من شرمندم :11:نقل قول:
Printable View
من شرمندم :11:نقل قول:
آره 4770 خیلی عایه . فقط توجه کن که اگر میخوای oc کنی از یک برندی بگیر که کولینگ خوبی داشته باشه . معمولا asus و گیگا خیلی توی کولینگ قوی هستند .
شما مشخصه از روی آگاهی صحبت نمیکنید .نقل قول:
کی گفته سابقه ی asus و گیگا از سفایر بیشتره ؟ (البته من در مورد کیفیت برند های گیگا و asus شکی ندارم) اولین بار ati در سال 2001 و به شرکت سفایر اجازه ی تولید کارتهاش رو به عنوان اولین شرکت oem داد و شرکت های دیگه بعدا وارد عمل شدند .:8:
اون جمله رو هم که سفایر نگفته بود (که شما قضیهی ماست فروش رو می گید) بلکه اون جمله رو یکی از مدیران ati گفته بود !!!!!! :13:
بحث فایده ای نداره !!!
ببين چيرو به چي ربط داد :2: صحبت سر کيفيت بود نه تاريخنقل قول:
بهتر يک سري به اينجا بزني متوجه ميشي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه ebit سابقش از ايسوز هم بيشتره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :18:
سابقه ي سفير 8 سال بيشتر نيست
اولا شما خودتون بحث تاریخ رو کشیدید وسط و من هم به اطلاعاتون رسوندم که در اشتباهید و هنوز هم سر صحبت خودم هستم !
ربطی نداره که asus چند وقته که داره فعالیت میکنه ! مهم اینه که در زمنیه تولید گرافیک به صورت oem اولین شرکتی که مجوز این کار رو از ati گرفت saphire بود که در سال 2001 این مجوز رو گرفت و به عنوان اولین(و در حال حاظر بزرگترین) شریک تجاری ati شناخته شد .
حالا شما میری سابقه ی asus رو برای من در میارید ؟ خوب چه ربطی میتونه به ساخت کارت برای ati داشته باشه ؟ آیا ساخت مادربود و ... به بحث ما مرتبطه ؟ وگرنه هر کسی از سابقه ی درخشان asus مطلع هست .
شما هم اینجا رو بخون :
تیکه هایی از مطلب :کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Sapphire_Technology
The company is the largest supplier of ATI-based video cards in the world.
Sapphire was the first company to release a video card that has a core clock speed of 1000 MHz
which have a monthly production capacity of 1.8 million video cards
در مورد قدمت هم به این لینک میتونید مراجعه کنید (اگر دوباره برام قصه ی ماست فروشه رو تعریف نکنید) :
که میتونید مطلب زیر رو درش پیدا کنید :کد:http://www.sapphiretech.com/presentation/company/?cid=1&psn=000301
Since ATI announced its manufacturing & distribution relationships with ODMs and AiBs in June of 2001, SAPPHIRE has been THE key ATI Graphics Boards Supplier worldwide
اولا شما بحث تاريخ باشه بهتره :biggrin:
:31:
اقا ما اشتباه کرديم:42: باز هم يک ضرب المثل هست که ميگه انچه عيان هست چه حاجت به بيان است
من با شما بحث نکردم...نقل قول:
گفتم به این بحث های بیهوده ادامه ندید...حالا منظرو شما هر کسی که بوده باشه....
در این لحظه ی به خصوص به شدت با شما موافقم !