منم افکار منفی میاد سراغم!ولی مشکل دیگه ای که دارم اینه بیش از حد زود از دست دیگران دلخور میشم و کینه ازشون به دل میگرم!ویه مشکل دیگم اینه که بعضی مواقع از همه متنفر میشم و دوست دارم سر همه داد بزنم!(البته هیچ وقت این کار رو نمیکنم!)
Printable View
منم افکار منفی میاد سراغم!ولی مشکل دیگه ای که دارم اینه بیش از حد زود از دست دیگران دلخور میشم و کینه ازشون به دل میگرم!ویه مشکل دیگم اینه که بعضی مواقع از همه متنفر میشم و دوست دارم سر همه داد بزنم!(البته هیچ وقت این کار رو نمیکنم!)
سلام :20:نقل قول:
پروفایل رو متاسفانه بستید
من نمیدونم چرا هر چند وقت به نوعی جبهه گیری میکنید !!؟
وقتی عوارض رسپریدون رو بدونند با پزشکشون مطرح میکنند تا داروی بهتری براشون تجویز بشه
دانستن از کسی کم نمیکنه .ایجاد تنش هم اگر کسی علاقمند باشه دچارش میشه.
چرا بعضي از آدما اينجورين؟ممكنه ژنتيكي باشه؟نقل قول:
منم افکار منفی میاد سراغم!ولی مشکل دیگه ای که دارم اینه بیش از حد زود از دست دیگران دلخور میشم و کینه ازشون به دل میگرم
والا چی بگم؟!:14:همین امروز عصر یه نمونش اتفاق افتاد تاالان دارم حرص میخورم!نقل قول:
کسی نمیدونه این بیماری چیه!؟
ببين عزيزم همين اتفاقي كه براي شما افتاد ممكنه براي شخص ديگه اي هم حتي 1 دقيقه هم طول نكشه اما شما يك روز به خاطرش خودخوري كردي اين برميگرده به تنظيم مواد شيمايي مغز افرادنقل قول:
کسی نمیدونه این بیماری چیه!؟
كلا افراد عصباني و زود رنج غلطت سرتونين تو مغزشون پايينه و افراد بدبين و اسكيزوفرني دوپامين زيادي تو مغزشون فعاليت ميكنه كه برعكس كاهشش هم باعث پاراكسيون ميشه
و اما نكته ظريف اين موضع اينه كه مواد مخدر-محرك تخريب زيادي به اين سيستم بيو شيمي مغز وارد ميكنه كه تنظيم شدن دوبارشون حداقل چندسال زمان ميبره البته در صورتي كه فرد تو اين مدت مواد مخدر-محرك يا مشابه اونا رو مصرف نكنهTE
من که اصلا از مواد مخدر استفاده نکردم!فقط سیگار کشیدم×××
حالا من اسکیزوفرنیم؟
عزيزم همه آدما اسكيزوفرني دارن اما خفيف و شديد دارهنقل قول:
من که اصلا از مواد مخدر استفاده نکردم!فقط سیگار کشیدم×××
حالا من اسکیزوفرنیم؟
بايد به خودت و رفتارات رجوع كني تا بتوني بفهمي
ببنید دوست گرامی . بنده جبهه گیری نمیکنم :41: هدف بنده از این صحبتها اینه که ما باید مطالبی را عنوان کنیم که بدرد کسی بخوره و نه اینکه آنها را همینطور ردیف کنیم :41:. در هر بحثی باید دید مخاطب کیه و چه استفاده ای از بحث ما می کنه .استفاده زیاد از اصطلاحات قلمبه و سلمبه جز خستگی و گیج شدن کاربران فایده دیگری نداره .:41:نقل قول:
در مورد عوارض داروها هم باید بدونید دونستن آنها تا حدی برای بیمار مفیده و اضافه تر از اون مضر می باشد . هیچ بیماری هم نمی تونه بره پیش پزشکش و بگه که من آریتمی Torsodes de pointes دارم و داروی من را عوض کن :41::18:. حتی عوارض معمولی تر هم اینطور نیست که بری و به پزشکتون یاد آوری کنی که این دارو این عارضه را می دهد :13:. اصول بر اینه که اگر فرد با مصرف دارویی دچار مشکل شد مشکل خود را بی کم و کاست به پزشک خود بگوید (بدون اینکه تشخیص بگذارد ) و این وظیفه پزشک است که تشخیص بدهد آیا این علائم عوارض دارواست و یا طبیعی است و آیا نیاز به تعویض دارو می باشد یا خیر ؟
دانستن بسیار خوب است ولی دانستن نصفه نیمه گاهی اوقات مضراتش بسیار بیشتر از ندانستن می باشد .
در مورد مسائل و مشکلات پزشکی هم بعلت پیچیدگی زیاد و حساسیت بالایی که وجود داره بهتره که کار را تمام و کمال به کسی که اطلاعاتش کامله یعنی پزشک معالج بسپاریم
موفق باشید :11:
بابا شما که همه مارو مریض کردی :19::31:نقل قول:
عزيزم همه آدما اسكيزوفرني دارن اما خفيف و شديد داره
بیماریهای روحی و روانی معیارهای خودشو داره و نمی توان گفت که همه اسکیزوفرنی دارند.:41:
من شیزوفرنی دارم..