پیرلو: شکست دادن کاکا لذتبخش بود
میلانیها پس از پیروزی مقابل مادرید روحیهای عالی یافتهاند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل – آندرهآ پیرلو هافبک میلان میگوید بازی با کیهوو دیداری مهم برای میلان به شمار میرود. او همچنین گفته از این که تیم کاکا را شکست دادند لذت میبرد: «بازی یکشنبه مقابل کیهوو ماجرایی کاملا متفاوت است، اما در این بازی هم باید پیروز شویم. ما همان انگیزه و اراده دیدار چهارشنبه را در این بازی هم به نمایش خواهیم گذاشت.»او درباره کاکا نیز گفته است: «دیدار دوباره با او خوب بود، اما شکست دادن او بهتر بود! البته ریکی حالا آن جاست و از حضور در رئال لذت میبرد و ما هم به مسیر خود ادامه میدهیم.»طرفداران میلان امیدوارند تیمشان کیهوو را در ورونا ببرد و به صدر جدول نزدیکتر شود.
کد:
http://www.goal.com/iran/news/1833/%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7/2009/10/23/1579112/%D9%BE%DB%8C%D8%B1%D9%84%D9%88-%D8%B4%DA%A9%D8%B3%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%86-%DA%A9%D8%A7%DA%A9%D8%A7-%D9%84%D8%B0%D8%AA%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%A8%D9%88%D8%AF
2009/10/23
پاتو: با جدایی کاکا همه بیشتر تلاش می کنیم
انچلوتی براي من حكم پدر را دارد اما اين مساله به اين معنا نيست كه من بلافاصله چمدانهايم را خواهم بست و به او در لندن ملحق خواهم شد. ميلان براي من اهميت زيادي دارد و من در حال حاضر يك كار ناتمام در اينجا دارم. من دوست دارم با ميلان دوباره آنقدر قدرتمند شويم كه حرف اول را در ميان باشگاههاي جهان بزنيم.
پاتو:هرگز نااميد نميشويم
در شرايطي كه حتي خوشبينترين طرفداران ميلان هم تصور نميكردند روسونري بحران زده بتواند در سانتياگو برنابئو مقابل تيم پرستاره و آماده رئال به پيروزي برسد، شاگردان لئوناردو با ارائه بهترين بازي فصلشان در مادريد جشن پيروزي به راه انداختند. ستارههاي بيفروغ ميلان كه در چند هفته اخير زير فشار انتقادات كمر خم كرده بودند با اين پيروزي ميتوانند با اميد بيشتري به ادامه فصل نگاه كنند. اين پيروزي ميتواند نقطه عطفي براي ميلان و ستارگانش از جمله پاتويي كه دو گل روسونري در اين ديدار را به ثمر رساند باشد
*نظرتان درباره پيروزي دور از انتظار ميلان مقابل رئال مادريد چيست؟
ما لحظاتي استثنايي را در سانتياگوبرنابئو تجربه كرديم. حتي در تمامي لحظات سختي كه در چند هفته اخير پشت سر گذاشتيم هميشه ميگفتيم اوضاع خيلي سريع عوض خواهد شد و شايد اين پيروزي پاسخ خوبي براي برخي از منتقدان ما باشد.
چند هفته آغازين رقابتهاي سري A براي ميلان را چگونه توصيف ميكنيد؟
شكست در چند بازي و از دست دادن امتياز باعث تضعيف روحيه و عصبانيت ما شده بود اما شرايط تيم هيچگاه به بدي آنچه در رسانهها مطرح ميشد نبود. ما هميشه به خودمان ايمان داشتيم. من خودم به خاطر دلايل فراواني به آيندهمان خوشبين بوده و هستم.
*با وجود فشار فراواني كه به لئوناردو وارد ميشد شما چگونه ميتوانستيد اعتماد به نفستان را حفظ كنيد؟
در ميلان قهرمانان زيادي حضور دارند، بازيكناني با شخصيتي قدرتمند كه بهدنبال اهدافي بزرگ هستند. بازيكناني چون نستا، آمبروزيني، گاتوزو، سيدورف و اينزاگي هرگز نااميد نميشوند و هميشه به ما روحيه ميدهند. يك تيم زماني كه نتيجه نميگيرد از هم پاشيده خواهد شد اما اين اتفاق هرگز در ميلان رخ نخواهد داد. در اين چند وقت غرور ما ضربه خورد اما هرگز به انگيزههاي ما لطمهاي وارد نشد.
