صبر کن تا بتونی نتیجه بهتری بگیری سامسونگ بازم گوشی میزنه
Printable View
صبر کن تا بتونی نتیجه بهتری بگیری سامسونگ بازم گوشی میزنه
با توجه به نظراتی که دوستان دادن این طور که معلومه باید به کل غید ان97 را زد و گوشی ان97 گوشیه خوبی از اب در نیومده و انتخاب ها بین تاچ پرو2 و ایکس2 یاشه.
البته با توجه به تعریف دوستان از ان900 ان900 را م در گزینه هام اوردم.
به نظرتون ان900 چه طور گوشی ای میباشد؟(البته نسبت به ویندوز مبایل)
دوستان من یه چیزی رو درباره x2 بگ م اینه که یکی از معایبش کند بودن اینترفیسشه اینطور که تو gsmarena نوشته. از من می شنوی اگه سرعت برات مهمه و کیفیت pro2 بهتره اما اگه به فکر مولتی مدیا قوی تر هستی به فکر X2 باش
فک کنم باید قید x2 رو هم بزنی
تنها برتریش نسبت به پرو 2 دوربینشه
تو ریویوش کلی ایراد ازش گرفته
1- سخت افزار له
2- سرعت پایین
3- فیلم برداری له
4- صفحه کوچیکه له و تاچ له
5- صدای اسپیکر و هدفون له
6- اینترفیس له
الکیم که گرونه
پس دلیلی برای خریدش وجود نداره
به جاش به امنیا پرو فکر کن و انقدر تعصب نداشته باش
اگه سامسونگ نمیخای پرو 2 بخر
به نظر من گوشی های اچ تی سی خیلی سرتر از گوشی های سایر برندها هستش
کدوم ریویو اینطوری گفته؟نقل قول:
منبعش را بذار
جالبه که تو 2تا ریویو این مواردو گفتننقل قول:
اولیش ریویو gsmarena :
outdated hardware که یعنی سخت افزارش قدیمی و ضعیفه
slugish interface که یعنی سرعتش پایینه
Display still on the small side, inadequate touch sensitivity and sunlight legibility اینم یعنی سایز صفحش کوچیکه ... تاچشم حساس نیست ... زیر نورم ضعیف عمل میکنه ... البته مورد اخر تو اکثر پاکت پیسیا هست
Disappointing video recording که یعنی فیلم برداری نا امید کننده
XPERIA Panels disappoint a bit اینم یعنی xpanel ش نا امید کنندست
تو قسمت اسپیکر تستم که average هست ... که حتا از x1 هم ضعیفتره
Audio quality is a bit disappointing اینم از صدای هدفونش
اینم ریویو فون آرنا :
Sluggish operation speed
Low screen sensitivity
Limited choice of extra panels
از اول هم معلوم بود xperia2 گزینه خوبی نیستش.
تغییرات خیلی جزیی روی x1 انجام داده و اسمشو گذاشته x2.:13:
با توجه به اینکه هم phonearena.com و هم gsmarena.com تقریبا تو ریویو هاشون به نقاط ضعف مشترکی تو این گوشی اشاره کرده ان به نظر ارزش خرید نداره(بخصوص با قیمت 700 تومن.) فوقش 450 تومن بیشتر ارزش نداره بهش پیاده بشین.(البته به زودی افت قیمت میکنه چون با توجه به وجود رقبای قویتر از خودش نمیتونه زیاد گرون بمونه)
اونجور هم که گفتن صداش نه تو هدفون خوبه و نه تو اسپیکر.
الان دیگه پاکت خواستین بگیرین اونی رو بردارین که ال سی دیش حداقل 3.5 اینچ باشه.
متاسفانه نقاط ضعف x2 در مقابل رقبای کنونی خیلی زیاده و به هیچ وجه ارزش خرید نداره.:13:
به نظر من میتونین با قیمت 500 تومن همین omnia2 یا i8000 رو بردارین که گزینه خوبیه.
در کل:
1:i8000
2:touch pro2
3:x2
4:n97.
البته نینجا جون حرفت درست ولی چون دوستمون کیبرد لازم دارن امنیا پرو بهترین گزینست که اکثر چیزاش شبیه امنیا 2 هست و کیبردهم داره
سلام.
من کل این 3 صفحه رو خوندم و یه چیز برام کاملا" مبهم و نامفهومه و اونم اینه که اگر اشتباه نکنم آقا فرید(دوستمون مریخ) این تاپیک رو باز کزدن که نظر خواهی کنن برای خرید یا به عنوان وکیل مدافع X2 ایفای نقش کنن.؟!!!
البته من ارادت دارم خدمت آقا فرید ولی برام یک چیز عجیبه و اونم اینکه فرمودن میخوان از بین این سه گوشی یکی رو انتخاب کنن ونظر میخوان و در پست دوم خودشون به X2 رای دادن و از پست سوم به بعد هم کاملا" از X2 دفاع کردن!!!خوب شما اگر انتخابت رو کردی که دیگه نیازی به نظر خواهی نیست اگر هم نظر خواستی که دیگه نباید از یک برند خاص دفاع کنی.(همون اتفاقی که در مورد X1 هم افتاد).
من نظر خاصی ندارم اما توصیه میکنم برای خرید X2 یکم صبر کنی تا همون کلاهی که سر ما رفت با خرید X1 سر شما با خرید X2 نره.:40::10::11: