نقل قول:
سلام.
این سیستمها بیشتر به درد گیم میخورن تا بازی سازی. به جای اینکه هزینه زیادی برای سی پی یو و کارت گرافیک مخصوص بازی کنار بذاری توصیه میکنم به فکر هارد ssd و کارت گرافیک برای کارهای گرافیکی باشی مثلا سری quadro از ان وی دیا
با توجه به قیمت و P/P اصلا توصیه نمیشه.....
نقل قول:
اما چون تجربه چندین بار جمع کردن وارتقا دادن سیستم رو دارم تر جیع میدم از مادربورد های متفرقه
منظورم به جز گیگا و ایسوز چیزی نخرم وخواهشا اگر توی همون سری P6T که مثل همون مدلی که گفتم باشه
ببینید این طرز فرک شما کاملا غلط هست و اگر همین طرز فکر رو داشته باشید قطعا برای همین سیستم ضرر میکنید.....
ببینید برند هایی دیگه مثل Evga/Foxconn/MSI........بسیار برند های عالی و مرغوبی هستند...و نمیتوان گفت که حالا هر برندی بهتر از اونها یا ضعیت تر از اونها هست....شما باید با توجه به امکانات و Performance/Price سیستم انتخاب کنید....
نقل قول:
2 توی بعضی از کیس ها دیدم که از پاور روی مادربورد و بعضی از قسمت های دیگه یه شلنگ سبز رنگ رد شده میخواستم بپرسم اون دستگاه چی هست و نقش تو سیستم چی هست ؟
ممنون میشم یه توضیح راجبع اون هم بدین
این یک نوع کولر هست به نام Water Cooler یا خنک کنند آبی..........قیمتش هم 140 به بالا هست و خریدش هم به شما توصیه نمیشه.....چون در واقع فرقی در Performance سیستم شما نداره.... حتی اگه شما برای مصرف 24/7 پردازنده خودتون رو تا 4000MHZ همOverclock کنید..!
نقل قول:
خیلی ممنون که اومدی و نظر دادی اما باید بگم که در مورد مادربورد من هم خیلی دلم میخوادکه کم تر هزینه بکنم و سیستم خوبی هم داشته باشم
بیینید همانطور که گفتم برای شما یک P6T DLX/MSI X58-Pro/MSI X58 Platinum/.......(Mid rage با یک Rampage II Extreme/ Evga Classified/Giga X58-Extreme هیچ فرقی نمیکنه..........همه این مادربرد ها از همه لحاظ جواب کار شما رو میده.....
نقل قول:
ما در مورد پاور من هم نظرم روی همون گرین 1235W هست
باز هم بستگی هب قطعات شما داره شاید یک Green 1035W هم جوابگو شما باشه.....
موفق باشید.....