باز هم ممنون :11:
Printable View
باز هم ممنون :11:
خواهش می کنم داداش وظیفه بود:11:نقل قول:
آقا همینکا رو می کنم، یه logon screnn باز میشه که یوزرنیمش اسم اون کامپیوتره و پسورد میخواد که اون اصلا پسورد نداره، همین عصری واسش ویندوز نصب کردمنقل قول:
سیستم عامل چیه؟ اکس پی؟نقل قول:
اگه آره برو توش و یوزر guest رو فعال کن
اگه ویستاست برو توی network and sharing center تنظیمات داره
دوست عزیز با فعال کردن guest هم نشد و یه پیغام خطا میداد :نقل قول:
xxxx is not accessible.you might not have permission to use this network resource.contact the network administrator of this server to find out if you have
access permissions
logon failure : the user has not been granted the requested logon type at this computer
*
xxxx == اسم اون یکی پی سی و آدرس موردنظر
اما با share کردن مشکل حل شده و دارم از طریق my network placesاستفاده می کنم،حتی با استفاده از run هم میشه پوشه ی مورد نظر رو در یک پنجره ی جدید باز کرد.
ولی خب حتما باس شیر باشن
سوالات دیگه رو هم که در محل مربوطه عنوان می کنم
با تشکر
داداش شما یه کاری بکن برو توی group policy ات و اینا رو چک کن (برای رفتن توی گروپ پالیسی توی run بزن gpedit.mscنقل قول:
حالا این مسیر رو برو:
Computer configuration >Windows Settings>Security settings>Local Policies>User Rights Assignment
بعد سمت راست دنبال این بگرد: (همون اولی هست)
access this computer from network
روش دبل کلیک کن ببین everyone اینجا هست یا نه اگه نیست اضافه کن
بعد همون جا اینم چک کن
deny access to this computer from the network
ببین توش guest نباشه اگه هست remove کن
دوستان این تاپیک با ارزش رو مجبورم که بیارم بالا....
میگم دوستان منظورم پست 2 و 4
چیه؟ من دقیقا میخوام همینکارارو بکنم اما اصلا بلاد نیستم ایپی بدم با incoming درست کنم! ممنون میشم کسانی که این کارو کردن کمک کنن.
اگه میشه این کارو کرد
لطفا یه آدم با سواد یه آموزش کامل از شبکه کردن با مودم ای د ی س ال بذاره!
من یه کامپیوتر معمولی بدون کارت شبکه که با کابل لن وصله به مودم و یه لبتاب دارم که با وای فای و مودم دی لینک2730 استفاده میکنم