-
این طور که از شواهد پیداست قیمت بردهای X58 یکم کشیده بالا و قیمت مدلهای گیگابایت هم از یکم بیشتر کشیده بالا
در ضمن اون برد بایواستار از لحاظ کیفیت دستکمی از مدل گیگابایت نداره و من مقایسه پرشیا با پراید را اصلا قبول ندارم
به هر حال انتخاب نهایی با خودت هست
-
آقا من اون سيستم رو خريدم با قطعات زير.
ex58-ud5
3*1gb 1600 geil
4870 1gb sapphire
885 w real green
920 i7 d0 setping
از بد روزگار مادربوردم با مشكل مواجه شد و دادم گارانتي ولي قبل از خراب شدن تست كردم واقعا بي نظير بود و كلي خال كردم ولي فكر كنم چشش كردم بعد دادم گارانتي بعد از 5 روز گفتن برام عوضش مي كنن واقعا گارانتي عاليي داره آوانگ فردا قراره تماس بگيرم تا برم بگيرم واقعا از خريدم راضيم چون قطعات خوب خريدم با گارانتي بهتر كه يه مادربورد 450 توماني را تعميير نكرد بلكه برام تعويض كرد.
-
پرینتر سه کاره نخر که میشی ضرر
لیزری ها رو نمیشناسم
ولی رنگی جوهرافشان اگه کارت هر روز پرینت گرفتنه یک اپسون بگیر 150 بهش تانکر بزن و هی رنگ بزن هی زنگ بزن تموم نمیشه
ولی اگه کارت کمه که یه دونه HP بگیر هی شارژش کن هی شارژش کن :31: همه مدلهای پرینترهای رنگی مثل هم هستن فرقی ندارن
فقط فتو اسمارتها به خاطر کیفیت بالا مصرف جوهرشون خیلی بالاست از ما گفتن بود سه کاره نگیری که ضرر میکنی همه متخصصها اینو میگن
خوش باشی
-
گرافیک رو عوض کن چون مصرفش در حالت بیکاری هم 90وات هستش!!!اگه 5770 بگیری چون همون قیمت در مییاد و مصرفش هم در حالت بیکاری 17 وات هستش و در حالت تمام بار هم کمتره پس بهتر که 5770 رو بگیری ولی قدرتش هم مساوی با 4870 هستش و در ضمن کارت 5770 از دایرکتس 11 استقاده میکنه
-
من وقتي كه يك چيزي خريدم ديگه تا موقعي كه خراب نشه عوض نمي كنم چون هميشه بهتر از بهتر هست كه پولشم ارزانتر باشد.
باز از راهنمايتون ممنونم.
-
سیستم خوبی هست و مبارک
بجز پاور که یکم قویتر برداشتی(البته حتما برای آینده نگری بیشتر اینو انتخاب کردی) بقیه قطعات کاملا هماهنگ هستن