اقا من قطبی رو با هیچ کس مقایسه نکردم. قطبی نه یکی دیگه.نقل قول:
من می گم باید به مربی فرصت داد. همین. حالا می خواد فرگوسن باشه یا قطبی. اونم نه با چندتا بازی .
حداقل باید 2 سال کار کنه.
یعنی پست من اینقدر مبهم بود رفیق !؟
اقا من قطبی رو با هیچ کس مقایسه نکردم. قطبی نه یکی دیگه.نقل قول:
من می گم باید به مربی فرصت داد. همین. حالا می خواد فرگوسن باشه یا قطبی. اونم نه با چندتا بازی .
من نمیدونم چی توی این مملکت کثافت کاری و سر پول و کله کردن فلان ادم و سودجویی یه سری دلال و ... نیست از اون بالاها بگیرید تا همین پایین مایین ها از این ادمای سودجو و دلال و کله کردن و ... تو هر ضمینه ای سیاسی فرهنگی ورزشی و ... تو مملکت داغون ما ایجاد شده انتظار داریم بریم بالا نه بابا ایران دیگه داغون داره شده و داره میشه از هر نظر تو نیم قرن اینده وضعیتمون داغون چه از این مسایل چه از نظر مسایل زیست بومی و طبیعی و ... حالا خواهید دید !!!خدا به دادمون برسه !
موفق ترین مربی ایران در یک دهه اخیر دکتر برانکو بود که انصافا تیمش تو جام ملتها عالی بود و با بدشانسی سوم شد.
بله فرصت رو بقال سرکوچه هم بدی بلاخره مچ میشه ..... مهم برنامه و تاکتیک تیمیه که از همون روز اول تا حالا یه ذره هم ندیدیم ..نقل قول:
اقا من قطبی رو با هیچ کس مقایسه نکردم. قطبی نه یکی دیگه.
شما احیانا نسبتی با مایلی کهن نداری؟ شایدم خودش هستی!نقل قول:
به قول عابدینی تیم داشتن مایلی کهن به خاطر رایی است که داده! وگرنه هیج جا به همچین آدمی که وضعیت روحیش از حرفهایی که تو هر مصاحبه میزنه مشخصه تیم نمیده!خواهشا از این یکی طرفداری نکن که خیلی روش بحث هست!
اینو مطمئنی ؟کد:بقول محمد مایلی کهن که تا بحال تو ستاد تبلیغاتی هیچ احد و ناسی فعالیت نداشته و نون بازوشو می خوره، چطور میشه که ...
همین بابا رفته بود گریه و زاری پیش یک بنده خدایی که من تیم ندارم
سایپا را بهش دادن
نمیخوام وارد سیاست بشم ... ولی یه سوال : چجوره که منشور من دراوردی اخلاقی در مورد حاجی مایلی صدق نمیکنه؟!
اوه اوه میبینم همه علیه من(ممد مایلی بچه ناف پاریس) جبهه گرفتن. :18:
بچه ها خودتونو خسته نکنید
فوتبالمون شده سیاست:13:
جریان خداحافظی مهدوی کیا و کریمی نمونش:18:
ذیگه وارد جزئیات نمیشم ...
کدوم نمونه بالا؟نقل قول:
فرگوسن؟