من نمیدونم چرا بعضیا دوست دارن بقیه رو خراب کنن اگه میخاین بگین اطلاعاتتون زیاده باشه ما دیگه حرف نمیزنیم
برین از هر کی میخاین بپرسین سوناتای 2009 174 اسب بخاره
اگه قرار بود دست دوم بخره خیلی ماشین وجود داره که میشه خرید
Printable View
من نمیدونم چرا بعضیا دوست دارن بقیه رو خراب کنن اگه میخاین بگین اطلاعاتتون زیاده باشه ما دیگه حرف نمیزنیم
برین از هر کی میخاین بپرسین سوناتای 2009 174 اسب بخاره
اگه قرار بود دست دوم بخره خیلی ماشین وجود داره که میشه خرید
فکر نکنم اینطور باشهنقل قول:
البته من به شما حق میدم که راجع به هیوندای اینطور قضاوت کنید چون خاطره ی خوشی ازش ندارین
چون پوریا معمولا همه جوانب رو میگه
مثلا گفته که سوناتا چابک تر و تیز تر هست
175 :دینقل قول:
مدل 2009 اون 174 اسب بخاره
به نظرتون سوناتا 2009 طراحی به روز و شکیلی نداره؟؟نقل قول:
خوب ایننجا که مشخصه کمری ابهت بیشتری داره وظاهری بروز تر دازه ...
من نظرم این هست که قیافه ی ماشین های تویوتا توی ایران دیگه خیلی تکراری شده
همه یه جورایی شبیه همن
یاریس ، کرولا ، کمری ، آریون و.....
شاید مشکل از منه که زیاد با تویوتا حال نمیکنم
نه اینطور فکر نکننقل قول:
همه اینجا جمع شدیم که همدیگرو کمک کنیم و اطلاعاتمون زیاد بشه
بحث کردن هم جزئی از ذات انسان هست
در مورد قدرت موتور هم فکر کنم شما درست میگین چون چندین سایت خارجی رو چک کردم
مرسی جواب شما منطقی بود اما من ثابت میکنم که هیوندای مثل قدیما نیست شما از جنسیس حساب کنید که چقدر کیفیت ساختش بالاست یک بار هم مجله ماشین تست کرده بود و از کیفیت ساختش تعریف میکرد و جنسیس با اون همه امکانات و تکنولوژی با قیمت تو دوره های 80 میلیون تومان واقعا کمر خیلی شرکت ها رو شکسته حتی کیفیت موتور از نمونه لکسوز تویوتا هم بالاست اگه بخاین توضیح میدم
من اگه قرار بود کسی رو خراب کنم خیلی زودتر از اینها اینکار رو میکردم!نقل قول:
متاسفانه حرف های شما یکم بوی تعصب میده! قشنگ معلومه که نه سوناتا و نه کمری رو به طور نه حرفه ای حتی آماتور هم تست نکردید و صرفا به خاطر علاقه به یه برند خاص دارید نظر میدید! در صورتی که من اونجا هم مزایای جفتشون رو گفتم هم معایبشون رو! سهام دار هیچکدوم از کارخونه ها هم نیستم که با فروش یه ماشین بیشتر سودی به من برسه! من دارم از تجربه ام برای بچه ها میگم که این بنده خدا که میخواد حداقل 40 تومن پول ماشین بده پولش رو مثل من دور نریزه!
اگه شما طرز فکرت اینه که من دارم اطلاعاتمو به رخ بقیه میکشم یا بقیه رو میکوبم که خودم رو بالاتر نشون بدم من دیگه چیزی نمیگم اینجوری بحث کردن با شما هیچ فایده ای نداره!
متاسفم که وقتم رو برای انجمنی میزارم که طرز فکر کاربرش اینه!
مگه ما گفتیم کیفیت هیوندای مضخرفه؟ گفتم کیفیتش خوبه اما در مقابل کمری حرفی برای گفتن نداره! در ضمن همین کمری هم تو یه جاهایی میلنگه مثلا فرمون چرمش بعد از یه مدت از ریخت میافته و پوسته پوسته میشه! این بعد یه مدت طولانی اتفاق میافته نه مثل سوناتا که بعد یه روز تو آفتاب تابستون یه تیکه از داشبوردش تغییر رنگ میده!نقل قول:
مرسی جواب شما منطقی بود اما من ثابت میکنم که هیوندای مثل قدیما نیست شما از جنسیس حساب کنید که چقدر کیفیت ساختش بالاست یک بار هم مجله ماشین تست کرده بود و از کیفیت ساختش تعریف میکرد و جنسیس با اون همه امکانات و تکنولوژی با قیمت تو دوره های 80 میلیون تومان واقعا کمر خیلی شرکت ها رو شکسته حتی کیفیت موتور از نمونه لکسوز تویوتا هم بالاست اگه بخاین توضیح میدم
این مورد رو هم که کیفیت موتورش از لکسوس بالاتره اصلا قبول ندارم!
