خب سارا خانم
نمیخواین چیزی بسازین؟
Printable View
خب سارا خانم
نمیخواین چیزی بسازین؟
نقل قول:
مسلم..برو یه گوشه بشین با توپ پلاستیکیت بازی کن.... میگم مدیر جانمون بیاد بنت کنه ها... دهه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا حساب کار ما خانوما با شما آقایون فرق میکنه و متفاوته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حسود حسود حسود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورت این چه وضعیه بود نه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
من که میخوام...ولی انگار خدا و بنده هاش نمیخوان...از روزی که این تاپیک رو من زدم...هر روزمون شده مهمون بازی...:|چه کنم والا...
ممنون دوست خان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...ولی یه چیزایی ساختم:
.................................................. ....................................
خب کار رو شروع کردم و یه کوچولو ازش ساختم...
من میدونم که امید بچه های پی سی هستم و چشم همه شما به تلاش و کار منه و انگیزتون برای 3دی کار کردن به این طرح من بستگی داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پس تا میتونین من رو تشویخم کنین :"> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینقدر به من غر نزنین که چرا کند پیش میرم...من کلا نفس کشیدنم هم به آهستگی صورت میگیره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... کار کردن که جای خود دارد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا اینجاش شد این:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک با کیفیتش:
نقل قول:
کد:http://megapic.ir/images/hcvn0i7osoo86iwjftg0.jpg
اینم بلوپرینتیه که براش استفاده میکنم...:
ممنون میشم مشکلات و ایراد های کارم رو بگیررید و بگید... پیشرفت من بستگی به نقد و انتقادات شما داره.
( نیست الان نصف بیشترش ساخته شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
^( این اسمیلی بنده خدا افسردگی روحی روانی داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما فقط گلش رو دریافت کتید)
به به به به به به به به به به به نظر من :دی
آفرین خیلی خوبه تا اینجاش
واسه اولین ماشین خیلی خوبه
ادامه بده که منتظرانیم
هر کی هم خواست گیر بده با من طرفه ، حالا هر کی جرات داره گیر بده
الان همه الکی به کارت گیر میدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامبلکم
خوب من نظراتمو به همراه اسمایلی بوس و بغل و اینا تو مسنجر تخدیم کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا اینجا عالی شده سارا
تمومش نکنی اینو.. دسته جمعی سیخ تو چشات میکنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به به سارا خانوم
به امید خدا شروع کردی په............
خیلی خوبه
ببین تا اینجاش خیلی خوب شده
همینطوری پیش بری خیلی خوبه....
آفرین خیلی خوب پیش رفتی. کارت عالیه...
این رندر دومی بهتره رفلکتش یکم زیاده...
:31:
نقل قول:
ها مخسی متشکر میباشیم.
منتظران خالی یا منتظران مشتاق؟!
ممنون دوستم جون...هیشکی دیگه جرات نمیکنه :))
سامبولی علیکمنقل قول:
مسنجر؟
چت؟
کی؟
من؟
ساری! من انکار میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخسی سار ساری جونم... نمیدونم راس میگی یا دلگرمیه...ولی خو باشه...فحلا با انبوه مهمون هایی که داریم پیش میرم : ))
:|نمیشه بجا اینکه تو چشم من سیخ کنین...تو رون مرغ سیخ کنین؟ :|شکماتون هم به نوایی میرسن:|
به به... دانجوی همیشه در صخنه ... برو که ببینم 16 آذر چه میکنی هانقل قول:
ممنون دوست جونم...تو همیشه بهم لطف داری
مخسی ممنون...میگما...مورچه مگه کله پاچه هم داره؟ این که هیچی توش معلوم نیس کهنقل قول:
ها باچه...بش میگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این رندر دومی بهتره رفلکتش یکم زیاده...
سلام.
خیلی عالی شده.
آفــرین.
بی صبرانه منتظر ادامشم.
آفریییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییین:20:
تا اینجا که خوبه:31:
ادامه بده
راستی من که زیاد تنو کار ماشین نیستم:13:
اما از این بلو پرینته خوشم اومده:10:
سلام
تا اینجا که خیلی خوب پیش رفتی ....