-
سلام
من بدليل كمبود وقت نتوانستم كه توضيحات كاملتري رو بدم
ولي الان يك مقدار بيشتري توضيح مي دم
1- سي دي بوتي كه توسط شركت طراحي شده فقط بر روي كامپيوترهايي كه بيش از 256 مگابايت رم دارند اجرا مي شود.
2- نام اين cd در اصل symantec recovery disk مي باشد كه براي ورود به داخل سي دي و اجراي آن نزديك به 8دقيقه زمان نياز مي باشد .
3- در محيط symantec recovery disk شما علاوه بر قابليت بازگرداندن يك پارتيشن قادر است در سيستمهايي كه بر روي چند پارتيشن سيستمهاي عامل مختلف دارا هستند را هم بطور كامل بازگرداند .
4- از ديگر قابليت هاي اين سي دي بازگرداندن MBR و شناسايي ويروس و ارتباط با اينترنت و عيب يابي هارد باndd و بسياري از قابليتهاي ديگر است و برعكس نرم افزارهاي مشابه داراي كارايي فوق العاده در هنگام بروز مشكل براي كامپيوتر مي باشد و بهمين جهت حجمي بالغ بر 480 مگابايت را در بر مي گيرد.
اما اين كوچكترين توصيه هايي دارم اولا بجاي استفاده از norton ghost9 از live state recovovery3كه از norton ghost9 جديدتر و محصول خود symantec مي باشد استفاده كنيد.
دوما مي توان بجاي norton ghost9 از drive image 7.2كه از محصولات مشتركsymantec و power questميباشد استفاده كرد كه بايد سي دي بوتpower quest recovery environment را تهيه كنيد .
سوما همگي اين 3 نرم افزار از سيستم خاصي براي گرفتن image استفاده مي كنند كه v2i نام دارد كه يك سيستم منحصربفرد مي باشد.
ببخشيد كه سرتان را بدرد آوردم اميدوارم كه اين اطلاعات بكار شما بيايد.
در صورت داشتن سوال با ايميل مرا مطلع سازيد.
با تشكر.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
بيا حسين جان ببين چقدر درده سر داره اين نورتن گاست ... خداييش كه با اين توضيحاتي كه فيروزي نوشته سرو كله زدن با نورتن گاست جز تلف كردن وقت چيزه ديگه اي نيست ....
بابا سره جمع فرمت كردن درايو و بوت كردن سيستم با ديسك بوت acronis true image و باز گردوندن فايل image همش 5 دقيقه نميشه :D
-
احسان جان من دعوت نامه رو فرستادم ( از دست نره ! )
از فيروزي هم ممنون كه بالاخره ما رو تحويل گرفت و جواب داد.
راستي احسان اين Ghost درسته كه خيلي دردسر داره اما امكانات اون سي دي هم خيلي زياده .
به هر حال من نه سي دي رو دارم و نه 256 تا رم پس بهتر از همين acronis true image استفاده كنم .
-
حسين جان بابت gmail دستت درد نكنه الان ميرم سراغش ... :mrgreen:
در مورد نورتن گاست هم بگم كه اقا ما نميخواييم اپولو هوا كنيم كه به خاطرش اين همه درده سر بكشيم تا بتونيم از گاست استفاده كنيم ما فقط مي خواهيم كه اين وقت با ارزشمون اين قدر الكي صرف اين ويندوز نصب كردن با درايوراش نشه غير از اينه؟ :wink:
خداييش كه اگه وقت هاي ويندوز نصب كردن رو از رو عمر 21 ساله من كم كني يه دو تا سه سال جوون تر ميشم :mrgreen:
-
-
من با نورتن گاست كار كردم ولي الان جزيياتش يادم نيست. فقط اينو بگم كه خيلي راحت ايميج ميگيره و با سيستم عامل خود نورتن ( پي سي داس ) بوت ايبل ميكنه سي ديها رو ( براي اينكار هيچ چيز اضافه اي لازم ندارين ) و براي برگرداندن اطلاعات هم خيلي راحت ميشه با بوت سيستم توسط اولين سي دي بكاپ و انتخاب گزينه مورد نظر از منويي كه برنامه اتورانش به شما ميده ، بكاپ را برگردونين. البته برنامه هايي كه دوستان ديگر معرفي كردن هم ظاهرا كارايي لازم را دارند اما به هر حال من ميگم كه نورتن گاست چيزي كم نداره. يه نيگاه كوچيك به راهنماي برنامه بندازين جواب سوالاتونو پيدا ميكنين
-
بچه ها اگه لينكي از اين برنامه ها كه معرفي كردين دارين٬بدين تا من دانلود كنم و سي ديش بزارم يه جا كه برين بگيرين.خودمم بدم نمياد يه امتحاني بكنم همش رو. :mrgreen:
-
اين لينك acronis true image 8 هست
البته با dap و falash get نميتوني دانلود كني... اگه زياد dc نميشي با دانلود خود ويندوز دانلود كن :wink:
حجمش فيكس 23 مگابايت هست
-
-
دوست عزيز لينك كدوم خراب
لطفا از نقل قول و يا اشاره صحيح استفاده كتيد !!
اگه acronis true image 8 رو مي خواي ورژن جديدش
کد:
http://www.acronis.com/enterprise/download/ATISWin
/
و يا