خیلی دوست دارم آرسنال قهرمان بشه تا روی همه تیمهای دیگه با فوق ستاره هاشون کم بشه اما به نظرمن بازم بارسلونا قهرمان میشه تا یه بار دیگه قدرتوشو از هر نظر ثابت کنه.......
Printable View
خیلی دوست دارم آرسنال قهرمان بشه تا روی همه تیمهای دیگه با فوق ستاره هاشون کم بشه اما به نظرمن بازم بارسلونا قهرمان میشه تا یه بار دیگه قدرتوشو از هر نظر ثابت کنه.......
only chelsea f.c
من خیلی دوست دارم چلسی قهرمان بشه ولی میدونم رئال قهرمان میشه...
کار میلان که خیلی سخته ، بعیده از مرحله ی اول بیاد بالا!حیفه که توو مراحل مقدماتی یکی از این تیم ها حذف بشن!یا میلان ، یا منچستر...به هرحال من شانس برد رو به منچستر میدم!
چلسی و اینتر هم واقعا حیف شد که توو این مرحله به هم خوردن!واقعا!ولی من اینجا هم شانس برد رو به چلسی میدم!
کلا فک می کنم نماینده های ایتالیا نتونن از سد نماینده های انگلیس بگذرن...هرچند که یه مدتیه چلسی دچار افت شده!
آرسنال هم اگر مشکل مصدوم ها و مهاجم هاش حل بشه میشه تا حد زیادی مطمئن بود که می تونه از سد پرتوی سرسخت بگذره!
رئال سالهای گذشته به لیون باخته ، ولی الان با این مهره هایی که داره احتمالا می تونه از سد لیونی بگذره یکی از عوامل حذف لیورپول بود!
آسون ترین قرعه هم به بارسا خورد خدا رو شکر.البته به نظرم تیم های دیگه تا حد زیادی خوش شانس بودن که به بارسا نخوردن:دی!
تا حالا نشده تیمی دوبار لیگ قهرمانان رو فتح کنه ولی امیدوارم امسال اینجوری بشه و بارسا بتونه اینکارو انجام بده!
VIVA Barca
شما هم تو آرسنال بازی میکنین؟؟؟نقل قول:
:27:
only real madrid
با اینکه من طرفدار بارسلونا هستم و به این تیم رای دادم، اما بعید می دونم همچین اتفاقی بیفته.
چرا تو این لیست اسمی از بایرن نیست؟
بایرن بدون فوق ستاره اش ریبری یووه البته ضعیف رو تو دل آلپی درهم کوبید و بعد از مدتها تو بوندس لیگا هم صدر نشین شد، وعده دیدار فینال چمپیونز لیگ :10:
به به رفیق قدیمی ( البته اگه همون MoJtaba IR باشی) .در رابطه با افت چلسی فکر می کنم با نمایش امروز شاگردان کارلتو ( کارلو) میشه گفت چلسی دوباره داره به روزای خوبش بر میگرده ( 7-2 ساندرلند رو تحقیر کرد ) . در رابطه با قرعه اینتر چلسی هم اتفاقا من فکر میکنم خیلی خوب شد و امیدوارم نتیجه طوری رقم بخوره تا اون آقای محترم از توهم خاص بودن و بهترین بودن در بیاد .نقل قول:
من خودم طرفدار manu هستم اینو از امضا و آواتارم هم میشه فهمید اما باید عاقلانه و بدور از تعصب فکر کرد پس قهرمان= FC BARCELONA:40:
Only And Only "The Gunners"Lol