دوست عزيز اين سوال به هيچ پايه اي مربوط نميشه!نقل قول:
Printable View
دوست عزيز اين سوال به هيچ پايه اي مربوط نميشه!نقل قول:
از عزيزاني كه زحمت كشيدند جواب دادند خيلي ممنون
ولي 3 تا سوال بود
1:همه میدونیم که ای هنگام فرو رفتن در حفره بصورت چرخشی فرو میرود علت چیست ایا جهت چرخش در همه جا یکسان است؟
2:یک لوله وسط اتاق عبور کرده جهت جریان اب در لوله را چگونه پیدا کنیم؟(ابزار مورد استفاده وسایل ابتدایی اشپزخانه)
3:مخزن مکعبی استوانه ای و کروی وجود دارد کدام یک از مخزن ها مقدار گرمای بیشتری عبور میدهد؟(Q,A,K,L,Tو دلتا در هر مخزن با هم برابر است)
چرا کسی جواب نمیده؟؟؟؟؟؟
با گرم کردن وسط لوله وچک دو طرف آن هر طرف گرم بود جهت حرکت به آن سمت است
گذاشتن شعله به نظر من کار خوبی نیست چون اگر قطر لوله زیاد باشه تاثیر نداره.نظر من اینه(درشرایطی که آب لوله چند دقیقه قطع باشه و سپس وصل شه):اگر آب لوله گرم باشه بهتره دو نقطه بافاصله زیاد رو در نظر بگیریم و اونجاها یخ قرار بدیم یخی که زودتر آب شه جایی که آب زودتر از اونجا رد میشه و جهت آب از اونجاست. اگر هم آب سرد باشد بهتره در اون دو نقطه دو کتری آب بجوشونیم نقطه ای که زودتر عرق کنه جایی که آب زودتر رد شده وجهت آب از اونجاست.
یه کار دیگه هم میشه البته تا حالا امتحان نکردم ولی فکر کنم جواب بده : دقیقا وسط لوله رو پیدا کنیم و به اونجا صدمه بزنیم جوری که وقتی آب رد میشه صدا ایجاد کنه اون وقت گوشمونو دو طرف لوله بزاریم جایی که صدا کمتره آب اول از اونجا رد میشه!
در مورد سوال اول یادمه که چند سال پیشتو ضمیمه روزنامه جام جم "کاشف" در این مورد سوال کرده بود
گشتم و پیدا کردم
حوصله تایپ نداشتم واسه همین خود فایل رو گذاشتم (PDF):
اینجا هم دارم تمام شماره های این مجله رو به رور آپلود میکنمکد:http://www.4shared.com/file/164023375/a4a6b958/Kashef.html
اگه خواستین بگیرین:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=332760
vasate lule ru garm karde va du tarafe mahale garm kardan ru chek mikunim har taraf garm bud aab be un samt mire
خیلی ساده
ر.ج کنیدبه قانون" ظروف مرتبط"
کافیه اختلاف سطح بین دو نقطه رواندازه بگیرید
مایعات معمولادرشرایط عادی تحت تاثیر نیروی جاذبه ازارتفاع بالاتربه ارتفاع پائینتر حرکت میکنند(استدلال داره) مگراینکه تحت فشار باشن..
این فشارمیتونه براثر "اختلاف زیاددما"هم باشه(البته درصورت اینکه این اختلاف دمازیادباشه)..در اون صورت نیروی جاذبه وچگالی اون مایع به قدری خواهدشدکه میتونند به نیروی جاذبه غلبه کنند(که کم پیش میاد )
چگالی هم می تونه تغییرکنه امادراون حدنیست که دراین آزمایش تاثیربگذاره
==
برای توضیح بیشتر:
ر.ج.کنیدبه:کد:http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A2%D8%A8%E2%80%8C%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C
سلام دوستان
موضوع جالبی هست و خیلی دوست دارم جوابش رو بدونم.
ولی جواب که دوستان دادن که لوله رو حرارت بدیم صحیح نیست.
چون اینجا دو حالت داریم: لوله فلزی و لوله PVC
توی لوله فلزی انتقال حرارت با سرعت بسیار زیاد در تمام طول لوله صورت میگیره و این انتقال حرارت خیلی بیشتر از انتقال حرارت آب هست.
توی لوله PVC هم معلومه که با کمترین حرارتی لوله کلا از بین میره.
نکته دیگه ای رو هم که باید در نظر گرفت اینه که از احساس انسان برای تشخیص درجه حرارت استفاده شده. در صورتی در واقع انسان میزان انتقال حرارت رو متوجه میشه نه میزان درجه حرارت رو.
اول باید ببینیم آیا این لوله اصلا به لوله کشی اصلی ساختمون وصله و یا یک منبع ثابت و یک مکانیزم ساده مثل سطح شیبدار داره که به آب کمک میکنه حرکت کنه !
اگه اولی باشه کار سخته ولی اگه دومی باشه میشه با شیب سطح جهت اب رو تعیین کرد ...