فاقط اگه میشه منو راهنمایی کنید راجببه
سی پی یو . گرافیک واسه خرید اجله دارم و بعد یه سوالی اینا که تغلبی نداره؟ یا اگه داره ار کجا متوجه بشم؟
Printable View
فاقط اگه میشه منو راهنمایی کنید راجببه
سی پی یو . گرافیک واسه خرید اجله دارم و بعد یه سوالی اینا که تغلبی نداره؟ یا اگه داره ار کجا متوجه بشم؟
ميدونم اينجا جاش تيست ولي اگه ميشه يه كمكم راجبه انتي ويروس بكنيد . انتي ويروس خوب تا 100 تومان كه ديگه مشكل كرك نداشته باشم و از دسته ويروسا راحت بشم.
ببین دوست عزیز اگه فقط و فقط به فکر رندر بصورت حرفه ای هستی این سیستمی که من به شما معرفی کردم و با اون کارت گرافیک مسلما بازدهی بالاتری داره ولی خوب اگه می خوای بازی هم با این سیستم انجام بدی خوب اون کارت گرافیک که اون دوستمون معرفی کردن برای شما کفایت می کنه در نهایت تصمیم با خودت هست
در ضمن رم هایی که من معرفی کردم کارایی به مراتب بهتری دارن و شما با یک برد متوسط هم می تونی کارایی اون هار را به شکل محسوسی بالا ببری
اين دوستمون سيستم رو براي رندر ميخواد و فلسفه توليد كارتهاي Quadro و همچنين FireGL هم همين استفاده براي كارهاي سه بعدي و رندر هست. تاثير اين سري كارتها بر روي رندر هم نه تنها كمتر از پردازنده و رم نيست كه حتي از اونها بالاتر هم هست. بچه هايي كه كار سه بعدي حرفه و شغلشون هست يا تو شركتهاي توليد انيميشن و يا طراحي سع بعدي با اين كارتها كار كردند با تاثير اون در كم شدن زمان رندر به خوبي آشنا هستند. توي همين دوره زماني چند ماهه، يكي از دوستانم كه براي شركت ما كار ميكنه و كار مياره در مورد اين كارتها با من صحبت مي كرد. وقطي حجم كار بالا هست كه بايد از يك كادر 5 فريم در 4 جهت تهيه ميكرد و هر رندر حدود 4 ساعت طول ميكشيد (در مجموع 80 ساعت)، حالا اگر اين كارت زمان رندر رو 50 درصد كاهش بده ببينيد چه اندازه كار جلو مي افته. البته اين اعدادي كه من گفتم فرضي بود و بايد دقيقش رو بپرسم اما ميدونم كه ارزش قيمت بالاتر نسبت به GTX260رو داره چون براي 3D كارا زمان خيلي مهمه.نقل قول:
خدمتتون عرض کنم که Quadro فقط و فقط برای رندر مناسب هست وبس!
بعد اون تو تمامی زمینه ها از GTX260 ضعیفتره و همچنین قیمت بالای Quadro هست که ارزش خریدش رو کمتر میکنه،در صورتی که تو کارهای سه بعدی حرف اول رو CPU و RAM میزنه
اين فرمايش شما كاملا درستهنقل قول:
دوست من قطعات باید با هم هماهنگ باشند و البته نیم نگاهی هم به آینده و قابلیت ارتقا هم خوبه (سری Core i9)
نه من با كار سه بعدي انجام نميدم ولي دوستم دو تا سيستم 4 هسته اي رو لينك كرده براي اين كار.نقل قول:
شما تا حالا رندر گرفتید ؟!
به نظرتون میشه با دو سیستم مجزا یک رندر گرفت؟
(سوء تفاهم نشه من خودم هم با 3D Max و Vray کار میکنم و برام سوال هست)
درسته دوستمون اوركلاك نميكنن اما بار پردازشي خيلي بالايي دارند و خنك بودن پردازنده، رمها، هارد و باقي قطعات خيلي كمك ميكنه به كار. از طرفي صداي بالاي فن هاي استوك براي زماني كه شما مجبوريد كامپيوتر رو چند روز روشن نگه داريد واقعا اذيت كنده هست. يه كيس خنك 90 تومني با يه خنك كننده 50-60 تومني ميتونه همه تاثيرات رو به همراه پايداري براي پردازنده به همراه داشته باشه. خنك كننده سي پي يو براي يه سيستم رندر واقعا ضروري هست حداقل براي جلوگيري از كاهش عمر.نقل قول:
من از دوستمون سوال کردم که آیا اهل اورکلاک هستند یا نه
ایشون هم جواب دادند که خیر
آیا برای کسی که اورکلاک نمیکنه خنکی قطعات کیس مهمه یا CPU؟
آیا خرید خنک کننده حرفه ای برای کسی که اورکلاک نمیکنه با عقل جور در میاد؟!
