آخه نمیدونم چی شد یه دفه رسیدی به 8510 قبلش بحث 8910 بود گفتم شاید اشتباهی زدینقل قول:
آیفونم که قیمتش متفاوته تا 620 تومنم پیدا میشه
Printable View
آخه نمیدونم چی شد یه دفه رسیدی به 8510 قبلش بحث 8910 بود گفتم شاید اشتباهی زدینقل قول:
آیفونم که قیمتش متفاوته تا 620 تومنم پیدا میشه
اگه بین ان86 و 8510 میخای هون 8510 رو بگیر بهتره
ولی در کل به نظرم 8910 بگیری بهتر از بقیه باشه
نقل قول:
بابا جون یعنی یک رنگ انقدر تفاوت داره ؟استایل و جنس بکار رفته در گوشی مهم نیست ؟یا شکل ظاهری خود گوشی ؟
مثل این میمونه که بگی پراید خاکستری از مزدا 3 سیاه خوشگلتره ... پراید قیافش پرایده حالا رنگ خاکستریش شاید گرونتر و خوشگلتر باشه ولی در اصل ماجرا که تفاوتی ایجاد نمیکنه ... هی باید متوسل شیم به مثال !:18:
اقا بازم سلیقه ای هستش .. به نظرم پشت 8910 خیلی هم زیباست ...مخصوصا کیفیت خوب بکار برده شده در اطراف لنزش و قابش .. حالا هی شما بگو دوربین 60 یا 70 هزاری ... خوب بالافرض که باشه مگه بده ؟ هر کی میبینه با این همه امکانات چنین دوربینی هم روش سواره حالی میکنه ! ... ایفون اگه میتونست اون دوربینرو سوار میکرد ...
همون دوربینو ایفون اگه بزاره ... همون گوشیو 1.500 ازت مایه میگیره
یه عزیزی وقتی کوچیک بودم بهم میگفت وقتی می خوای لباس تایین کنی برا پوشیدن اول از همه به رنگ لباس نیگاه کن برا زیبا دیده شدنت بعد جنسش :46: فک کنم همین جمله کافی باشه برا بحث زیبایی گوشینقل قول:
بابا جون یعنی یک رنگ انقدر تفاوت داره ؟
حالا اینجا حتما N86 سفید میشه پراید خاکستری , 8910 سیاه مزدا 3 سیاه؟ :31: دوست عزیز من نگفتم N86 سفید خوشگل ترین گوشی بازاره ! یه محدوده بود توو انتخاب بین ظاهر گوشی ها , محدوده بین N86 سفید , 8510 و 8910 (که هر دو فقط رنگ سیاه دارن) بین این سه تا گوشی اگه هر سه رو با این رنگایی که گفتم دستتون بگیرید متوجه میشید اختلاف ظاهری این سه گوشی رو ! مگه اینکه دیگه سلیقه تون خاص ه خاص باشه ! با عکس هاشونم خیلی راحت میشه تفاوتشون رو فهمید چون اونقدر دیگه عکس هست ازشون توو نت !کد:مثل این میمونه که بگی پراید خاکستری از مزدا 3 سیاه خوشگلتره
بحث اینجا سر ظاهر این سه گوشی هست (با این سه رنگی که گفتم) نه سخت افزار و امکانات , اون یه بحث دیگه ست قاطی این نکن اون رو , بحث در مورد ظاهر گوشی هم چندان عیبی نداره به نظر من , خیلی ها هستن ظاهر گوشی یکی از مهمترین فاکتورهاشونه برا انتخاب گوشی , درسته سلیقه ای هستش ولی سلیقه هم یه محدودیتی داره یعنی نمیان بگن انتخاب بین قیافه ی ژیان و BMW M6 سلیقه ایه ! دسته دسته ست تقریبا !
والا من که هیچ زیبایی وقتی توو آینه نیگاه کردم و 8910 رو گرفتم روی گوشم ندیدم !!!! از لحاظ ظاهری احساس میکردم یه دوربین عکاسی رو گرفتم روی گوشم !!!!نقل قول:
به نظرم پشت 8910 خیلی هم زیباست
---------------------
حالا از ظاهر گوشی ها میایم بیرون
اپل دوربین عکاسی نزده که کارهای گوشی رو هم در کنارش بکنه , گوشی زده که کارهای دوربین عکاسی رو هم در کنارش بکنه :27: فک کنم جمله ام واضح بودنقل قول:
ایفون اگه میتونست اون دوربینرو سوار میکرد
حالا شما فکر کن N86 3 هستش , 8910 پراید ... منظور حرفم اینه که با یک رنگ عوض کردن که جنس و استایلش عوض نمیشه .. متاسفانه نمیدونم چرا به جای اینکه کامل متنو برداری یک تیکرو جدا میکنی و جواب میدی ...
