اگه یه عزیزی پیدا بشه جواب این 4 تا سوال آخر ما رو بده دیگه مشکلی باقی نمی مونه!با تشکر...
Printable View
اگه یه عزیزی پیدا بشه جواب این 4 تا سوال آخر ما رو بده دیگه مشکلی باقی نمی مونه!با تشکر...
نقل قول:
بسته به خودت داره....
فوق فوقش برای کارایه اولیه یه روز بیشتر طول نمیکشه تا همه چی بیاد دستت...
اگه جیلبریک کنی این مشکلو پیدا میکنه...
یعنی اگه گوشی رو خاموش کنی یا باتریش تموم بشه موقعی که دوباره روشنش میکنی یه بارم باید وصلش کنی به کامپیوتر و برنامه ی -- رو دوباره اجرا کنی...
مثل sec man بود تو ۹۵ که هر بار خاموش روشن میکردی باید دوباره میرفتی دستش میزدی تا به فایلای سیستمی دسترسی داشته باشی...منتها این باید با کامپیوتر بشه...
البته جای نگرانی نیست...
برای خاموش کردن گوشی بعد از ۳ ثانیه گرفتن دکمه پاور تازه slide to power off میاد که تا نکشیشگ وشی خاموش نمیشه...پس احتمال خاموش شدن تصادفیش به صفر میرسه...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا من با اینکه مشکل نداره گوشیم اخرین بار یادم نمیاد کی خاموش کردم ...:31:
البته چند روز پیش ورژن جدید 3.1.3 ارایه شد...و برنامه های مختلفی هم برای جیلبریکش تو مک و ویندوز اومده...دقیقا خبر ندارم هنوز این مشکل باشه یا برطرف شده باشه...
اما یک نکته ی دیگه ایم بگم که بهتره حداقل یک adsl داشته باشی...:31:
چون معمولا برنامه ها و بازیهای ایفون یا اپدیتاش و ... حجمای بالایی دارن و به هیچ عنوان با دیال اپ نمیشه....
اگرم خواستی نهایت استفاده و لذت رو از گوشی ببری و فکر کنی تو امریکایی:31: وایرلس بخری که دیگه نور علی نوره....
اما یه مسله دیگه ....
اگه الان hd2 بخری پس فردا که hd3 یا یه مدل بهتر دیگه اومد این از جلوه ی چشمت میوفته...ماشالله شرکتها هم که ماهی یکی دو تا گوشی شاخ میدن بیرون اصلا فرصت به ادم نمیدن انتخاب کنه....
اما ایفون اینجوری نیست...
سالی یه گوشی میده بیرون و تماما هم پشتیبانیش میکنه...مثلا اپل هنوز فرقی بین 2g که مال سه سال پیشه با ۳جی اس نمیزاره و هنوزم پشتیبانیش میکنه....
و انقدر هم جالب و جذاب هست که هر روز یه چیز جدید براش میاد و نمیذاره ادم به گوشیایه دیگه فکر کنه...
حالا هر سوالی چیزی دیگه ای داری بپرس که فردا پشیمون نشی...:11:
خب ، یه سوال همینجا پیش اومد!نقل قول:
گفتی اگه جیلبریک بشه همچین مشکلی پیش میاد درسته؟!
یعنی اگه ما این کارو انجام ندیم همچین مشکلی نداریم قاعدتا ، همینجوریه نه؟!
نه سینا جون ، ADSL ردیفه.از اون لحاظ مشکلی نیس خداروشکر.نقل قول:
توو مراحل بعد ان شاء الله:دی!!!نقل قول:
آره ، کاملا درسته!یکی از دلایلی که اپل رو انتخاب کردم و توو این مقایسه آوردم همین تکراری نبودنش بوده و امیدوارم همیجوری بمونه تا نظرم عوض نشده.آخه مشکل اینجاست که htc هم کم امکانات نداره!تازه قیمتشم مناسب تره!!!نقل قول:
بگذریم...
یه سوال اساسی دیگه هم دارم!نقل قول:
توو توضیحاتت که صفحه ی قبل داده بودی یه جا اشاره کردی که اگه فرضا داده و اطلاعاتی رو بخوایم از هر سیستمی رو گوشی انتقال بدیم امکانش وجود نداره و نمیشه!خلاصه همچین چیزی بود!
این دقیقا یعنی چی؟!
یعنی فقط روو کامپیوتری که درایوهای خود گوشی نصب هستن می تونیم این کارو انجام بدیم؟!
==========
حقیقتش دیگه سوالی به ذهنم نمیرسه!درواقع از اون توضیحاتی که داده بودی سوالامو پرسیدم:دی!
آها یه مورد دیگه هم هست ، در مورد جی پی اس این گوشی بگو.
مثل جی پی اس گوشی های نوکیا کاربریش راحته؟!مشکلی خاصی توو استفاده نداره؟!
وضع و اوضاع نقشه هاش به چه صورته؟!اصلا واسه ایران نقشه داره؟!
==========
دوستان دیگه هم لطف می کنن در مورد جی پی اس گوشی HD2 یه راهنمایی و توضیح بدن!
با تشکر از همگی:11:!
یه مورد دیگه هم یادم اومد...
توو دوتا سایت مختلف اپل رو قیمت زدم ، یکی گوشی شاپ و اون یکی پلازا.
اولی 870 و 970 میده 16 و 32 گیگ رو.
دومی 1 به بالا میگه هردو رو!
میخوام بدونم علت این همه تفاوت قیمت چیه؟!؟!؟!
سلام.
مجتبی جان از قابلیت مولتی تسکینگ و شخصی سازی ویندوز موبایل هم به راحتی نمیشه گذشت.
