نقل قول:
لازم نیست حتما متمرکز باشه اگه مثل من تو چند بخش هم فعال باشین میشین کاربر فعال انجمن ها اگه تو یک قسمت فعال باشین کاربر فعال همون قسمت
به تعداد پست ها و مدت عضویت هم ربطی نداره و فقط مربوط به مفید بودن پستها و کمک به دیگران است
دوست من اگه به این هم بود من تا حالا 200 بار کاربر فعال انجمن ها شده بودم....ولی دوستان به نظر من اینا اصلا مهم نیست ما اینجا جمع میشیم کنار هم که چیزای تازه یاد بگیریم و اطلاعاتمونو منتقل کنیم....اینجا عضو جدید با سوپر مدیر هیچ فرقی نداره فقط سوپر مدیر مسوولیت به دوششه که به دوش کاربرای عادی نیست...این چیزا نباید ملاک فعلایت تو فروم باشه...من اگه میخواستم مثه این دوستمون رفتار کنم که تو امضاش نوشته : پایان فعالیت در فروم ! دلیل : منو نه کاربر فعال میکنند نه همکار همون سال 2006 از اینجا میرفتم...ولی تنها چیزی که باعث شده اینجا بمونم اینه که هیچوقت حس نکردم فلانی که همکار انجمن هست یا مدیر انجمنه برتری خاصی از نظر اطلاعات یا هر چیز دیگه ای به من داره...فقط اون یه مسوولیت داره که من ندارم...امیدوارم به جای این ناراحتیای بی جا فعالیتامونو مثه همیشه ادامه بدیم...موفق باشین