آقا محسن از 1800 گذشت و تو قسمت ارای این ماه و هفته و امروز اوله!
آقای جای خالی هم امروز از اقای اون یکی جای خالی جلو زد.
Printable View
آقا محسن از 1800 گذشت و تو قسمت ارای این ماه و هفته و امروز اوله!
آقای جای خالی هم امروز از اقای اون یکی جای خالی جلو زد.
همین الان شما سیاسیش کردینقل قول:
نقل قول:
جالبه واقعا پس از این به بعد یه رده بندی کنیم هر خواننده ای که بیشتر صفحه داشت بشه نفر اول!
دی جی الیگیتورم صفحاتش کمه ولی حداقل از 4-5 تا ملیت طرفدار داره منم خیلی بیشطر قبولش دارم تا چاوشی
سلام.
با توجه به منع فعالیت های سیاسـی، به هیچ وجه (نه بطور مستقیم و نه بطور غیر مستقیم) وارد این مباحث نشید. ممنون :10:
با تشکر مهران...
یعنی شما میگی دی جی الیگیتور تو ایران از چاووشی بیشتر طرفدار داره؟! معلومه که یه خواننده خارجی تو ایران طرفدار نداره بخاطر همین تاپیکش اینقدر کمه!ما نباید از موسیقی اصیل خودمون که به زبون خودمونه پشت کنیم.دی جی الیگیتور برای اونهایی خوبه که معنی ترانه هاشو میفهمن.حاضرم شرط ببندم 70 درصد بچه های این فوروم انگلیسی بلد نیستن.اول باید معنی رو فهمید تا بشه با اهنگ و خوانندش ارتباط برقرار کرد! منظور من طرفدارهاس نه کی از کی بهتره!بله وقتی تاپیک (طرفدارهای چاووشی) تاکید میکنم(طرفدار هاش)از فلان خواننده 6 برابره یعنی اون خواننده صد در صد در کشور پر طرفدار تره!اگه شما چیز دیگه ای استنباط میکنی بفرما!لطفا بقیه دوستان هم بیان نظر بدن تا حق به حقدار برسه!اگه امار سایت رو که از سراسر کشوره قبول نداری یعنی سایت خودتون رو قبول نداری ما که تازه واردیم!من نگفتم چاووشی از یگانه بهتره!هر کس علایقی داره.من به علایق شما هم احترام میذارم.نقل قول:
در مورد بحث سیاسی هم حرفهاتو قبول دارم.دیگه تکرار نمیشه!
سخنان خاص،سنگین و مفهومی نمیگه! ، ازون بابت خیالت راحت !نقل قول:
.دی جی الیگیتور برای اونهایی خوبه که معنی ترانه هاشو میفهمن.حاضرم شرط ببندم 70 درصد بچه های این فوروم انگلیسی بلد نیستن.اول باید معنی رو فهمید تا بشه با اهنگ و خوانندش ارتباط برقرار کرد!
حالا گیریم از مرحوم جکسون هم زد بالا، چیزی عوض میشه؟!
◙
نقل قول:
ما ایرانیا همیشه عادت داریم دروغ بگیم
عادت داریم یکاری رو که همه میکنن ما هم بکنیم
هندیا و چینیا به خواننده هاشون رای دادن
حالا ما هم حتما باید بریزیم به چاووشی رای بدیم
جالبه ادم قطح به چاووشی باید رای داد
متاسفم...
رفتم رای بدم ولی وقتی اسم سلطان غم و احساس استاد مجید خراطها اونجا دیدم نتونستم بهش رای ندم ......
بچه ها فقط 200 رای مونده تا شجریان از چاووشی بزنه بالا.عجله کنین!
آدرس جدید سایت who popular
محسن یادتون نره!کد:http://www.whopopular.net