سر ویندوز موبایل و تاچ فلو(Sense ) هر بلایی می تونی بیاری تا ظاهرش واست تکراری نباشه و خستت نکنه.
در ضمن از ال سی دیه 4.3 اینچ و سی پی یوی 1 گیگاهرتز و رم 576 و دوربین 5 مگاپیکسل با dual LED flash به راحتی عبور نکن.
طبق شنیده ها با اومدن وین موی 7 کلا مولتی تاچ میشه و احتمالا قابلیت اینم داره که آندروئید رو روش بالا بیارن.
از گیم های آیفون هم نمیشه گذشت....بازم تصمیم با خودته.
ببین پولی که می خوای بالای آیفون بدی ارزشش رو داره:46:
مجتبی جان از ویروسهای خوشگل و هنگ های جالب ویندوز هم به راحتی نمیشه گذشت...:31:
من اگه جای تو بودم عوض اچ دی نکسوس وان میگرفتم که هم قدرت اچ دی رو داشته باشم هم یه سیستم عامل خوب در حد مک و شاید در اینده ی نزدیک بهتر از مک....
نقل قول:
اره دیگه...وگرنه به صورت پیشفرض مشکلی نداره که بنده خدا....:31:
خب خدا رو شکر ...چون مثلا فریموری که برا ۹۵ میگرفتیم ۷۰ مگ اینجا ۳۲۰ مگه
یا بازیای انگیج که اون ور حد اکثر ۵۰ مگ بود اینجا بازیای معمولی ۵۰ مگن و بازیای خوب معمولا ۲۰۰-۳۰۰ مگ حجمشونه...
یه کارت شبکه بگیر ۲۰ تومن...ارزونترین کیفو بکن:31:
والا من که یک سالو نیم بیشتر ایفون دارم که خسته نشدم...دیگه خودت که یادته چه قدر حساس بودم ....
خب ببین اطلاعات رو به صورت عادی باید با ایتونز بریزی...
اما گفتم که میشه از برنامه های دیگه هم استفاده کرد...
مثلا برنامه ی مورد علاقه ی من ایفون باکسه که اولا به تمامه قسمت های مختلف گوشیت دسترسی داری...
ثانیا بخوای چیزی روش بریزی با سرعت ۸-۱۵ مگابایت بر ثانیه برات فایلا رو جابه جا میکنه..
اما نکته ای که هست....
ایفونو به هر کامپیوتری چه مک چه وینوز وصل کنی چه روش ایتونز باشه چه نباشه یه photo manager باز میشه...که میذاره عکسای تو گالری گوشی رو ببینی و ذخیره کنی...
اینطوری
خب حالا اگه ما اون درایور و برنامه (پرتابله) رو در قالب یک عکس بذاریم تو گوشی چی میشه؟؟؟
اینجوری دیگه حل میشه.
البته بازم برنامه های زیادی هستن که گوشی رو به حالت مس استوریج عین نوکیا در میارن و ....
جی پی اسشم که عالی کار میکنه و میتونی مثل یه مرد سرتو بالا بگیری ...
نوکیا چیه؟؟؟با اون نوکیا مپ ضایعش...
این از گوگل مپ استفاده میکنه...
نقشه های ایرانم داره کامل ...باقلوا ...ستلایتو ...
اگه خواستی بگو برات عکس یا فیلم بذارم...
نقل قول:
هر دو چرته...:2:
قیمت امروز علادین
۱۶ ۸۳۰-۸۵۰
۳۲ گیگ ۹۲۰-۹۴۰
از خودشونم بپرسی علت این اختلاف قیمتو نمیدونن...
اگر خواستی آیفون بخری حواست باشه آنلاک فکتوری بخری. یک وقت آیفونی که لاک بوده و با نرم افزار انلاکش کردند را بهت نیندازند. همون جا یکبار خاموش روشنش کن ببین بالا میاد یا نه؟ اگر نیاز به کامپیوتر داشت یعنی اینکه گوشی lock بوده و اینجا آنلاکش کردند. تحت هیچ عنوان همچین گوشی را نخر.
لازم هم نیست به مغازه دار پول بدی تا جیلبرکش کنه. (اگر گوشی آنلاک فکتوری خریدی) یک مدت باهاش کار کن و همچیزش را یاد بگیر و بعد آنلاکش کن. هم الان و هم بعد از خرید به انجمن تخصصی آیفون سر بزن. محیط تخصصی و اطلاعات کامل و بروزی داره ولیکن مدیرانش کمی زیادی سختگیرند. مثل اینجا محیط دوستانه نیست.
تحت هیچ عنوان به فرمویر 3.1.3 هم اپگرید نکن.
با همه این موارد از داشتن آیفون خسته نمیشی.
OK ، پس با این شرایط نمی گیرم.البته با این توضیحی که شما دادی دیگه نمیشه به خرید اینترنتی هم اطمینان کرد.نقل قول:
خودم باید باشم تا تستش کنم...
نه ، فک نکنم این کارو انجام بدم.لااقل اوایل خرید...نقل قول:
چون یه سری مشکلاتی که بچه ها گفتن ممکنه واسش پیش بیاد.
الان اینجا منظور شما از آنلاک همون جیلبریک بود دیگه نه؟!نقل قول:
آخه چجوری؟!نقل قول:
دوستان میگن الان گوشی هایی که توو بازاره همه آپگرید هستن!
چه مشکلاتی داره این آپگرید جدید؟!
---------- Post added at 10:13 AM ---------- Previous post was at 10:13 AM ----------
راه دیگه ای هم واسه تشخیص لاک یا آنلاک بودن گوشی وجود داره یا نه؟!