-
من خودم بیشتر آهنگ های ترکی و انگلیسی گوش میدم.ترکی به این دلیل که زبون خودمه و انگلیسی به خاطر این که خوب متوجه میشم.
فارسی هم فقط آهنگ های قدیمی مثل گل های رنگارنگ و بعضی بی کلام ها مثل بیژن مرتضوی.اصلا آهنگ های چرت و پرت امروزی رو گوش نمیدم.مخصوصا اونایی که داخل کشور تولید میشن هم از لحاظ محتوا و هم کیفیت هیچی برای عرضه ندارن.
-
ای کاش اون کسایی که سایر زبان ها رو انتخاب کردن، تو تایپیک هم کامنت میفرستادن و مشخص میکردن که منظورشون چه زبانی هست؛ برام جالبه بدونم ایرانیها جز این زبانهایی که انتخاب کردم موسیقیهایی به زبانهای دیگه هم گوش بدن، چون من سعی کردم پرمخاطب ترین زبانها رو در نظر بگیرم که علاوه از ایران، در جهان هم همین 8 زبان بیشتر مورد توجه مخاطبان ترانه ها قرار داره.
ضمنا یکی از دوستان گفتن که فقط به نوع موسیقی کار اهمیت میدن حالا از هر زبانی میخواد باشه؛ فقط میخواستم بگم نظر من متفاوته، مثلا ترانه های خاور دور (چین و ژاپن و کره و تایوان) رو ذکر میکنم که با اینکه آهنگای قشنگی دارن، ولی چون از زبونشون خوشم نمیاد حس میکنم صدای Vocalist اثر روی زیبایی موسیقیشون تاثیر منفی داره و برام دافعه ایجاد میکنه:13:ولی در عوض آهنگای instrumental شونو دوست دارم.