قیمتش چنده؟
Printable View
قیمتش چنده؟
فکر کنم همه 790GX ها هم 140W رو ساپورت ميکنند. 4 تا کارت گرافيک هم ديگه خيلي فانتزيه.:20:نقل قول:
من تو خريده يه دونه خوبش موندم:46:
من اطلاعي از خازنها ندارم .اگر جامد خوبه تو کدوم جامد نيست؟
ساپورت cpu 140 واتی به چیپ مربوط نمیشه و مربوط به power fase designe هست.
حالا یه چیز جالب در مورد 4way crossfire و اونم اینکه کاریه 2تا گرافیک به 3تا خیلی نزدیکه و 3 تا کارت کاراییشون با 4 تا تفوتی نداره بلکه در بعضی تستها بیشتر هم هست.
البته این موضوع به درایور و نرم افزار ها بر میگرده که نمیتونند به طور کامل وظایف رو تقسیم کنند.
به عبارت دیگه در استفاده از کارت با تعداد بیشتر دخالت نرم افزار خیلی زیاد میشه و باعث کاهش کارایی میشه.
نقل قول:
خوب همونطور که توی عکس می بینید طراحی پاور سافایر و MSI بصورت 6 فاز هست و ASUS هم فکر می کنم 9 یا 10 فاز باشه البته دو برند دیگه چون فازهای توان را نمی بینم نمی تونم دقیق بگم ولی امکانات همه یکی هست ولی قابلیت اورکلاک این برند ها کاملا با هم تفاوت داره که بترتیب از قویتر به ضعیفتر :
SAPHIRE>MSI>ASUS>FOXCONN>ECS
نقل قول:
خوب من جایی ندیدم که تراشه 790FX بصورت رسمی و در اورکلاک از فرکانس 2133 ساپورت کنه
البته بجز اون برد سافایر که عکسش هست و در سایت زده که بصورت تا 2133 ساپورت می کنه
نقل قول:
قابلیت اورکلاک این برند ها کاملا با هم تفاوت داره که بترتیب از قویتر به ضعیفتر :
ميشه بگيد طبق کدام بنچمارک به اين نتيجه رسيديد
نقل قول:
دوستان مطلع و با تجربه جواب ؟
به غیر از مقدار مصرف،هیچ تفاوت دیگه ای ندارند و کاملا هم قدرتندنقل قول:
حالا اگه یکی خواست 965 بگیره شما کدومو پیشنهاد میدین 140 وات یا 125 وات ؟ این دو تا هم قدرت هستند ؟ تو بازار هر دو نوعش هست ؟
و تو بازار هر دو نوعش موجود هست
يک بنچمارک لطف کنيد بگذاريد که حرف هاي شما رو تاييد کنهنقل قول:
خوب همونطور که توی عکس می بینید طراحی پاور سافایر و MSI بصورت 6 فاز هست و ASUS هم فکر می کنم 9 یا 10 فاز باشه البته دو برند دیگه چون فازهای توان را نمی بینم نمی تونم دقیق بگم ولی امکانات همه یکی هست ولی قابلیت اورکلاک این برند ها کاملا با هم تفاوت داره که بترتیب از قویتر به ضعیفتر :
آقای ESS من دفترچه ی MSI 790FX رو خوندم 2133 MHZ رو نوشته
مگه 790fx تا 1600 بیشتر هم هست؟
اخه یه مشکل دیگه برای استفاده از رم با باس 2133 , مموری کنترلر cpu هست.
مگه fsb رو چه قدر میشه اور کرد تا 2133 رو ساپورت کنه.