دوست عزیز شما میفرمائید hwbot رو هم قبول ندارید؟ :46:نقل قول:
Printable View
دوست عزیز شما میفرمائید hwbot رو هم قبول ندارید؟ :46:نقل قول:
دوست من اینجا منظور از اورکلاک اورکلاک کاربردی هست و در کل X58 +920 در مقایسه با P55+860 اورکلاک ساده تری دارهنقل قول:
دوست عزیز شما میفرمائید hwbot رو هم قبول ندارید؟
920 D0 به طور قطع از 860 در اورکلاک کاربردی بهتر عمل می کنه!برای رسیدن به فرکانس 3800-4000 با 920 و 860 شرایط خیلی بهینه ای برای 860 نیاز هست یعنی مینهای رده بالای این چیپ کیفیت ساخت خیلی بالا پردازنده و ... در حالی که 920 d0 با مینهای متوسط هم خیلی راحت به این فرکانسها میرسه معیار ما فرکانس 100% پایدار 24/7 هست نه رکوردهای لحظه ای هر سایتی که با 100 ها ترفند و مود کردن مین استفاده از خنک کننده های گران قیمت و قطعات عالی و... و البته توشون غیر واقعی هم زیاده!بهتره نقد و بررسی ها توجه کنید که برای اورکلاک p55 محدودیت بیشتر عنوان شده این چیپ در کل رده متوسط هست و مقایسه با یه های اند جالب نیست در ضمن برتری نامحسوس 860 در فرکانس پیشفرض فقط در تستهای تک /دو رشته ای هست و علتش هم turbo boost و رسیدن به فرکانس 3.4 در تست!با غیر فعال کردن این ویژگی و اورکلاک دستی به سختی بشه به فرکانسهای بالای 3.8 رسید در ضمن مشکلاتی هم از محدودیت ولتاژ این سری عنوان شده شاید خیلی زیاد نباشه ولی هست!930 وقتی بیاد قطعا تو فرکانس پیشفرض هم از 860 بهتر خواهد بود و با 870 رقابت می کنه و باعث کاهش قیمت چشمگیرش میشه...نقل قول:
در مورد آورکلاک اصلا با شما موافق نیستم
860 به طور قطع در آور کلاک بسیار بهتر از 920 عمل میکنه
تمام این نتایج هم به کنار خیلی از دوستان این دو رو تست کردن و نظرشون همین بوده...
اینم اضافه کنم hwbot به عنوان مرجع سخت افزار یا اورکلاک کاربردی زیاد مورد قبول نیست!
حالا اگه مدرک معتبری جز نتایج تستهای لحظه ای hwbot دارید که ثابت می کنه 860 در اورکلاک بهتر از 920 هست حتما قرار بدید...
در ضمن طبق لینک خودتون و این نتایج غیر قابل استناد باز هم برتری با 920 هست!!
920:
Best in SuperPi-Best in PiFast-Best in SuperPi 32m-Best in wPrime 1024m-Best in wPrime 32m
860:
Best in overclocking: average gain over default speed.Best in PCMark 2005-Best in CPU-Z
...
Overal best processor: Core i7 920
بازم میگم این اعدادی که باهاش رتبه بندی cpu z -pc markو... ایجاد شده و طبق اون این جدول تنظیم شده نه کاربردی هستند نه قابل دسترس برای همه با هر قطعه و خنک کننده و توان اورکلاکی...
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:من گفته بودم ddr3 و i7 i5 به پایداری لازم هنوز نرسیدن اینها حرف هایی بود بر تایید استدلال من.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=373631
نمی دونم چرا برای استفاده از ddr3 باید ببینی که مادربرد از برندی که میخوای بخری ساپورت می کنه یا نه مگه برای ساخت ddr3 از استاندارد واحدی پیروی نمی کنن؟