=============
راستی امیرجان دفترچه اش رو دوباره میرم چک میکنم!نقل قول:
در مورد قدرت موتور هم فکر کنم شما درست میگین چون چندین سایت خارجی رو چک کردم
من به خاطر این بحث ها یه سرچی زدم که به مقاله ای مجله car and driver که یکی از بچه های سایت تیونینگ تالک(Afshin_Kh ) زحمت ترجمش رو کشیده برخوردم که بین 10 خودرو هست و سوناتا مقام چهارم و کمری در مقام پنجم قرار داشت :
حتی در چند پست بعدش اطلاعاتی رو از سایت موتور ترند ترجمه کرده :نقل قول:
رتبه چهارم : هیوندای سوناتا 2009
قیمت : 24.485 دلار
قدرت موتور: 175 اسب بخار در 6000 دور
گشتاور: 169 lb-ft در 4000 دور
شتاب 100 کیلومتر: 8.8 ثانیه
شتاب 160 کیلومتر:25.9 ثانیه
سرعت نهایی: 215 کیلومتر ( محدود شده توسط دولت ) ( بیشترین در گروه)
مسافت ترمز گیری (112-0 کیلومتر): 171 فیت
شتاب جانبی: 0.78 جی
فضای جلو: 58 فوت مکعب ( به همراه آلتیما بیشترین در گروه)
فضای عقب: 47 فوت مکعب ( به همراه کمری بیشترین در گروه )
فضای صندوق عقب: 16 فوت مکعب ( بیشترین در گروه )
کنسول و داشبورد کاملا تغییر یافته اند و آنها بسیار مدرن شده اند مخصوصا طرح چوب. دماغه دارای چراغهای جدید است که چهره آن را از دید ما سنگین تر کرده است , شبیه لکسوس .
قدرت موتور 13 اسب بخار افزایش یافته است . گیربکس 5 سرعته اتوماتیک استاندارد است.
چه چیزی بیشتر است؟ این یک هیوندای است بنابراین شما امکانات استاندارد بی شماری خواهید داشت در کنار امکانات دیگر سوناتای ما کنترل الکترونیکی پایداری – دنده تیپ ترونیک –
سیستم نمایشگر فشار تایر – پوشش چرم داخلی – مه شکن – گرم کن صندلی های جلو – رینگ 17 اینچی – سانروف و سیستم صوتی اینفینتی را داشت.
اولین چیزی که در مورد سوناتا جلب توجه میکند فضای بسیار بزرگ داخلی آن است هیچ کدام از رقبا در این گروه به این اندازه فضای عقب و جلو نداشتند.
صندوق به اندازه فوژیون بزرگ است و صندلی پشت همانند تویوتا راحت. حقیقت این است که سوناتا یه اندازه ای بزرگ شده است که EPA می تواند آن را در رده خودروهای بزرگ قرار دهد
اگرچه الان در رده خودروهای متوسط رقابت می کند.
در رانندگی بهبودی زیادی در هندلینگ خودور مشاهده نکردیم. سوناتا همچنان نرم حرکت می کند و به سهولت از گوشه ای به گوشه ای دیگر در تغییر مسیر می دهد.
فرمان همچنان سبک و به صورت قابل قبولی دقیق است. دنده تیپ تروینک سوناتا نرم ترین دنده در این گروه است.
هیوندای باید 10 درصد خودروی سوناتا را بهبود بخشد و شاسی همچنان از وزن کافی برخوردار نیست به غیر از این سوناتا به صورت یک کروزر مسیر های طولانی ظاهر شده.
سوناتا در حال اجرای یک ارکستر است که میخواند " می خزم یه سوی آکورد"
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رتبه پنجم: تویوتا کمری LE
قیمت : 23.883 دلار
قدرت موتور: 158 اسب بخار در 6000 دور
گشتاور: 161 lb-ft در 4000 دور
شتاب 100 کیلومتر: 8.9 ثانیه
شتاب 160 کیلومتر: 26.6 ثانیه
سرعت نهایی: 202 کیلومتر ( محدود شده توسط دولت )
مسافت ترمز گیری (112-0 کیلومتر): 170 فیت
شتاب جانبی: 0.77 جی
فضای جلو: 53 فوت مکعب
فضای عقب: 47 فوت مکعب ( به همراه سوناتا بیشترین در گروه)
فضای صندوق عقب: 15 فوت مکعب
این تویوتا در حرکتش به سوی یک تفکر شاهانه می رود و پیشنهاد سواری را به شما می دهد که از یک لیومزین دارید.
در حالت توقف و در سرعت 70 مایل در میان رقبای گروه آرام ترین و بی صدا ترین خودروست.
در سوی دیگر کمری قاطعانه به سوی هر نوع رفتاری متعهد شده , اگرچه کمترین شتاب جانبی و آهسته ترین سرعت برای تغییر لاین و هم چنین 32 اسب بخار کمتر از آکورد دارد.
