اصلا پایه و اساس بازی روی خون هستش و کلا نباید انتظار بالایی داشت ازین بازی . اولین امتیازش هم 6 بوده ولی من خودم به شخصه خیلی دوسش دارم البته هنوز به دستم نرسیدهنقل قول:
Printable View
اصلا پایه و اساس بازی روی خون هستش و کلا نباید انتظار بالایی داشت ازین بازی . اولین امتیازش هم 6 بوده ولی من خودم به شخصه خیلی دوسش دارم البته هنوز به دستم نرسیدهنقل قول:
فایتینگش سبک دارکسایدرز یا کسلوانیا نیست؟ می خوام برم بخرم بازی سوم شخص اکشن کلا حال می ده به من روی ایخس باخس
تریلرهایی که من دیدم بیشتر از مشت و لگد استفاده میکنه سلاح هم میتونه برداره و دست دشمنان رو هم میکند ازشون به عنوان سلاح استفاده میکرد . کلا فکر کنم خوشت بیادنقل قول:
یکی که بازی رو خریده بیاد یه خورده توضیح بده ببینیم خوبه یا نه.
مثلا گیم پلیش و گرافیکش چجوریه و ...
ممنون.
امتیازات بازی :
gamespot 4.5/10
cheat code central 7.8/10
planet xbox360 8.2/10
destructoid 7.5/10
میانیگنشم واسه x360 حدود 65 و واسه ps3 حدود 62 هستش.
خوبیهایی که گیم اسپات گفته:
بعضی الهام های زیبای هنری
داستان در چند مورد turn های جالبی داره
میتونید از اعضای قطع شده بدن به عنوان سلاح استفاده کنید
بدیهایی که گیم اسپات گفته:
پلتفرمینگ بد
مردن های بی مورد در قسمت side scroll که همون دو بعدی منظوره.
دوربین متزلزل و عصبی
زمان های طولانی لودینگ
انواع گلیچ ها و جزییات خراب
.
آقا جاتون خالی دیشب ساعت 3 داشتم بازی میکردم یه دفعه با لگد زدم تو سر یکی کلش پرت شد خون رو LCD رو گرفت چه فازی داد
من که به خاطر همین صحنه هاش تا آخرش میرم حالا گیم اسپات میخواد 0 بده از هری پاتر جدیده بدتر نیست که انگار داری توی سگا مگادرایو بازی میکنیش
loading های طولانی و اعصاب خورد کن
دوربین افتضاح
کاملا یکنواخت و خسته کننده ! تنوع Enemyها شاید به 5 6 عدد برسه از یه جایی به بعد هم که کلا Boss Fight میشه ! من یکی که دیگه حوصلم سر رفته بود .
اصلا اون چیزی نبود که انتظار داشتم
5.5/10