فقط ترمزش نیست.فرمونشم سفته.کلا احساس خوبی از رانندگی با پراید ندارم.توجاده هم که افتضاحه.من زیاد سفر میرم.
بی پولیم بد دردیه ها.
Printable View
فقط ترمزش نیست.فرمونشم سفته.کلا احساس خوبی از رانندگی با پراید ندارم.توجاده هم که افتضاحه.من زیاد سفر میرم.
بی پولیم بد دردیه ها.
94 پونتیاک؟:18: چند واقعا؟فکر نکنم کمتر از 20 تومن بوده باشهنقل قول:
ما هم همینو میگیم همچین ماشینی فقط مال اهلش هستش تصادف کوچیک هم زیاد تاثیر نداره تصادف بزرگ بخصوص از جلو یا عقب ماشین رو داغون میکنه باید مراقب بود ولی خب گلف ماشین پر طرفدارتری از لنسر هستش و بر خلاف هاچبک بودنش فضای بزرگی داره بازم تاکید میکنم این ماشینا نیاز به توجه ویژه ای دارن من گلف رو به لنسر ترجیح میدم چون خودم نرمی گلف رو دیدم لنسر بیشتر برای تیون خوبه.نقل قول:
به نظر منم اگه بیشتر توی جاده میرید بهتره یه ماشین دیگه بخرید 206 خودش خوبه خب دوستان هم معایب یه 206 کار کرده رو گفتن اگه میتونید هزینه نگهداری رو تامین کنید بهترینهنقل قول:
راستی یادم رفت بگم سمند 83 هم یمشه پیدا کرد.
پونتیاکو 27 خریدم ولی 25.5 فروختم.
ماشین قبلیمم مزدا 3 بوده برای همین انقدر حساسم.
منم گلف رو ترجیح میدم.از نظر خرج با لنسر یکیه؟
اصلا از سمند خوشم نمیاد.زودم ماشین میافته.
پونتیاک رو خوب دادی الان جرائت داری همون ماشین رو 40 بگو نمیدن
واقعا خیلی بده مزدا و بازگشت به پراید مثل من که از نوای بابام پیاده شدم سوار پراید خودم شدم واقعا زمین تا زیر زمین راحتی فرق داشت .
تقریبا با لنسر یکی هستن گلف خرجش کمی پایینتره چون مثل همه ماشینهای آلمانی دوام قطعاتش بیشتره .
در مورد سمند هم موافقم زود می افته
آره پونتیاکو خوب و به موقع تونستم بفروشم.ولی الان این پراید رو سخت تر از اون میخرن.
باید حتما ماشین زیر پام باشه رانندگی نکنم میمیرم.وگر نه میفروختم تا پول دستم بیاد آژانس میگرفتم :D
منم از گلف خاطره ی بهتری دارم.یکی از دوستام که ماشین بازه و ماسل جمع و باز سازی میکنه میگه یه گلف بخر که اتاقش سلامت باشه تا 4.5 اینطورا بعد بیار پیش مکانیک من فنیشو بریزه پایین دوباره جمع کنه ( تقریبا با قطعات 1 تومن خرج داره ).
خوبه این کارو بکنم؟
تو خرید گلف به چه نکاتی توجه کنم؟چه تیپی بهتره؟
سلامنقل قول:
گلف ها معوملا دو دستن
1600 و 1800
1600 ها فکر کنم 75 اسبی
و 1800 ها 90 اسبی هستن
1800 میگن کمه
توی خرید گلف همه ی گلف باز ها میگن که بدنه فوق العاده مهمه
فنی چیزی هست که درست میشه
نباید تصادف شدید داشته باشه و یا شاسیش ضربه خورده بشه
رنگ هایی هک که من دیدم
نوک مدادی و سورمه ای و قرمز و سفید هست:11:
1800 که فکر کنم مصرفشم بالاست.1600 بیشتر دیدم.
تو رنگ ها خودم سفید یا نوک مدادیشو بیشتر دوست دارم.البته یه رنگ کله غازی هم هست(سبز-آبی)
یه مکانیک راحت میتونه بفهمه که تصادف شدید داشته یا نه درسته؟
نه 1800 زیاد هم بالا نیست در حدود 8 تا میسوزونه ولی 1600 واقعا خیلی پایینه نزدیک 6.5-7 گلف دوستم میسوزوند یشمی 92 این کولر نداشت میخواستم براش یه کمپروسور ترانسپورتر بدم بذاره روش که ماشین رو فروخت
آره در مورد ماشینم یه مکانیک خوب میتونه نظر بده
تصادف شدید داشته باشه تو همون اولش معلوم میکنه که چی شده چون یه جوری ماشین میکشه یا بدنه بد جوری صدا میده.
چه تیپی کولر و هیدرولیک داره؟به جز موتور تفاوت تیپ های مختلف چیه؟
دقیق نمیدونم چه تیپی کولر و هیدرولیک داره ولی بیشتر روی 1800 پیدا میشه
آخه این ماشینا بعضی هاشون بعدا هیدرولیک و کولر روشیون بستن ولی اگه معمولی هم باشه فرمونش خیلی نرمتر از پراید هستش .