آره. منم سون 7057 دارم کار نکرد. فقط مخصوص 7600 است. تو فکرم که برم 64 بیتی بگیرم نصب کنم.نقل قول:
دوستان خواهشا هر چی میدونین درباره 64 بیتی مطرح کنید. درباره درایور ها هم از driver genius استفاده
میکنم.
Printable View
آره. منم سون 7057 دارم کار نکرد. فقط مخصوص 7600 است. تو فکرم که برم 64 بیتی بگیرم نصب کنم.نقل قول:
دوستان خواهشا هر چی میدونین درباره 64 بیتی مطرح کنید. درباره درایور ها هم از driver genius استفاده
میکنم.
نقل قول:
سلام دوست عزیز
کار می کنه من 7ام 7201 هست.شما فقط باید بعد از استفاذه از پچ دانلود شده.سایره محتویات رو از قبیل mybcdguid و AddBootMenu رو داخل فایل های سیستمی ویندوز بریزسد.من امتحان کردن 100 در 100 انجام شد.برا دوستان خودم هم عملی شده!:10:
سلام به دوستان
میشه یکی توضیح بده این مشکل ناشی از چیه که 3 گیگ بیشتر نمیشناسه؟
از انجا که ویندوز 32 بیت 32 خط آدرس داره قائدتاً باید 4 گیگ رم و نه بیشتر رو به راحتی ساپورت کنه!
آقا کسی نیست کمک کنه ؟نقل قول:
ببخشید آیا این روش نمادین هست و فقط مینویسه 4 گیگ و در هر صورت از 4 گیگ پشتیبانی نمیکنه؟؟؟!!!!
دانلود برنامه ready for 4GB
نقل قول:
کد:
http://dl.phazeddl.com/1680792/Ready_For_4GB
1-اجرا برنامه وAPPLY
2-RUN CMD AS ADMINISTRATOR
3-bcdedit /set {current} pae ForceEnable
4-bcdedit /set {current} kernel ntkr128g.exe
5-bcdedit /set {current} testsigning on
RESTART AND CHECK THE MEMORY IN TASK MANAGER
من این پچو روی 7 ورژن Ultimate 7600 نصب کردم، بعد از نصب سمت راست دسکتاپ دقیقا روی ساعت عبارت Test Mode Windows 7 Build 7600 به صورت ثابت حک شده !!! بقیه دوستان هم با این مشکل روبرو شدن؟
اين پچ روي ويندوز 7 ورژن 7600 نصب نمي شود
تنها ويستا سويس ژك 1
در قسمت كرك فروم من توضيح بيشتري دادم
تنها ويندوز ويستا سرويس پك 1
براي برداشتن watermark remover
کد:http://www.mydigitallife.info/2009/01/05/remove-windows-7-watermark-for-testing-purposes-only-evaluation-copy-test-mode-on-desktop/
نقل قول:
برای ویندوز 7 هم اومده و درست هم عمل می کنه، فقط روی دسکتاپ پایین صفحه سمت راست زده Test Mode Windows 7 Build 7600 اما ویندوز هم فول کار می کنه، فثط همین نوشته است که جای سوال داره، فایل برای ویندوز 7 هم در زیر گداشتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]