ااااااااااا..این دیگه ازون حرفا بود..جات بودم میرفم سرویسمو جم میکردمنقل قول:
قبلش با چه سرعتی شبا دانلود میکردین؟
Printable View
ااااااااااا..این دیگه ازون حرفا بود..جات بودم میرفم سرویسمو جم میکردمنقل قول:
قبلش با چه سرعتی شبا دانلود میکردین؟
نقل قول:منم همین مشکلو دارم!!نقل قول:
تا چند روز قبل حدودا 1.5 گیگ دانلود داشتم ولی این چند روزه اینجوری شده ...
بخوام از جای دیگه هم بگیرم میترسم بدتر باشه ...
کسی سرویسی داره که دانلود رایگان شبانه داشته باشه و راضی باشه؟
دوست عزیز سرویس شما به علت مصزف بالایی که در زمان رایگان داشتید با 10 نفر مشترک پر مصرف دیگه share شده و این محدودیت چند ضابطه داره : 1.ابتدای محدودیت ؛ پهنای باند از ساعت 1 تا 3 هست و بعد از اون باز میشه تا 8 صبح .2.اگر باز هم در ساعات 3 به بعد دانلود های مکرر داشته باشید ساعات محدودیت شما به کل زمان رایگان کشیده میشه.3.مدت زمان محدودیت از 10 روز تا زمانی که نرم افزار شما رو از بلک لیست بیرون بیاره طول میکشه و بستگی به مقدار مصرف رایگان شما داره.هر چی کمتر زودتر.(اخرین بار خود بنده 43 شب محدودیت داشتم).4.اگر بعد از محدودیت باز هم به عمل دانلود مبادرت ورزید این بار مدت محدودیت شما افزایش پیدا میکنه.5.این که چه کسی بره تو بلک لیست و چه کسی بیاد بیرون دست هیچ شخصی نیست و نرم افزار هوشمند !!! این کارو میکنه.6.در مدت محدودیت هیچگونه صحبت ؛ تماس ؛ ایمیل ؛ چت با مسئولین فنی(که بیشتر به مسئول فروش شبیه هستند)؛دعوا ؛ سر وصدا ؛ مراجعه به دفتر نمایندگی ؛ توضیح عملکرد صحیح خود ؛ صحبت با منطق و بی منطق و ... هیچ ماحصلی به جز خورد شدن اعصاب و شنیدن چرندیات بی پایه و اساس از یک مشت بی سواد ؛ برای شما نخواهد داشت. مواظب باشید که در لیست سیاه ؛ این شرکت سیاه نروید.اگر دنبال اطلاعات بیشتری هستید یا می خواهید ببینید کیا گول شاتل رو مثل ما خوردند به این فروم یک سری بزنید:نوشت:من این اطلاعات را از بس سر و ته اینترنت رو گشتم تا در موردش بیشتر بفهمم به دست آوردم.واقعا نامردیه ...خصوصا وقتی به اسم نا محدود بهمون می فروشند.من که مصرانه دنبال یک شرکت جدیدم .بعضی از دوستام که پارس آنلاین دارن می گن خوبه،لطفا اگه کسی در این مورد اطلاعاتی داره یا شرکت دیگه ای رو تو بابل می شناسه من رو در جریان بگذاره.مرسیکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=258700&page=3321پی
خب این چیزایی که شما گفتی اگه درست باشه واقعا حرکت مسخره ایه!!
ساعت 1 تا 8 ساعات دانلود رایگانه. تو سایت هم همینو نوشته !! دیگه این مسخره بازیهایی که دانلود زیاد نکنین چیه!! بخوره تو سرشون اون نرم افزار مسخره هوشمندشون!!
منم درباره پارس آنلاین شنیدم ولی متاسفانه اون کامپیوتر نادر باعث میشه طرفش نرم ....
چرا مشکل کامپیوتر نادر چی هس مگه؟؟نقل قول:
من از پارس آنلاین سرویس دارم درکل راضیم ولی حدودا یه ماهه دانلود شبانم تعریفی نره ، و اونم به خاطر سرعت کم نیس واس اینه که همش قطع و وصل میشه
نقل قول:
پارس آنلاین 3 تا نمایندگی داره تو بابل! یکی آینده روشن ، کامپیوتر نادر و دیگری هم نمایندگی مرکزی. شما از نمایندگی مرکزیش بگیری بهتره. البته مخابرات هم مثل اینکه جدیدا شروع به سرویس دهی کرده!
این نمایندگی مرکزیش که میگین کجا هس؟ بعد کیفیت هاشون که با هم طبیعتا فرقی نداره،درسه؟نقل قول:
نقل قول:
آدرس : بابل، بالاتر از چهار راه گنجینه، روبروی بانک سپه مرکزی، ساختمان بانک سرمایه، طبقه ۵، واحد ١١
من از آینده روشن نداشتم ولی پشتیبانی نادر خیلی ضعیفه! ولی نمایندگی مرکزیش خیلی بهتره. کیفیتشون یکی هست احتمالا و کیفیت سرویس بیشتر بستگی داره به مرکز مخابراتی تون چون سه شرکت احتمالا پهنای باند مشترکی دارند.
کلا نادر آدم زیاد جالبی نیست ...نقل قول:
اگه یه کم بیشتر تحقیق کنید متوجه میشید
سرعت شبانه شما چجوریه؟نقل قول:
شبی چقدر میشه دانلود کرد؟
پارس آنلاین دانلود شبانه رو محدود نمیکنه که؟!! :2:
نقل قول:
من الان 2 سال میشه از پارس میگیریم. در کل سرعتش خوبه! البته سرویسی که من دارم دیگه ارائه نمیشه(چون سرویس های پارس تغییر کرده) من اگه فول تایم شبانه رو بزارم تا 3.2 گیگ میگیره. البته ماه رمضان و یه چند روز بعدش سرعت خراب بود ولی فکر کنم اون موقع کل کشور مشکل داشت. پینگش هم یه روز خوبه یه روز بعد(برای بازی)!