تایید میشهنقل قول:
من واقعا شکه شدم
گلر تیمی مثل پرسپولیس و خوردن همچین گل اسف باری جدا فاجعست
بعدش هم که با شیث بحثش شد
تماشاچی های استقلال هم حسابی از خجالتش در اومدن :31:
Printable View
تایید میشهنقل قول:
من واقعا شکه شدم
گلر تیمی مثل پرسپولیس و خوردن همچین گل اسف باری جدا فاجعست
بعدش هم که با شیث بحثش شد
تماشاچی های استقلال هم حسابی از خجالتش در اومدن :31:
وقتی رئیس سازمان تربیت بدنی از داهات های رشت بیارن دیگه ورزش از این بهتر نمیشه:21:اگه استقلال 3 تا هم می زد بازم همینو می گفتم
اینم حرفیه!نقل قول:
البته اگه دفعه پیش هم ، یکی از دو تیم میبرد ، همین چیزایی که الان از استقلالی ها میشنویم ، از تیم بازنده اون موقع میشنیدیم!
hاگه اين طوريه دوست عزيز ما هم بايد بگيم اگه امير آبادي ليز نميخورد و اون شوت كريم باقري نميرفت تو گل الان استقلال برده بود !نقل قول:
در كل نبايد از حق گذشت كه استقلال خوب بازي كرد
حالا عصبی هستی ، به رشت توهین نکن!نقل قول:
منم که تیمم برده ، میگم مدیران ورزش بدرد نمی خورن ولی ربطی به اینجا نداره
خوب بازی کرد و متاسفانه به نظر من مساوی مثل همیشه ، عادلانه ترین بودنقل قول:
ولی غم آخرتون باشه
یه سوال پیش میاد این جا انجمن خبر ورزشی هست یا انجمن پرسپولیس؟
مرسي علي دايي...
مرسي كريم باقري...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حقيقي: آن مامور به من بياحترامي كرد
خبرگزاري فارس: دروازه بان تيم فوتبال پرسپوليس مامور حراست را مقصر اصلي درگيري آخر بازي دانست.
به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، عليرضا حقيقي پس ديدار تيمش برابر استقلال در دربي بزرگ تهران ضمن تبريك اين پيروزي به هواداران پرشمار تيم خود گفت: از طرف خودم اين پيروزي را به پدرم تقديم ميكنم. در مورد درگيري پيش آمده بايد بگويم كه آن مامور به من بي احترامي كرد و از مقامات تصميم گيرنده ميخواهم انصاف را رعايت و پيگيري كنند تا مشخص شود چه كسي مقصر اين درگيري بوده است.
وي ادامه داد: بغضي كه مدتها در گلوي من بود به گريه آخر بازي تبديل شد. اين 3 امتياز حق ما بود و اكنون براي رسيدن به بالاي جدول تلاش جديتري خواهيم داشت اميدوارم اين روند ادامه داشته باشد و با تمام قدرت به سمت قهرماني حركت كنيم.
محمدي: با حقيقي به شدت برخورد ميكنيم
خبرگزاري فارس: رئيس سازمان ليگ فوتبال ايران گفت: با حقيقي به شدت برخورد خواهيم كرد.
عزيز محمدي در گفت و گو با خبرگزاري فارس ضمن اشاره به حركت زشت عليرضا حقيقي در بين بازي و پس از آن تصريح كرد: با دروازه بان پرسپوليس به شدت برخورد ميكنيم. او با يكي از ماموران حراست دعوا كرد. قبل از آنكه مشخص شود مقصر چه كسي بود ذات قضيه مشكل دارد و او را به طول كلي مقصر ميدانيم.
وي افزود: از نتيجه به دست آمد فارغ از آنكه به نفع چه تيمي باشد خوشحالم چرا كه بر هر حال حرف و حديثها در مورد تساوي به پايان رسيد. البته در مورد اتفاقاتي كه در آخر بازي رخ داد ناراحتم. عدهاي سنگ پرتاب كردند و اين باعث شد به فوتبال ما ضربه بخورد.
وي ادامه داد: از داوري و كيفيت بازي بسيار راضي هستم و اميدوارم هواداران براي بازيهاي ملي هم با همين شور و شوق به ورزشگاه بيايند.
به رشتی ها کاری ندارم.فقط کلا جامعه این جوری باشه دیگه ورزش هم بهتر نمیشه.از امضام معلومه دیگه نه؟نقل قول:
حالا عصبی هستی ، به رشت توهین نکن!
منم که تیمم برده ، میگم مدیران ورزش بدرد نمی خورن ولی ربطی به اینجا نداره