البته اونی که شما فرمودین شرط ابتدایی موزیسین بودن هست، اگر شما اون کار را نتونی انجام بدی بهت نمی گن موزیسین، می گن آماتور در حال تعلیم!نقل قول:
اون 5 تا گروهی هم که گفتی هر کدوم نقطه قوتهای کاملا متفاوتی نسبت به هم دارن منتها نقطه اشتراکشون در محبوبیت و شهرت بسیار زیادشونه که این به تنهایی هیچ معنیی نداره و نشون دهنده توان موسیقیایی نیست؛ کافیه محبوبیت یه خواننده پاپ تجاری را با اینا مقایسه کنین تا دستتون بیاد. اصلا یه سری از موزیسین های درست و حسابی از محبوبیت زیاد بدشون میاد و احساس شرمندگی می کنن!!
البته جیمز هتفیلد در عمل یک شخصیت بسیار کاریزماتیک بود و این نقطه قوتش بود که متالیکا را تبدیل به غول موسیقی اول دهه 90 کرد.. والا از نظر موسیقیایی در زمان اوج نوازندگی و خوانندگیش متوسط رو به بالا بود(2000 به اینطرف را که اصلا صحبتشو نمیشه کرد!)نقل قول:
نمی دونم طرفداران افراطی متالیکا چرا اصرار دارن این نکته ساده را نبینن؛ اصلا نیاز نیست اعضای متالیکا بهترین نوازنده ها و خواننده ها و آهنگسازا باشن، شما باز هم می تونین عاشقشون باشین و بنظر شما بهترین باشن ، دلیلی برای توجیه عشق و علاقه تون لازم نیست! من اینو خودم بعنوان یه طرفدار 3 آتیشه متالیکا می گم که در بچگی فکر می کردم اینا خداوند هستن! الان هم عاشقشونم ولی عقلا متوجهم که اینا هم آدمیزاد معمولی جایزالخطا هستن.:8::8::8: