من تو همین بخش یه تاپیک برای تنظیمات این تی وی گذاشتم اونا رو انجام بده بعدنقل قول:
Printable View
من تو همین بخش یه تاپیک برای تنظیمات این تی وی گذاشتم اونا رو انجام بده بعدنقل قول:
نقل قول:
میشه کد تاپیک رو بذاری؟
ممنون
اقا این lh500 بالاخره فیلمایه HD (MKV رو پخش میکنه یا نه /؟
خیر,تنها ریجن های اروپایی و آمریکایی این پنل این قابلیت رو دارهنقل قول:
من فقط برای شبکه های ایران میخوام که sd هست.ماهواره هم ندارم. با این توضیحات کدوم کیفیت تصویری بهتری بهم میده؟؟
مطمئن باش از رسیورته.نقل قول:
من ----- با خروجی component دارم تصاویر واقعا عالیه (حتی وقتی چراغهای خونه خاموشه)
بازم اگه خواستی بگو از کدوم شبکه تا واست عکی بگیرم بذارم.
نقل قول:
همه شبکه ها تقریبا
مثلا اون قسمت ریال آشپزباشی که بچه ها رفته بودن خونه عمشون دنبال باباشون یادته؟ (شب تو ماشین فیلم برداری شده بود)اون سکانس که جلوی در تو ماشین نشسته بودن و یکی یکی میرفتن تو من هیچی نمیدیدم فقط صورتاشون به طور کدری معلوم بود و دیگه هیچ.همون موقع تلوزیون قدیمی CRT که دارم رو با تصویر این یکی مقایسه کردم دیدم خیلی فرق داره مثلا درز در ماشین روکش صندلی ها لباس افراد تو فیلم کاملا معلوم بود ولی تو این یکی فقط صوزتاشون معلوم بود تازه اونم به طور افتضاح.:13:
بهترین حالتی که میشه تنظیم کرد رو همون حالت بازی هست. که جزئیات بیشتری معلوم میشه ولی بازم تاریکه
اگرم بکلایت و کنتراستو ببرم بالا و دمای رنگ رو هم رو سرد بذارم موقع نشون دادن صورت آدما فکر میکنی یه لایه بتونه رو صورتشون کشیده شده و موقعی هم که جمعیت رو نشون میده(مثل استادیوم یا نماز جماعت)از هرچی تلویزیون هست سیر میشی.:41:
الان تنظیمات من رو این حالته:
expert1
بکلایت65
کنتراست95
برایتنس30
وضوح افقی 75
وضوح عمودی 75
رنگ 55
دما گرم
گاما کم
کاهش نویز زیاد
تروموشن کم
ته رنگ 0
کنتراست رنگ ها 50
برایتنس رنگ ها 9
رنگ ها 25
ته رنگ .رنگ ها 25
opc روشن
سینما واقعی روشن
طیف رنگ استاندارد
یه سوال از اساتید :
میخواستم بدونم در ساخت پیکسل های کریستالی LG LH500 از تکنولوژی 7 بیتی استفاده شده یا 8 بیتی؟
sorryنقل قول:
دیر به فروم سر زدم نفهمیدم که اون سکانس زو می خوای.
ولی حالا با توضیحاتت مطمئن شدم که رسیورت مشکل داره (شایدم کیفیتش خرابه)
چون من دقیقا یادمه که اون صحنه حتی تو ماشین چه قدر واضح بود( اونقدر مشکیش درست بود که مثلا تو تاریکی داخل ماشین ساندویچ خانم شریفی نیا واضح واضح بود.)
تنظیمات رو هم دست نزدم تو همون حالت استاندارد بوده.
موفق باشی.
با سلام خدمت دوستان . از دوستانی که lh500 دارن خواهش میکنم که اگه میشه چند تا عکس از تلویزیونشون در حال پخش بذارن.