اگه هم از نظر زیبایی عام نظرتون هستش .. اکثرا رو این قضیه تاکید دارن که نوکیا در ساخت N86 هیچ کار جدیدی نکرده و تکنولوژی بکار رفته در ساختش مربوط به همون 2 یا 3 سال پیشه ... و ظاهر جذابی نداره ... حالا ممکنه یک عده خوششون بیاد و ظاهرشو بپسندن که معمولا طرفدار برند نوکیا هستند که بنده هم نمیگم شما چرا پسندید چون امری هستش سلیقه ی ...
مجبورم بازم مثال بزنم ... این فورد یا پونتیاکای قدیمی رو یکی از دوستام با کمری عوض نمیکنه خوب علاقه داره به قیافش ! منم شاید بگم این چیه بگه سلیقه ای هستش ... حالا نمیشه نظر داد .. هر کسی یک سلیقه ای داره ولی سلیقه کل همونیه که گفتم !
در مورد دوربین هم اشتباه متوجه شدید ! و بد برداشت کردید ... اگه یک گوشی بتونه با حفظ کیفیتش دوربین خوبی رو ساپوریت کنه باعث راحتی کار کاربر و فروشش میشه ... و این یک ایراد نیست بلکه یک مزیت هستش
سیلام!
چرا دعوا میگیرین؟!
اگه صدا برات مهمه فکر کنم تو این شکی نباشه که ارینا از همشون قویتره(گفتم همه تعصب رو برند دارین منم بیام وسط!)نقل قول:
- دوربین عالی
- صدای عالی
- GPS
- بشه بهش تم اضافه کرد
- دوام باتری
- قیمت تا 600 تومن
چه دوربینی اخه؟!نقل قول:
در مورد دوربین هم اشتباه متوجه شدید ! و بد برداشت کردید ... اگه یک گوشی بتونه با حفظ کیفیتش دوربین خوبی رو ساپوریت کنه باعث راحتی کار کاربر و فروشش میشه ... و این یک ایراد نیست بلکه یک مزیت هستش
اخه یک مین فیلمش بشه 70 مگ چه فایده ایداره؟!
در حالی که عمرا کیفیتش به یه دوربین عکاسی برسه!
چه دوربینی اخه؟!
اخه یک مین فیلمش بشه 70 مگ چه فایده ایداره؟!
در حالی که عمرا کیفیتش به یه دوربین عکاسی برسه![/quote]
خوبی؟ چه عجب .. دیدیمت :31:
خوب اینجا تاپیک برای خوب یا بد بودن دوربینش نیست ! تاپیک جدا بزنید میریم صحبت میکنیم :11:
اما صحبت بنده اینه که ... داشتن دوربین با کیفیت حتی 18 مگاپیکسل مزیت هستش نه ایراد ...
چون انگاری دوستمون دوربین بالای 3 رو ایراد میدونن و میگن که گوشی نباید دوربین باشه ... یکم با دقتتر بخونید :20:
علیک سیلامنقل قول:
آرینا که دوربین عالی نداره پس میره کنار
ولی 8910 صدای عالی داره شاید از آرینا یکم ضعیفتر باشه ولی بازم عالیه
خب فیلمش بشه 70 مگ مگه بده ؟ وقتی 16 گیگ مموری داره و تا 32 گیگ مموری ساپورت میکنه دیگه چه اشکایل داره بشه 70 مگ ؟
اصلاً شما بزارش رو d1 .... یه موقعم هست میخای یه فیلم خیلی با کیفیت بگیری میزاریش روی hd
ببین کم میاری هی مزیت گوشی رو به ایراد تبدیل میکنی
واسه این دوستمون بدون شک i8910 بهترین انتخابه
دیگه هی گوشی جدید نیارید وسط تا بره بخره و کلی حال کنه باهاش
اتفاقا برعکسنقل قول:
آرینا که دوربین عالی نداره پس میره کنار
اشنایدر تو عکس خیلی کارش خوبه
اینو نگاه کن!
شاخ ترین دوربین عکاسی سامی هستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالب ترین چیزش چیه؟!
اینه که اونم اشنایدر هستش
پس خود سامی هم قبول داره که اشنایدر خیلی دوربین ها و لنزاش خوبن ولی نیدونم چرا باز خودش لنز هاش رو می زنه:27:
ولی من قصدم ابتدا چون ویندوز موبایل میپسندیدن امنیا 2 بود که چون شبیه JET هستش فکر کنم با JET اشتباه گرفتن ...
امنیا 2 ویندوز موبایل هستش ...
اینترفیسش شبیه HD هستش و یک اینترفیس 3 بعدی جدا هم داره ... که عکساشو براتون میزارم ...
دوربین هم5 هستش ...
CPU 800
, رم 512 با رام 256 فکر کنم
کلا گوشی فوق العاده ای هستش !
Samsung Omnia II TouchWiz 2.0 Graphical User Interface
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]