:دی :دینقل قول:
اتفاقا تبريزيها بيان بهتره.
چون از نزديك شاهد باخت تيمشون هستند :دي
بازی امروز خیلی هیجانی میشه ... چون کل سایتهای طرفدار استقلال فراخوان دادن که بیان ورزشگاه ... مسلما خیلی واقعیتها تو این بازی مشخص میشه
Printable View
:دی :دینقل قول:
اتفاقا تبريزيها بيان بهتره.
چون از نزديك شاهد باخت تيمشون هستند :دي
بازی امروز خیلی هیجانی میشه ... چون کل سایتهای طرفدار استقلال فراخوان دادن که بیان ورزشگاه ... مسلما خیلی واقعیتها تو این بازی مشخص میشه
دوست عزیزنقل قول:
من میگم اوضاع پرسپولیس استقلال یه جوریه که طرفدارای متعصب سرخ آبی رو کلافه کرده... و هرکی (مثل من) از بیرون نگاه می کنه واسه این دو تیم و بی تفاوتی مسئولین این دو تیم (از بازیکن بگیر تا رییس سازمان تربیت بدنی) ناراحت و نگران میشه...
ضمنا من تا موقعی که تیم مورد علاقم (ترختور) دسته یک بود، دوست داشتم تیمای تهرانی خصوصا استقلال پرسپولیس برابر حرفاشون برنده بشن و در کل تیمای تهرانی قهرمان بشن... (حالا به شهرستانی های محترم بر نخوره... نظرم رو گفتم!!!:31:)
ضمنا پیشنهاد میکنم تو لحن صحبت کردنت تجدید نظر کنی...:20:
یاعلی:11:
دقیقاً :8:نقل قول:
كسي كه خوابيده رو ميشه بيدار كرد ولي كسي كه خودش رو به خواب زده رو نميشه بيدار كرد.نقل قول:
من نمیدونم این هوادارای میلیونی استقلال کجا هستند که هر موقع هر کدوم از سایت ها مثل پارس فوتبال و گل نظرسنجی میذاره تراکتور با اختلاف زیاد در صدره
قبوله شما بگو تراكتورسازي پرطرفدارترين تيم ايرانه.
الان طرفدارهاي تراكتور فقط به خاطر بحث ترك و غير ترك هست كه اين همه شور و شوق دارند.بلاخره بعد از چند سال تو ليگ يك تيم از اونور اومده و بايد ازش طرفداري كنند.خيليها رو ميشناسم كه فقط به خاطر اينكه ترك هستند ميگن طرفدار تراكتور هستند در صورتي كه تا ديروز استقلالي يا پرسپوليسيه دئ آتيشه بودند و الان هم وقتي سرخابي ها بازي دارند ميشه فهميد ته دلشون چي هست.حتي چند سال قبل كه ماشين سازي و تراكتور تو ليگ دسته يك اون زمان بازي داشتند خيلي از همشهرياتون براشون تره خرد نميكردند.