ئه چه باحال شده
قشنگ کار کردی روش
با زی براش معلومه خوب کار میکنی
Printable View
ئه چه باحال شده
قشنگ کار کردی روش
با زی براش معلومه خوب کار میکنی
خب اینم تغییراتی که شما گفتید لحاظ کن...
نظر بدید...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
------------- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بابا شما لطف داری...:20:نقل قول:
خدارو شکر حداقل یکی تعریف کرد...:27:
هر چند تعریفی نداره...:41:
باز هم لطف کنید کارارو ببینید و نظر بدید...
با تشکر
نقل قول:
لب نذارم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خب... مطمنی بچه ها ایراد نمی گیرن؟
پاهاشو برعکس کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...بابا بیخیال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...آره این جوری خیلی نتاسب پیدامی کنه.
ترسناک دوست داری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟حالا خوبه یا ترسناک ترش کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟
نقل قول:
آره یه جای کار مشگل داره اونم خودمم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
حالا چطور شده
نقل قول:
-دستاش-آفرین فکر می کردم اولین ایرادی که از کارم گرفته شه همین دستاش باشه...آره کلا دستاش خراب شده یه دست دیگه بهش پیوند می زنم.
2-عنکبوت... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -فکر می کنی جواب بده ؟...
3-مطمنی...من تو مایا کاراکترهای شبیه این رو ریگ کردم مشگلی نداشت تو انیمیتم فکر نکنم صبر کن امتحان کنم.
آره پیشنهاد خوبیه بهش احتیاج دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
خخخخخخخخخخ:نقل قول:
دستای بزرگ و آویزون -منم موافقم ولی خب دوستان دستمو بستن هی میگن تناسب هی میگن تناسب...
دماغ گوشتی و بزرگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -آره جالب می شه الان ببین خوبه یا گوشتی ترش کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
اینم هستم
---------------
وای با ریش مثه طالبان میشه!
آره.ترسناک دوست دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون بنده خدا گفت یه حلقه!شما که حلقه بارونش کردی.
خوب شده.دیگه این قدر به صورتش گیر نده.انگشتای دست و پاشو کامل کن.موفق باشی.
خیلی خوب شده آفرین به تو میگن یه زی براش کار حرفه ای
آفرین جالب شده
یکمی ترسناکه :-s
متریالشو عوض کنی قشنگ ترم میشه
آفرین
آره آره...زدی تو هدف...:31::31::31:نقل قول:
ترسانکیش کافی؟:21::31:
دیگه حلقه که دیگه این حرف هارو نداره...:31:تازه می خواستم بیشترم بذارم...:27::18:
نمی دونم چرا گیر 100 پیچ دادم که باید روش ور برم...:13:-این تعقییراتو دام از اولش بدتر شد نه :41:الان هر کی ببینتش...:2::31:
یا ابلفظل تازه رفتی سمت دست و پا...:18::18::18:
بدون شرح...:11:نقل قول:
ممنون نظر دادی...نقل قول:
ترسانک بودنش بده؟قبلی ها رو ببین چطورن...بچه ها گفتن ترسناک کن...من بی تقصیرم.:20:
هنوز به متریال نرسیدم به روی چشم...:11:
چه باهال شده
این بهتر شد
دماغشو چاق کردی بهتر شد...
ووی جلل خالق
:18:
خیلی خوبه
ولی
فرارررررررررررررررر
:21::27::46:فکر کنم شبیه رضایی مقدم شده.نمیدونستم به ایستایی علاقه مند شدی