مرسی آرمين جون.....نقل قول:
لطف داری... :7:
Printable View
مرسی آرمين جون.....نقل قول:
لطف داری... :7:
خیلی قشنگه ....... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باحاله ......... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معرکس......... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بی نقصه............ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دمه دوتاتون گرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
مرسی ضحی....
ميگم ميذاشتی سال ديگه ميومدی... :31:
برهان...برو كنار موخوام باهاش يه بوق بزنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نميتونم ببينم عكسارو ... دهه .. ولي بايد بوق بزنم...بوق بووووووووووووووووووق.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا حالا 5 بار آپ كردمش... :31:نقل قول:
برهان...برو كنار موخوام باهاش يه بوق بزنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نميتونم ببينم عكسارو ... دهه .. ولي بايد بوق بزنم...بوق بووووووووووووووووووق.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا اگه شد بعدآ بهت ميدم چون الان اينترنتم خرابه....
ميگم مگه ماشين خودت بوق نداره؟؟؟ :19:
برو باهاش بوق بزن.... :31:
ماشينمون خراب ميشه... :31:
عکس باز نمی شه...
اقا منکه نتونستم چیزی ببینم لطفا یکاری کنین منم ببینم دلم آب شد!:31:
دوست عزیز دوباره آپ میکنی بیزحمت
ممنون
بقیه که گفتن ، منم میگم.لینک متاسفانه مشکل داره.باز نمیشه...چند روز پیش هم که خواستم باز کنم همین مشکل رو داشت.
بفرمایید دوستان
اینم یه لینک دیگه
کد:http://img4.-------------/files/s9vd1xzzny7hakqbm7pb.jpg