*با وجود صحبتهاي شما برخي از طرفداران ميلان بر اين باورند كه شما نخواهيد نتوانست اوضاع روسونري را بهبود ببخشيد. صحبت شما با اين دسته از طرفداران ميلان چيست؟
من شخصا هيچ مشكلي با طرفداران ميلان ندارم. آنها احترام فراواني به من ميگذارند. طبيعي است كه هواداران پس از شكست ما عصباني باشند. آنها اگر از شكست مقابل زوريخ و باخت 4 بر صفر مقابل اينتر از ما راضي باشند جاي تعجب دارد. همه بايد بفهمند كه ميلان پس از رفتن كارلو آنچلوتي و كاكا يكي از كليديترين بازيكنان باشگاه، در حال گذر از يك مرحله به مرحله ديگر است. ما ميخواهيم يك ميلان جديد را بسازيم اما در عين حال بهخوبي ميدانم نتايجي كه كسب ميكنيم هم اهميت فراواني دارد.
*آيا رفتن كاكا از ميلان مهمترين دليل ناكاميهاي ميلان در رقابتهاي اين فصل است؟
در اين مساله كه رفتن كاكا از ميلان شوك بزرگي به همه ما وارد كرد شكي نيست. او روح ميلان شده بود. من فكر ميكردم كاكا ميلان را خانه خودش ميداند و هرگز اينجا را ترك نخواهد كرد پس از اين مساله ياد گرفتم كه هرگز نميتوان با قاطعيت درباره يك مساله حرف زد. هر تيمي در جهان ممكن است بهترين و بااستعدادترين بازيكنش را از دست بدهد. كاكا از آن دسته بازيكنان بود كه با يك حركت و يك شوت ميتوانست سرنوشت يك بازي را تغيير دهد. رفتن او خلأ بزرگي در ميلان ايجاد كرد البته پس از رفتن كاكا همه در اين تيم براي پر كردن جاي خالي او بيشتر تلاش ميكنند. ما رو به جلو حركت خواهيم كرد. شما نبايد بهخاطر از دست دادن يك ستاره نااميد شويد.
*آيا فكر نميكني در آيندهاي نزديك خودت هم كاري كه كاكا كرد را انجام بدهي؟
اين اتفاق ممكن است بيفتد و ممكن است هرگز هم رخ ندهد. در حال حاضر تنها چيزي كه ميتوانم بگويم اين است كه به ميلان كاملا وفادار هستم. من تا سال 2012 با اين باشگاه قرارداد دارم و به آن هم احترام خواهم گذاشت. من علاقهاي عميق به اين باشگاه دارم. چرا كه آنها بودند كه من را به اروپا آوردند و به من اعتماد كردند. آنها به خاطر سرمايهگذاري روي من ريسك بزرگي كردند و اين مساله براي من اهميت فراواني دارد. من خيلي دوست دارم جا پاي پائولو مالديني اسطوره ميلان بگذارم و براي هميشه دراين تيم توپ بزنم. اما در عين حال ميدانم در زندگي نميتوان با قطعيت درباره مسالهاي صحبت كرد.
*دوست داري يك روز در ليگ برتر انگليس بازي كني؟
من علاقه فراواني به فوتبال انگليس و اسپانيا دارم. در اين كشورها شور و اشتياق فراواني نسبت به فوتبال وجود دارد و من اين مساله را دوست دارم. در عين حال بازيكنان بزرگ بسياري در اين دو ليگ بازي ميكنند. بايد بگويم من عاشق مسافرت كردن و كسب تجارب جديد هستم. در عين حال رونالدو بازيكن مورد علاقه من در هلند، اسپانيا و ايتاليا بازي كرده اما در حاضر ميلان تنها باشگاهي است كه در آن احساس آرامش و راحتي ميكنم.
