چون که رزولوشن 8910 ، 360 در 640 هستش و ایفون 320 در 480 هستش نتیجه می گیرید که 8910 از ایفون کیفیتش بهتره ؟
باید بگم که بالا بودن رزولوشن میتونه تو کیفیت تصاویر اثر بزاره اما نه در اون حدی که بالا بودن رزولوشن یک گوشی نسبت به یکی دیگه دلیل بر برتری کیفیت صفحش باشه.
ایفونو که دارم و باهاش کار میکنم و می بینم که چه کیفیت بالایی داره.با 8910 هم تو علاء الدین کار کردم.باید بگم کیفیت تصویر ایفون اگه بهتر نباشه بدتر نیست.
تازه اینم در نظر بگیرید که ایفون سیستم عاملش مکه و 8910 سیمبیانه و همین می تونه روی کیفیت تصویر اثر بزاره اما ایفون انقدر خوب طراحی شده که کیفیتش با وجود سیستم عامل مک فوق العادس.8910 از تکنولوژی amoled استفاده کرده تا کیفیتش بیاد بالا اما ایفون بدون این تکنولوزی کیفیت صفحش بی نظیره.
در ضمن 8910 که اینقدر گرونه دلیل عمدش صفحشه که سامی زور زده و کلی اورده رو قیمت گوشی تا کیفیت خوبی بده . اما بازم ایفون کیفیتش کاملا می تونه باهاش رقابت کنه.
کیفیت صفحه ایفون انقدر بالاس که حتی یک گوشی دیگه مثل 8910 بیاد و رو ی کاغذ کیفیت بالاتری داشته باشه اما اصلا قابل تشخیص نیست که نسبت به ایفون برتره.چون تفاوت خیلی خیلی ناچیزه.
تازه ایفون مالتی تاچه اما 8910 چی :31:
در کل انتخاب با خریداره.