دوست عزيز پيشاپيش تبريك ميگم . داخلش هم اونجور كه ميگيد بد نيست ولي خوب ساده هستش .
Printable View
دوست عزيز پيشاپيش تبريك ميگم . داخلش هم اونجور كه ميگيد بد نيست ولي خوب ساده هستش .
بهترین ماشین فیات سی ینا هست تا حالا هر کی خریده راضیه خلاصه ماشینه ایتالیایی یه چیز دیگه است تا ماشینای ساخت داخل
واقعا ارزش خردیدن را داره
:18:نقل قول:
من فکر میکردم حجم موتورش 1461 هست با 77 اسب بخار قدرت :46:
بعدش اینکه مگه این ماشین مونتاژ داخل نیست؟
و یه چیز دیگه اینکه شما دلایلتون رو برای این همه تعریف کردن از سینا بگین
الکی که نمیشه بگیم یه ماشین خوبه و یه ماشین ....
فیات سینا ماشینه خوبیه اگه...............قیمتش 13 میلیون بود با توجه به امکانات کم اون و از همه مهم تر موتوره ضعیفش به اون قیمت اصلا نمیارزه اگه 13 میلیون هم بود باز با وجود تندر و ریو با مشکل رو به رو میشد چه برسه به 17 میلیون......!!!!!!!!!!
قیافشم اونقدر ها خاص نیست که نظر ها رو به خودش جلب کنه کیفیته ساختش هم متوسطه.
و کسانی که فیات سینا دارن از فرمان و کلاج نرم اون تعریف میکنن اما در عوض از مصرف سوخت بالای اون نسبت به گفته ی کارخانه و کشش ضعیف و ترمز های ضعیف اون گله دارن دیگه فکر نکنم که فیات چیزی برای دفاع کردن داشته باشه چه در کاغذ و چه در عمل چیزی برای گفتن نداره....!
از صحبت هاي شما ميشه اينطور برداشت كرده علاقه اي به ماشين صفر نداريد و بيشتر كاركرده مد نظرتون هست!نقل قول:
با اين اوصاف من دو گزينه رو به شما پشنهاد مي كنم يكي جنتو كاركرده و يكي 323 كاركرده (تقريبا در اون رنج قيمت 17 18 تومن ميشه) كه با شرايطي كه مد نظر داريد به نظر جنتو بهتر باشه.
در ضمن اونته كاركرده تميز با اين پول شما همخوني نداره!
البته ایشون تصمیم گرفتن و اوانته رو انتخاب کردن فکر نکنم دیگه توصیه ای نیاز باشه:31:نقل قول:
شما اين مسئله كه مي دونيد چرا بعد پست ايشون دوباره پست ميزنيد!؟نقل قول:
درضمن اگه پست قبلي ايشون رو خونده باشيد(كه بعيد مي دونم!)مي بينيد كه ايشون هنوز اوانته رو نگرفتن و بعد از اون پست هم پستي نزدن كه بگن اونته خريدن يا نه!
اميدوارم كه هميشه قبلا از نصيحت كردن كاري به ديگران خودتون اول رعايت كنيد:31:نقل قول:
من تو این صفحه پیشنهاده خریده ماشین به کسی نکردم من و دوستان جواب keratus که به اشتباه گفتن فیات سینا 104 اسب بخاره رو دادیم
دوستان عزیز اگه میشه بحث الکی و خارج از تاپیک نکنین
اون موقع مجبور میشیم یا تاپیک رو قفل کنیم و یا پست های اضافی رو پاک کنیم و یا هردوش باهم
اگه بحث خاصی هم هست میتونین توی پروفایل همدیگه همدیگرو قانع کنین
پرشيا اي ال ايكس خيلي ماشينه خوبيه.
شتابش هم كه عاليه و حرف نداره.
من اگه پول داشتم ميخرديم حتما.
10 روز پيش مدل 86 با 14 هزار كاركرد رو 15.500 فروختم.نقل قول:
من نمیدونم با 15 میلیون میشه یه elx تمیز مثلا مدل 85 خرید چرا باید اصرار داشته باشیم که سمند بخریم و اونو تقویت کنیم...!!!!