براي سنگينترين رمها به خيلي خيلي بيشتر از 6 گيگ رم نياز هست. اصلا دليل اصلي لينك كردن كامپيوترها و يا استفاده از رندفارم ها هم همينهنقل قول:
به نظرتون آیا برای سنگین ترین رندرها به بیش از 6 گیگ رم هم نیاز هست؟!
فرمايش شما كاملا متينه و من هم نميگم سيستم ارزونتر معرفي كنيد. منظور من اين هست بهترين سيستمي رو با اين بودجه مشخص كنيم كه بيشترين كارايي رو براي ايشون داشته باشه.نقل قول:
خواهش میکنم دوست من
ولی یک موضوعی رو هم براتون بگم اگه کسی میاد و با یک بودجه مشخص سیستم میخواد انتظار بهترین ها رو با توجه به بودجه اش داره
و کسی هم که 3 میلیون برای سیستم میده مطمئنا به این زودی قصد تعویض یا ارتقا برای سیستم رو نداره و شاید یک سیستم ارزانتر فعلا جوابگوی کار ایشون باشه ولی آینده...؟!
ممنون
موفق باشید
من هم با نظر شما كاملا موافقم. مخصوصا با داشتن دو تا مانيتور كه سرعت كار رو خيلي بالا ميبره. من خودم هم از دو مانيتور استفاده ميكنم.نقل قول:
راجع به کارتهای Quadro زمان رندر رو پایین میارند ولی نه در حد 50%!نقل قول:
اين دوستمون سيستم رو براي رندر ميخواد و فلسفه توليد كارتهاي Quadro و همچنين FireGL هم همين استفاده براي كارهاي سه بعدي و رندر هست. تاثير اين سري كارتها بر روي رندر هم نه تنها كمتر از پردازنده و رم نيست كه حتي از اونها بالاتر هم هست. بچه هايي كه كار سه بعدي حرفه و شغلشون هست يا تو شركتهاي توليد انيميشن و يا طراحي سع بعدي با اين كارتها كار كردند با تاثير اون در كم شدن زمان رندر به خوبي آشنا هستند. توي همين دوره زماني چند ماهه، يكي از دوستانم كه براي شركت ما كار ميكنه و كار مياره در مورد اين كارتها با من صحبت مي كرد. وقطي حجم كار بالا هست كه بايد از يك كادر 5 فريم در 4 جهت تهيه ميكرد و هر رندر حدود 4 ساعت طول ميكشيد (در مجموع 80 ساعت)، حالا اگر اين كارت زمان رندر رو 50 درصد كاهش بده ببينيد چه اندازه كار جلو مي افته. البته اين اعدادي كه من گفتم فرضي بود و بايد دقيقش رو بپرسم اما ميدونم كه ارزش قيمت بالاتر نسبت به GTX260رو داره چون براي 3D كارا زمان خيلي مهمه.
بیشترین بار در زمان رندر روی CPU هست
میشه بپرسین چجوری با دو تا سیستم یدونه رندر میگیرن؟نقل قول:
نه من با كار سه بعدي انجام نميدم ولي دوستم دو تا سيستم 4 هسته اي رو لينك كرده براي اين كار.
برام جالب شد
خب به قول خودتون خنک بودن رمها،هارد و سایر قطعات نه فقط پردازنده،پس اولویت با کیس هست نه کولر پردازندهنقل قول:
درسته دوستمون اوركلاك نميكنن اما بار پردازشي خيلي بالايي دارند و خنك بودن پردازنده، رمها، هارد و باقي قطعات خيلي كمك ميكنه به كار. از طرفي صداي بالاي فن هاي استوك براي زماني كه شما مجبوريد كامپيوتر رو چند روز روشن نگه داريد واقعا اذيت كنده هست. يه كيس خنك 90 تومني با يه خنك كننده 50-60 تومني ميتونه همه تاثيرات رو به همراه پايداري براي پردازنده به همراه داشته باشه. خنك كننده سي پي يو براي يه سيستم رندر واقعا ضروري هست حداقل براي جلوگيري از كاهش عمر.
فن استوک در حالت معمول (نه اورکلاک) مخصوصا تو CPU های نسل جدید کاملا جوابگوی کولینگ پردازنده هست حتی با کار سنگین و طولانی!
