والدين فقط باسه اميركبير هست
ولي يادمه من 2 سال پيش كه رفتيم باسه ثبت نام اگه نميومدن هم فرقي نميكرد!! ولي حالا شما با والدين برو ، كار از محكم كاري عيب نميكنه.
Printable View
والدين فقط باسه اميركبير هست
ولي يادمه من 2 سال پيش كه رفتيم باسه ثبت نام اگه نميومدن هم فرقي نميكرد!! ولي حالا شما با والدين برو ، كار از محكم كاري عيب نميكنه.
• مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام: (این مال دانشگاه صنعتی همدان هست)
1.اصل شناسنامه و 2 نسخه کپی از تمام صفحات آن
2.کپی کارنامه کنکور سراسری سال 88
3.اصل و کپی قبولی پایان دوره پیش دانشگاهی
4.اصل و کپی قبولی دیپلم متوسطه
5.اصل و کپی کارنامه پیش دانشگاهی و دیپلم متوسطه
6. رسید ارزش تحصیلی دوره پیش دانشگاهی (پذیرفته شدگان باید با دردست داشتن تصویر گواهی موقت پیش دانشگاهی به باجه پست مراجعه نموده و درخواست تأییدیه تحصیلی مدرک پیش دانشگاهی کرده و رسید آن را در زمان ثبت نام به دانشگاه تحویل نمایند)
7.اصل و کپی کارت ملی
8. شش قطعه عکس 4×3
9.اصل و کپی کارت معافیت، کارت پایان خدمت، دفترچه آماده به خدمت برای متولدین 68 و قبل از آن (متولدین سالهای 69 وبعد از آن نیاز به اخذ دفترچه اعزام به خدمت ندارند.)
کسی در مورد 6 چیزی میفهمه:18:
میری پست مدرک موقت پیش دانشگاهیتو می بری می گی می خوام این مدرکمو تایید کنم پاکت مخصوص بهت می دن میزاری توش و از همون جا می فرستی(پست کامل بهت توضیح میده)بعد رسیدی که پست بهت میده می دی دانشگاه.نقل قول:
مثل اینکه همه بی خبریم :دی
یه تاییدیه بود که من رفتم خودم از ناحیه گرفتم نمیدونم این یه چیز دیگست؟؟؟!!!:41:نقل قول:
نه فرق داره منظورت اینه که رفتی ناحیه مدرکتو مهر زدن دیگه؟نقل قول:
اینو برای دانشگاه شیخ بهایی که غیر انتفاعیه ننوشته.نقل قول:
. رسید ارزش تحصیلی دوره پیش دانشگاهی (پذیرفته شدگان باید با دردست داشتن تصویر گواهی موقت پیش دانشگاهی به باجه پست مراجعه نموده و درخواست تأییدیه تحصیلی مدرک پیش دانشگاهی کرده و رسید آن را در زمان ثبت نام به دانشگاه تحویل نمایند)
اجباریه که حتما ببریم مدرکمونو پست تایید کنه؟
نقل قول:
به هر حال این شتری که در هر خونه ای میخوابه:31: امروز نبری فردا باید ببری
راستی ما که سال هفتادیم در مورد سربازی که مدرکی لازم نداریم دیگه
این سوال منم هست . چیزی نمیخواد ببریم؟نقل قول:
راستی ما که سال هفتادیم در مورد سربازی که مدرکی لازم نداریم دیگه
این دیگه چیه؟ باید پرینت بگیریم؟ از همون کارنامه ای که رتبه و درصد و ... داره؟نقل قول:
فتوکپی كارنامه آزمون
نه فقط انگار باید عکس بیشتر ببری متولد 69 هم باشی چیزی نمی خواد.نقل قول: