هر چی می خوای کار کنی زیاد فرقی نداره
فقط از خانواده ی dotnet انتخاب کن
Printable View
هر چی می خوای کار کنی زیاد فرقی نداره
فقط از خانواده ی dotnet انتخاب کن
من خودم VB کار می کنم ولی واسه این که گفت ++C بلدم... گفتم همون رو ادامه بده...!نقل قول:
هركس اون زبوني كه باهاش كار ميكنه ميگه بهتره و اين بحث يه هيچ جا نميرسه
اگه می خواستم همون زبونی رو که خودم باهاش کار می کنم رو بهش بگم... VB رو می گفتم... نه ++C ...!
برو تو انجمن C ...! همون بالای بالا ... ، یه تاپیک پیوست شده هست به اسم "مجموعه کتاب های خانواده C" !نقل قول:
یه آدرس تو این سایت هستش که زبان c رو به صورت گام به گام یعنی از صفر صفر آموزش بده؟
هر کتابی در رابطه با C و ++C و #C و...(کلاً خانواده C) بخوای توش هست...!
ابن هم لینک تاپیک...! :
همونی هستش که مرتضی (Morteza561) گذاشت...! واقعاً چیز کاملیه...! :27:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=184390
موفق باشی...! :46:
سلام دوست عزیز.
من به همه زبان های مایکروسافت کار کردم.
به نظر من برنامه سازی تحت دات نت رو انتخاب کن اگه هم میخوای بری دنبال سی پلاس پلاس من این پیشنهاد رو رد میکنم.چون به هزار و یک دلیل هر چند واقعاً زبان قدرتمندیه...
ولی توی زبان های دات نت #C رو میتونی انتخاب کنی و از نظر من بهترین زبان برنامه سازی که تا به حال دیدم اولش کمی سخته ولی بعدش شیرین و راحت.
آموزشش هم کتاب آقای هاشمیان رو جستجو کنید.
موفق باشید.
خیلی ممنون تشکر فعلا برای من فعال نیستنقل قول:
ساده ترین چیزی که میشه گفت اینه که ... :
++C همون C ه ولی شی گراء شده...!؟!
یعنی ++C همون شی گراء C ه...!
باز هم ممنون
به نظر من اول باید الگوریتم یاد بگیری و من که ترم اول کامپیوتر بودم اول پاسکال بعد++c و بعد ویژوال رو یاد دادن در نهایت هم
asp.net که خیلی بهتره تا از اول بخوای ویژوال بخونی .
در هر حال موفق باشی :46:
بستگی داره هدفت چی باشه و دنبال چی باشی، خوب زبانهای Net. سادهتر هستن و محیط خوبی برای کار کردن دارن و تو بازار کار هم استفادشون زیاده ولی بازم بستگی داره تو محیطهای اکادمیکتر یا بعضی از شرکتهای بزرگتر از زبونهای دیگه استفاده میکنن. الانم برای شروع حداقل تو دانشگاههای دولتی java میگن حالا بازم بسته به کاربری شما داره.
اونجوري كه اون رتبه بندي گفت پس java از c و c++ قويتر هست ؟ يا آن كه اون رتبه بندي نظرسنجي هست ؟
يعني c رو ول كنم برم java ?
تو حارج قیمت محصولات میکروسافت گرونه،
به خاطر همین آمار جاوا بالا رفته...
به هر حال باید با توجه به کاربردت زبانت رو انتخاب کنی...