دوستان بین گوشی های موجود ایکس2 را به دلیل امکانات خوب و همچنین داشتن کلید 4جهته انتخاب کردم.
همچنین ان97 را هم به دلیل داشتن امکانات قابل قبول البته نسبت به گوشی های هم رده ی خودش مانند 8910 یا ساتیو پایینتره ولی چون کیبرد داره برای من بهتره.در کل ان97 را به دلیل این انتخاب کردم چون سیستم عاملش به نظره من در حال پیشرفت میباشد و حالا حالا ها جایگزینی نداره مثلن مثل ویندوز دیگه ترس امدن ویندوز 7 را ندارم.
پس از بین این گوشی ها ایکس2 و ان97 را به دلایل بالا انتخاب کردم.
حالا تا چند روز دیگه هم یه نظر سنجی بین ایکس2 و ان97 و یی72 میزارم.
میدونم که الان همه میگن ایکس2 برنده میباشد ولی اینا هم در نظر بگیرین که من گفتم مقاوم بودن هم برای من مهم میباشد و دوست ندارم بترسم گوشی را زیر بارون در بیارم....که گوشی های لمسی را ادم میترسه مثلن زیر بارون در بیاره.....ولی اگه یی72 بگیرم بسیار گوشیه مقاومی میباشد همچنین امکانات سخت افزاریه بسیار بهتری هم داره.
در ضمن یی72 به دلیل ابعادی که داره راحت تر قابل حمل میباشد.
همچنین این مورد را هم در نظر بگیرین که سیستم عامل ان97 را هم به دلیل نیامدن ورژن جدید و پیشرف در همین سیستم عامل این سیستم عامل بیشتر مد نظرم میباشد.همنچنین سیستم عامل یی72
لطفن وقتی که تاپیک مقایسه ی ایکس2 و ان97 و یی72 را گذاشتم به تمامیه موارد و نکات ریز و درشت اهمیت بدین از جمله نکات ریز بالا.