*شايعاتي وجود دارد كه قرار است شما به كارلو آنچلوتي در چلسي ملحق شويد. آيا اين مساله حقيقت دارد؟
نميتوانم منكر رابطه خوبم با كارلو آنچلوتي زماني كه مربي ميلان بود بشوم. او فردي هوشمند است و با كسب تمامي عناوين قهرماني بهعنوان بازيكن و مربي اين مساله را ثابت كرده است. او ميتواند به بهترين شكل از استعدادهاي بازيكنانش استفاده كند. كارلتو هيچگاه وقت را تلف نميكند و موقع حرف زدن يكراست سراغ اصل مطلب ميرود.
*آنطور كه به نظر ميرسد علاقه فراواني به آنچلوتي داريد؟
او براي من حكم پدر را دارد اما اين مساله به اين معنا نيست كه من بلافاصله چمدانهايم را خواهم بست و به او در لندن ملحق خواهم شد. ميلان براي من اهميت زيادي دارد و من در حال حاضر يك كار ناتمام در اينجا دارم. من دوست دارم با ميلان دوباره آنقدر قدرتمند شويم كه حرف اول را در ميان باشگاههاي جهان بزنيم. قهرماني در ليگ قهرمانان و كسب اسكودتو هدف ماست. شايد بسياري به اين حرف من بخندند اما من در حرفهايم كاملا جدي هستم. ميلان باشگاه بزرگي است كه بار ديگر ميتواند به افتخارات بزرگي دست يابد.
*فكر ميكني بهعنوان يك بازيكن بازهم بتواني پيشرفت كني؟
من احمقي بيش نيستم اگر بخواهم براي يك لحظه خودم را بهترين بازيكن دنيا بدانم. من تنها 20 سال دارم و فكر ميكنم يكي از خوششانسيهاي من در عرصه فوتبال اين است كه بازيكنان بسيار بهتري نسبت به من در حال حاضر مشغول بازي كردن هستند. من هم دوست دارم روزي بهترين بازيكن دنيا شوم كه البته بايد براي اين مساله زحمت فراواني بكشم.
*آيا منتظر ورود ديويد بكام به ميلان در ژانويه هستي؟
هر بازيكن بزرگي در ميلان جاي دارد. ديويد در اندك زمان حضورش در ميلان ثابت كرد يك حرفهاي تمامعيار است او ميتواند در ادامه فصل كمك فراواني به ما بكند.
مینا شرفی
کد:
http://www.goal.com/iran/news/1833/%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7/2009/10/24/1580678/%D9%BE%D8%A7%D8%AA%D9%88%D8%A8%D8%A7-%D8%AC%D8%AF%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%DA%A9%D8%A7-%D9%87%D9%85%D9%87-%D8%A8%DB%8C%D8%B4%D8%AA%D8%B1-%D8%AA%D9%84%D8%A7%D8%B4-%D9%85%DB%8C-%DA%A9%D9%86%DB%8C%D9%85
2009/10/24
گالیانی: پیروزی در برنابئو دستاورد تاریخی بود
گالیانی درباره پیروزی تاریخی میلان صحبت کرده است...
سایت گل – آدریانو گالیانی نایبرییس میلان همچنان از پیروزی سه بر دو تیمش مقابل رئال مادرید لذت میبرد. او بار دیگر در این باره صحبت کرده است. گالیانی در یک نامه سرگشاده که در سایت رسمی باشگاه منتشر شد نوشته است: «با تشکر از حمایت شما، میلان به یک دستاورد تاریخی دیگر رسید و در برنابئو پیروز شد. چنین موفقیتی نشان میدهد ما موفقترین باشگاه دنیا هستیم. ما هرگز در برنابئو و در خانه موفقترین تیم لیگ قهرمانان نبرده بودیم.» رییس همچنین امیدوار است میلان موفقیت خود را در ایتالیا هم تکرار کند و کیهوو را یکشنبه ببرد.
کد:
http://www.goal.com/iran/news/1833/%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7/2009/10/24/1580726/%DA%AF%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%BE%DB%8C%D8%B1%D9%88%D8%B2%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D8%A8%D8%A6%D9%88-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AE%DB%8C-%D8%A8%D9%88%D8%AF
2009/10/24