 PM ----------
راستی گوش رو جدا ساختم و تکسچر نشده همینجوری فقط رنگش کردم
سلا م حمید
وای:33:
چه کردی !1!
خدایش دمت گرم
ترکوندی مثل همیشه
راستی دیدی من نیستم زدی تو کارای خفن
خوب بذار از دانشکده و خوابگاه در برم
اون وقت میام تو کار............
آفرین حمید جون عالی شده بهت تبریک میگم پسر
واقعا خسته نباشی
خیلی عالی شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به به
حمیدراضامونو ببین چه کرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وووووووووووش
بابا ای عاشق دل خسته ی امینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای دیووانه ی امینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای امینم دوست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای امینم خواه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باز خوبه با امینم میخوایی مدام عکس بگیری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یاد عکس دونفره ی تو و خانوم ِ چیز میفتم کلی خندم میگیره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی خوب و عالی شده حمید جان...همینجوری ادامه بده که دانشگاه راه رو برا شما جوونا باز میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی رفیق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون یونس جون:10:نقل قول:
منور کردی تاپیک رو:46:
منتظر کارهای خفنت هستم:21:
مرسی بهروز جون:10::40:نقل قول:
ممنون ضحییییی:40::40:نقل قول:
به بهنقل قول:
سارا
برگشتی :27:
عکس من و کدوم خانوم:31:
حالا ما شدیم غول :13:
البته این دانگاه که بدتر راه رو میبندند:27: نمیزاره به زندگی برسیم:31:
مرسی:40::40::40: