داداش من جاي تو بودم با IDM ميزدم پدر اين ISp رو در مياوردم تا بفهمه ما ايرانيا هم سرعت خوب داشته باشيم درست استفاده مي كنيم...فكر كنم اگه با IDM زده بودي دورو بره 600KB/s ميگرفت:20:
Printable View
داداش من جاي تو بودم با IDM ميزدم پدر اين ISp رو در مياوردم تا بفهمه ما ايرانيا هم سرعت خوب داشته باشيم درست استفاده مي كنيم...فكر كنم اگه با IDM زده بودي دورو بره 600KB/s ميگرفت:20:
منم همچین سرعتی داشتم کل اینترنت رو جارو میکردم میریختم تو بشکه !!! درشو میبستم نگه میداشتم برای روز مبادا بشینم با خانوم بهچه ها فیلم نگاه کنم :31:
به نظرم بهترین کار همینه بشین فقط فیلمهای نایاب رو دانلود کن چون فیملهای روز رو میتونی از ارشیودارا به قیمت مفت 80 تومن بخری
ولی نرم افزار های نایاب رو چیکار میکنی ؟؟؟
پس بیشترین کار رو روی چیزای نایاب و پر حجم بکن
یکی از دوستای من 15 گیگ نرم افزار برای شرکت نفت گرفته بود فروختش بهشون 45 میلیون
یک نرم افزار نیااب بود که قفلش حدود 100 میلیون قیمتش بود این یارو رفیق ما قفل شکسته شو گیر آورده بود و با کرک فرستاده بود اونجا و خوب پولی هم به جیب زده بود
من جای تو بودم وقتمو حروم نمیکردم
:27:
جدا؟...اگه اينجوريه م هم بريم تو كار برنمه فروش بابا خوراكم از اين كاراس ..:31:حالا بخوايم يه چي گير بياريم بفروشيم به اين شركتا بايد چيكار كنيم دوست عزيز؟:5:
اگه کسی همچین سرعتی رو داشته باشه بعد مدتی ! خسته میشه چون چیزی نمیمونه که دانلود نکرده باشه
الان تو کشورایی مثل هلند سرعت اینترنت اونقدر بالاست که کسی فیلم رو بر روی هاردش دانلود نمیکنه و مستقیم آنلاین نگاه میکنه
خدا رو شكر وضع اينترنتمون اينقدر بهبود داشته تا همين ٤ ٥ سال پيش همه مجبور بوديم با ذغال كار كتيم
نقل قول:
بابا نگید اینا رو خون جلوی چشامو میگیره
ضمنا با 512 هم میشه انلاین فیلم دید من امتحان کردم ما یه بار 512 گرفتیم 1 روز گذشت کردنش 128
اخه مشكل اينجاست اين سرعتا شير ميشه و 512 واقعي كه با كيفيت باشه دست كسيو نمي گيره...بعضي وقتا شده من 100KB/s دانلود داشتم با IDm ولي سايت بز نميشددددد!!!:13:
دوست عزیز اون که ساینها باز نیمشه حکایت دیگریست
حکایتیسیت غریب به نام بستن پورت های HTTP , HTTPS که گاها در وقتی که مدیران صلاح بدانند شیرشو میبندند و نمیزارن یه وب سایت باز بشه مثل امروز و چند وقت پیش
هم از مخابرت میتونن این کار رو بکنن هم از شرکتی که اینترنت میگیری
شماره اون پورت 80 هست که بزرگترین پورت و مهمترین پورت سیستم هست
فکر نکن پورت مثه سولاخه که با انگشت بازش کنی !!! نه اینجوری نیست راه داره ولی نمی ارزه بزاری بعد از 2 دقیقه باز بشه سنگینتری ولی اگه نشد دیگه نمیشه مگه این که یه دوره شبکه خونده باشی
بلی برادرم همچین حکایتیست:2:
آقا کاش ما از این شانسا داشتیم.
من 128Kb/s دارم.هیچوقت سرعتم بیش تر از 15 KB نرفته اون وقت شما....!!!!!!!!!!:18:
من می خواستم adsl ام رو عوض کنم کرمان زندگی می کنم.
تو شهر ما shuttle, parsonline فعال هستن. نمی دونم حالا شرکت دیگه ای هم هست یا نه. البته یکی هم هست به اسم دیده بان نت که فکنم مخصوص کرمانه که می گم از بقیه بهتر.
شما کدوم رو پیشنهاد می کنید؟
به نظر شما بچه ها سرعت 1 مگابایت دانلوش چقدره ...