دوست خوبم یه سر به اینجا هم بزن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید بتونی جواب رو گیر بیاری
Printable View
دوست خوبم یه سر به اینجا هم بزن
شاید بتونی جواب رو گیر بیاری
دوست خوبم به این تایپیک هم رفتم ولی فقط در مورد edit textتوضیح داده بود
البته سابت خیلی خوبی بود متشکرم
اما جواب رو هنوز پیدا نکرده ام
اينطوري كه من فهميدم و اميدوارم كه درست فهميده باشم تو يك متني داري كه چند خطه و ميخواي علاوه بر نمايش بشه كل اونو كپي كرد.
اگه منظورت همينه، مي توني از يك شاسي (Button) استفاده كني، كه تو اين روش متني رو كه در حال نمايشه بايد از قبل از طريق دستور Clipbord به اون شاسي نسبت بدي (مسلما ميدوني كه منظورم از عنوان كردن شاسي روي دادن يك اتفاق، مانند كليك كردنه) و اگر هم تعداد اين متنها زياده ميتوني اونها رو در يك Paragraph يا Text نمايش بدي.
البته پيشنهاد من اينه كه از فايلهاي بيروني استفاده كني تا گيج نشي.
اگه منظورت همين بود ولي توضيحي كه دادم نامفهوم بوده بگو تا برات بيشتر توضيح بدم يا يك نمونه بذارم.
اگه منظورت اين نيست ببخش كه وقتت رو براي خوندنش هدر دادي.
دوست خوبم
توضیح برای من نامفهوم بود اگه امکان داره کامل تر توضیح بده .
البته من خودم html رو پیشنهاد میکنم .
قبل از هر چيز بايد مشخص بشه متني كه قراره كپي بشه چيه، اگه يك مقاله، شعر يا ... باشه و قابليت كپي كردن براي اين باشه كه يك قسمتي از اون متن به انتخاب كاربر كپي بشه، من هم با تو موافقم كه Html ساده ترين راه است، البته روشهاي ديگه اي هم هست. كه اگه منظور همينه بهتره كه همين الان از خوندن اين پست دست بكشي تا وقتت هدر نره.
ولي من از پستهاي قبلي اينو فهميدم كه متن چيزي هست مانند سريال يك برنامه كه در اين صورت كاربر بايد كل اون متن رو با هم كپي كنه و احتياجي به دادن اختياراتي مانند انتخاب متن لزومي نداره، در اين شرايط ميشه متن رو از طريق Script نمايش داد و يا به Clipbord فرستاد (همون عمل كپي كردن) كه اين كار براي كاربر هم راحت تره.
براي اين كار متن (متنهاي) مورد نظر را به يك متغير نسبت ميدي يا تو يه فايل خارجي ميزاري و زماني كه ميخواي اون متن رو نمايش بدي اون متغير يا فايل رو داخل يك Paragraph يا Text بارگذاري (Load) ميكني حالا متن داره نمايش داده ميشه براي كپي كردنش هم كه ديگه حالا يك متغير داري و خيلي راحت ميتوني بفرستيش تو Clipboard تا هرجا كه كاربر خواست Paste كنه.
اميدوارم اينبار ديگه تونسته باشم درست منظورم رو برسونم.
حالا اگه تا اينجاشو خوندي و مشكلي تو اين چيزايي كه گفتم داري بگو كجاشه تا همونجاشو روشن كنم.
bazamman جان سلام
میتونی یه مثال برام بزنی خیلی ممنون میشم
در ضمن منظور من هم همینه یعنی می خوام یه متنی رو تو یه پاراگراف یا text قرار بدم
و بعد از ساخت فایل اجرایی هر موقع خواستم اونو کپی و پیست کنم
و اصلا نمی خوام از فایل html استفاده کنم
با تشکر فراوان
اين نمونه رو بگير اميدوارم به دردت بخوره اگه هرجاش هم مشكلي بود بگو
نقل قول:
نوشته شده توسط bazamman
سلام
نمونه خیلی جالبی بود
ولی نمی دونم چطور باید متن های خودم رو به جای متن فایل مورد نظر قرار بدم
تا بتونم از انها کپی بگیرم
متن رو يا در فايل External كه در اين نمونه اسمهاش ex1.txt و ex2.txt و در كنار exe هست مينويسي و اگر هم بخواي از متن داخلي استفاده كني Script صفحه اول نوشته شده براي ديدنش دوبار روي Page 1 كليك ميكني و بعد وارد بخش Script ميشي اونجا دوتا متغير هست به نامهاي $a و $b كه متنها به اونها نسبت داده شده.
نقل قول:
نوشته شده توسط bazamman
:rolleye: bazamman جان مشکل من کاملا حل شد
البته با راهنمایی های جامع و زحمات بسیار شما
از bbهم کمال تشکر را دارم. از اینکه به این تایپیک بها دادیدبسیار متشکرم
امیدوارم هر دوی شما در سایه امن الهی در تمام امورات زندگی تان موفق و موید باشی
البته از shahnameh هم ممنونم :laughing: