لطفا به کسی توهین نکنید..... درسته چین درجه یک هم داره اما دیگه 20 سال بعد هم نمیتونه به اروپا(تندر) برسه.....نقل قول:
می خواستم بگم شما با این سن وسال چقدر اطلاعات دارید که آمدید در باره کمپانی بزرگی مثل چری که
محصولاتش به بیش از شصت کشور جهان صادر می کنه نظر میدی درسته چینی هست ولی چین درجه
یک هم میسازه حالا مثل اینکه این تندر و پرو وسیله های توی آنها بکار رفته کجایی هست برو یک موتور
تندر را باز کن متوجه میشی ....ای کاش چینی بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چین کپی میکنه اما از روی ماشین های حداقل یک دهه پیش....! همین چری و لیفان هم از جمله این ماشینا هستن.
همون طور که گفتم چری کپی شده از ماشین های حداقل یک دهه پیشه متاسفانه تو طراحی چری هم این اتفاق افتاده و طراحیش خیلی قدیمی و ناشیانه هستش (من طراحی مینیاتور رو به اون ترجیح میدم!)نقل قول:
ممنونم دوست عریزم قبول دارم قدیمی هست محصول فکرکنم 2003 هستش خب فکر می کنید پژو پارس
تکنولوژی اش مال کدام ساله که اینقدر سنگش را به سینه می زنیم a15 امکاناتی داره که پارس یا تندر ندارند
همه امکاناتش به روز هست اگر سوریه رفته باشید مثل پراید یا پیکان ما همه گیر شده همه هم راضی بودند
از a15 و توی ایران هم چنین امری دور از انتظار نیست .
دلیل بر این نیست که جدید تره باید طراحیش از پرشیا حرفه ای تر و زیبا تر باشه طراحی چری سندی است که چین خیلی کار داره که تو صنعت خودرو سازی حرفی برای گفتن داشته باشه....