یه امتحانی میگم انجام بدید با 3D max و Maya (اگه امکانش هست)نقل قول:
براي سنگينترين رمها به خيلي خيلي بيشتر از 6 گيگ رم نياز هست. اصلا دليل اصلي لينك كردن كامپيوترها و يا استفاده از رندفارم ها هم همينه
شما اول از یه فایل سبک رندر بگیرید و مقدار مصرف رم رو اندازه بگیرید و بعد از یه فایل سنگین!
مقدار مصرف رم در هر دو کاملا یکی هست و کاملا رم تو یه سطح کار میکنه
منم با Price/Performance کاملا موافقم ولی نسبت به بودجه و آینده نگری!نقل قول:
فرمايش شما كاملا متينه و من هم نميگم سيستم ارزونتر معرفي كنيد. منظور من اين هست بهترين سيستمي رو با اين بودجه مشخص كنيم كه بيشترين كارايي رو براي ايشون داشته باشه.
به هر حال ممنونم از انتقادتون
الان هم تصمیم با دوستمون هست که چی از سیستمش میخواد!
سلامنقل قول:
چجوری با دو تا سیستم یدونه رندر میگیرن؟
برام جالب شد
Batch render در مایا، سی پی یو ها رو در شبکه جستجو کرده و از اونها برای رندر استفاده می کنه.
برناهم های کمکی هم برای اوم اومده: SEB که هم با سیستم خود برنامه و هم با سیستم Mental Ray به صورت نت ورک رندر می کنه.
علاوه بر اون برنامه های دیگه ای هم هستند: ButterflyNetRender و TSNet و ...
به این طور سیستم ها (همونطور که دوستمون اشاره کردن) می گن Render Farm
:11:
ممنونمنقل قول:
سلام
Batch render در مایا، سی پی یو ها رو در شبکه جستجو کرده و از اونها برای رندر استفاده می کنه.
برناهم های کمکی هم برای اوم اومده: SEB که هم با سیستم خود برنامه و هم با سیستم Mental Ray به صورت نت ورک رندر می کنه.
علاوه بر اون برنامه های دیگه ای هم هستند: ButterflyNetRender و TSNet و ...
به این طور سیستم ها (همونطور که دوستمون اشاره کردن) می گن Render Farm
خیلی برام جالب بود
این امکان برای 3D Max هم هست؟
ButterflyNetRender و TSNet برای کل برنامه ها جواب میده.نقل قول:
این امکان برای 3D Max هم هست؟
ولی تا اونجایی که می دونم SEB یک پلاگین برای مایا محسوب میشه... :13:
:11:
با سلام و تشکر از راهنمایی و بحث های همه دوستان ...
بدون عنوان چند نکته مهم به دوستمون بگم ( البطه اگر سیستم رو هنوز نخریده باشه ! )
موارد زیر در رندر کرده بسیار مهم هستند و پیشنهاد می شود در صورت تمایل و امکان همین قطعات خریداری شود :
بدون عنوان چند نکته مهم به دوستمون بگم ( البطه اگر سیستم رو هنوز نخریده باشه ! )
موارد زیر در رندر کرده بسیار مهم هستند و پیشنهاد می شود در صورت تمایل و امکان همین قطعات خریداری شود :
مهم ترین بخش های سیستم کامپیوتری جهت Rendering به ترتیب :
( قابل توجه انیمیشن سازان - گرافیستان - ادیتور های حرفه ای و ... )
مهم ترین بخش های سیستم کامپیوتری جهت Rendering به ترتیب :
GPU
CPURAM
Motherboard
کارت گرافیک : nVIDIA Quardro Fx یا nVIDIA Tasla Cuda
مادر بورد : ASUS P6T7 WS SuperComputer
سی پی یو : Intel Core i7 965 3.2GHz 8M L3 Cache 6.4GT
Ram : 16 GB ( OCZ ) DDRIII
اون دوستمون هم که گفته بود چطور می شه با استفاده از چندین سیستم رندر گرفت :
پاسخ : با استفاده از نرم افزار Backburner که در سایت Autodesk قابل دانلود می باشد ( به هنگام نصب Autodesk 3Ds Max تیک مربوط به نصب این نرم افزار را فعال کنید تا این نرم افزار اتوماتیک نصب شود. با این نرم افزار و راه اندازی یک شبکه کوچک می توانید با استفاده از چندین سیستم از یک پروژه رندر بگیرید )
با تشکر از توجه همه ...