به مرکز داشبورد نگاه کنید دکمه های رادیو بزرگ – گرد و دقیقا جایی هستند که در دهه 60 هم بودند- روشن و خاموش در قسمت چپ و تنظیم صدا در راست .
دکمه تنظیم حالت 3 اینچ طول دارد دکمه های HVAC برگتر هستند و شما با پوشیدن دستکش هم می توانید آن را تنظیم کنید.
در ضربات تهویه صدای خر خر مانندی می دهد.
گیربکس کمری بدون مکث است و تعویض دنده بدون مشخص نیست. فرمان مقداری بی حس اما حداقل سبک است .
پدال ترمز به راحتی تنظیم می شود. تشک صندلی عقب عالی است . برای کنترل الکترونیک پایداری 650 دلار اضافه پرداخت لازم است.
کمری همانند آوانجر کمتر به رفتن به پمپ بنزین نیاز داشت.
در نقطه مخالف با فوژیون کمری بسیار نرم است خودرویی است که هر کسی برای ترافیک روزانه آن را میخواهد.
در مورد کمری می توان اینگونه گفت: بعضی اوقات اتاق پذیرایی نمی تواند به راحتی تبدیل به اتاق بازی شود.
نقل قول:
در مورد برترهای سوناتا - کم لرزش ترین خودرو در گروه - وارد نشدن ضربات از چرخ های جلو به فرمان - کم مصرف ترین خودرو این گروه - بهترین مسافت ترمز گیری همراه با کمری - بیشترین فضای داخلی - هندلینگ خوب - تعلیق نرم - شتاب عالی و در آخر گفته شما بابت سوناتا هر چه قدر بپردازید برای کیفیت و توانایی پرداخت کرده اید.
تویوتا کمری : فضای داخلی تقریبا هیچ ایرادی ندارد در هر قسمت کیفیت و ارگونومی رو حس می کنید - رانندگی نرم - تعلیق خوب - شتاب و ترمز گیری خوب -
تو هم از چه کسی رفتی نقل قول گرفتی! طرف از اون دوآتیشه های هیوندای سواره!:31:نقل قول:
Afshin_Kh
ممنون به خاطر مقاله!
نه حرف های من از روی تعصب نیست من میگم سوناتا 174 اسب بخاره شما میگید 164 اسب بخاره من میگم در ایمنی سوناتا بهتره شما بلعکس جواب میدین این یعنی تعصبنقل قول:
من هم مثل شما هر دوتاشونو مقایسه کردم در ضمن همه ما قصدمون اینه که تجربیاتمون رو به بقیه بگیم تا پولشون رو به دور نریزند...!!! در ضمن هرکس عقیده خاصی داره شما مثل اینکه از گفتگو و بحث خوشتون نمیاد حدف از این انجمن همین بحث ها هستش منم براتون متاسفم!
من دارم مستند حرف میزنم از روی دفترچه خودرو! تا حالا دفترچه سوناتا 2009 رو باز کردی؟نقل قول:
من میگم سوناتا 174 اسب بخاره شما میگید 164 اسب بخاره
اینکه من دارم یه غلط شما رو اصلاح میکنم یعنی تعصب دارم؟؟ مگه ایمنی یه ماشین به تعداد ایربگ هاشه؟ شما نوشتی:نقل قول:
من میگم در ایمنی سوناتا بهتره شما بلعکس جواب میدین
این عین جمله خودته مگه غیر از اینه؟ ایمنی یعنی تعداد ایربگ؟؟؟؟نقل قول:
ایمنی : سوناتا 6 کیسه هوا داره ولی کمری 2 تا داره
بذار جمله ات رو اصلاح کنم!نقل قول:
در ضمن همه ما قصدمون اینه که تجربیاتمون رو به بقیه بگیم تا پولشون رو به دور نریزند...!!!
نقل قول:
در ضمن همه ما قصدمون اینه که تجربیاتمون رو به دور از تعصب به بقیه بگیم تا پولشون رو به دور نریزند...!!!
فکر میکنم تعداد پست هام حداقل این رو نشون بده که همچین از بحث کردن اصولی و منطقی بدم نمیاد!نقل قول:
هرکس عقیده خاصی داره شما مثل اینکه از گفتگو و بحث خوشتون نمیاد حدف از این انجمن همین بحث ها هستش منم براتون متاسفم!
شما راست میگین همه مجله های معتبر جهان اشتباه میکنن شما ایمنی کمری و سوناتا رو تست کردین اما من تست نکردم
نمیدونم از کجا میگین کمری ایمن تره ...!!!
بابای من تو کارخونه ی هیوندای کار نمیکنه و ما هم هیوندای نداریم که بخام تعصبی حرف بزنم شما زود جواب تند به ادم میدین