نقل قول:
بازی مثل nfs ، prototype،GTA IV،flight simulator که مخصوصا بازی prototype گرافیکش 512 هستش رو بازی کنم اونم در حد تیم ملی.
Printable View
نقل قول:
بازی مثل nfs ، prototype،GTA IV،flight simulator که مخصوصا بازی prototype گرافیکش 512 هستش رو بازی کنم اونم در حد تیم ملی.
دوست عزیز این نظر قدیمی و اشباه که گرافیک یه بازی 512 هست و گرافیک من 1024 ر و بندازید دور!!!تنظیمات گرافیکی و مشخصات یه کارت گرافیک خیلی وسیعتر از مقدار حافظه اون هست!!!به سیستم مورد نیاز بازی ها رجوع کنید ببینید حداقل چه مدل گرافیکی نیازی دارن و با چه مقدار حافظه گرافیکی ...نقل قول:
نقل قول:
خوب میخوام بازی هایی که دارم با کیفیت بالا کار کنن.
ببین شما 4670 به بالا بخوای باید یه پاور هم بگیری ! کل بودجت رو بگو !نقل قول:
نقل قول:
کل بودجه 130 تومان:31:
اگه بودجتو 140 کنی میشه کارت بهتر بردارینقل قول:
35.000 برای پاور 430 گرین !
100.000 برای 9600GT از زوتاک یا گیگا !
نقل قول:
حالا همین 9600GT بازی رو با کیفیت نشون میده؟ بعد یه سوال دیگه من هنوز نفهمیدم فرق بین 9600 با 4670 چیه؟کدوم بهتره؟
فکر کنم چند بار پرسیدی قبلا یه سرچی هم میزدی بد نبود بارها عنوان شده که 9600GT حدود 20% قویتره!!نقل قول:
حالا همین 9600GT بازی رو با کیفیت نشون میده؟ بعد یه سوال دیگه من هنوز نفهمیدم فرق بین 9600 با 4670 چیه؟کدوم بهتره؟
سلام دوستان
من رفتم کامپیوتری بهش گفتم گرافیک 9600GT 1GB میخوام بعد گفت که من فعلا 9600GT 512MB دارم و تا یک هفته دیگه 1 گیگابایت میاره.ازش پرسیدم 512 مگابایت با 1گیگابایت از لحاظ کیفیت فرقی ندارن ؟ بهم گفت : نه هردوشون یکی هستن گفت مهم اینه که قدرتشون برای بازی عالیه.
حالا می خوام از شما بپرسم که این کامپیوتریه راست گفته یا همین طوری چه چیزی تحویلم داده؟