سلام .
علوی=====من علوی رو رد میکنم چون پارسال خودم علوی بودم . اصلا استاندارد نیست ( مثلا تو آزمون اسفند سال پيش درس شيمي انقدر آسون بود که احمقترين افراد 60 زده بودن و در آزمون عد انقدر سخت بود که بلاترين درصد شيمي در کشور 85 بود )
مرات ====== واقعا سطحش بالاست و سوالات فرا کنکوری زیاد داره .
گاج ===== چون تازه اول راه هستش نمیشه نظر داد البته ناگفته نمونه گاج واقعا کادر طراحی قدرتمندی داره ولی من از یکی از دوستام که تو گاج کار میکنه شنیدم حدودا 70% سوالات گاج از داخل کتاب هاشطرح میشه
سنجش ==== من فقط سه آزمون آخرش رو پیشنهاد میکنم اونم به خاطر جامعه آماریش . آزمونهاش هم اصلا مثل کنکور نیست . منظورم بودجه بندیش شبیه کنکور نیست مخصوصا ریاضیش
قلم چی ==== بسیار عالی . پر سابقه . کادر طراحی خوب . برنامه ریزی سخت . مدت 2هفته 1 آزمون . همین الان اگه به تاپیک مشاوره کنکور 89 سر بزنی میبینی که خیلی آزمون 9مهر رو نمرن دلیلش هم از خودشون بپرس . در ضمن خیلی از بچه های کانون پارسال تو طرح مرور آر گزینه2 شرکت کردن
گزینه2 ===== سوالات استاندارد ( که خود بچه های قلم چی هم همینو تایید میکنن ) . امتحانات 3هفته 1بار که باعث میشه بیشتر روی نقطه ضعفت کار کنی . برنامه ریزی خوب . بودج بندی عالی برای هر آزمون
در کل باز هم بیشتر پرس و جو کن چون وقت زیادی باقی نمونده . اما این رو بدون هر کدوم از این ها رو بری باز هم به سغی و تلاش خودت بستگی داره .
اگر سوالی بود خصوصا راجع به علوی در خدمت هست