تو حرم ماهواره هم هس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
===
ایول موج سبز:40::40::40:
کارتم قشنگ شده عزیزم
آسمون هم براش بزار
موفق باشی ضحای گلم
Printable View
تو حرم ماهواره هم هس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
===
ایول موج سبز:40::40::40:
کارتم قشنگ شده عزیزم
آسمون هم براش بزار
موفق باشی ضحای گلم
آفرین خیلی خوب ساختیش .
موفق باشی :)
کار بسیار زیبایست دوست عزیز ولی مثل اینکه دارین این کارو انیمیتم میکنید.درست؟
امیدوارم موفق باشید
وووووووووووووووووووووش
ضحی خوجملم چی ساختی.... انمیشنشم باید دیدنی باشه ها :دی به این آقای مهندستون بگو پایه حقوقت رو ببره بالاتر...والله بخدا =)) اگه نبرد...دستت رو میگیرم میبرم یه جا دیگه
وووووووووووووووووووووش
ضحی خوجملم چی ساختی.... انمیشنشم باید دیدنی باشه ها :دی به این آقای مهندستون بگو پایه حقوقت رو ببره بالاتر...والله بخدا =)) اگه نبرد...دستت رو میگیرم میبرم یه جا دیگه:دی
مرسی از تعریفتنقل قول:
میدونم خیلی هم جای کار دارم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
ممنون شهاب از نظرت
چقد این خاتمی تو p30 طرفدار داره!
نقل قول:
1-چشم
2- چشم
3-جشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون فرهاد جان
اره خوددم خاتمیشو بیشتر از همه دوست دارم!!!نقل قول:
ممنون دوست عزیز
خوشحالم که خوشت اومد!نقل قول:
مرسی رفیق
فقط رنگشو عوض کردمنقل قول:
3d و بی خیال خاتمی رو عشقه!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از نظرت دوس جون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فکر کردی کارای منم مثله کارای تو هستن که ندیده میگی قشنگه!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بابا مرااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برات کوچولو میکنم میذارم تو پروفایلت
ای بابا من هنوز تازه دارم خودمونی میشم!!!نقل قول:
ممنون عزیزم تو هم موفق باشی
Mi3000000000000000000نقل قول:
دیگه خورشیدرو با سایه هاش سپردم به خدا!!!!
این TV چون میخواد ساخته بشه اندازه هاش دقیقه عزیزم
خیلی خوشحالم کردی بازم ممنون.چشم از فردا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به به مدیر انجمننقل قول:
جوابتم که ساری داد!!
نه جدی اگه قرارداد ببندن براشون میذاریم
حالا واقعا کارم خوبه؟؟!!:31:
ممنون از نظرت
نقل قول:
این یه قلم و همیشه یادم میره!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون عزیزم خودت قشنگی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مرسی.آره چون میخوان بهشون بفهمونن این تلوزیونه نه تابلو مجبورم متحرکش کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تو هم موفق باشی دوست من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وااااااااااااااای ببین کی اینجاسنقل قول:
کار نیست دختر زیاده خواه نباش!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو قرار بود چون دیر اومدی 12 تا نظر بزاری.....................یالا من 12 تاشو میخوام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی دوس جونم
[quote=ZOHAA;4321277
فکر کردی کارای منم مثله کارای تو هستن که ندیده میگی قشنگه!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا مرااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برات کوچولو میکنم میذارم تو پروفایلت
[/quote
مسخره میکنی :31:
مرسی ...تو پروفایلم گذاشتی اومد
دیدی اشتباه نکردم!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آفرین خیلی عالی و هنرمندانه ساختیش
همه چیش عالیه فقط اگه رو محیط هم کار می کردی بهتر هم میشد
میگم اینقدر خوب کار می کنی...چرا تا حالا کار نمیذاشتی!!!؟
منتظر کارهای زیبای دیگت هم هستم
موفق باشی :11:
شکست نفسی نفرمایید.انصافا خوب شد
نمای برجسته پیشانی بالای قوس رو چطوری زدی ؟ ممکنه توضیح بده
همچنین در مورد خود قوسها
موفق باشی